Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 526
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм с такава спалня - отдолу два матрака и отгоре един голям, общ.Дано сте ме разбрали... newsm78 Преди време когато я купихме имаше и крака , но ги махнах поради това , че ми е високо, иначе на два матрака е много удобно , спор няма.  Особено ако преди това си спал на пружина сложена на пода Mr. Green
Татит , страхотни неща показваш! И всички вие Hug

Пина, точно заради жилището на Кенан ти казах , че ме яд , че не мога направя снимки от видео. Grinning
И за да не е спам ето спални - май е такава тендецията - да са по- високи.
http://freshome.com/2011/08/03/best-ikea-bedroom-designs-for-2012/

# 721
  Реа, аз пусках хотела и много му се кефих Simple Smile
Много ми е симпатично това

# 722
  • на североизток
Пина, и ние сме мъжа ми сега сме на вълна Езел  Grinning, но сме скромни с темповете на гледане-по една серия на вечер и сме още в началото, а не като твоя филмов маратон Laughing Като цяло ми харесват къщите и интериорите и то много повече от на другите турски сериали, които съм гледала. Личи, че е пипал "по-европейски настроен" дизайнер Mr. Green Например в "Цената на славата", дори и в богаташките къщи всичко е доста ориенталско, а като цветови комбинации направо ме ужасява #Crazy
Иначе апартамента на Езел наистина е много интересен, а на Али - артистичен и оригинален. И да, типично мъжкарски и ергенски са и двата. Не си представям да живеят на такова място жена и деца Grinning Къщата на Айшан и Джингиз също не е лоша, но от там съм си харесала най-вече детската стая Mr. Green нали съм на такава вълна напоследък. Повечето и мебели са от Икеа, доколкото успях да забележа Simple Smile

На висока спалня не съм спала, за съжаление, но като видя такава и ми идва да се засиля, да се хвърля във завивките и да потъна в мечти Hug Интересното е, че имаме сватбен подарък - италиански спален комплект, ръчно изработен с дантели и разкошна покривка,стигаща до земята, но сега не мога да го ползвам, защото е точно за такава висока и голяма спалня. Може би някой ден Thinking

Visible, с удоволствие ще се отбием там на по чайче и ще се запознаем дори, ако желаеш Simple Smile Само ми дай по-точни насоки за местоположението, може и на лични.

# 723
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уф, сега ще ме карате да ходя да проявявам, изваждам, сканирам и показвам едни снимки от английски обиколки ........ Там съм снимала сто guest houses и съответните легла!  Mr. Green

Реа, къде ще живеем значи?! И кога можем да започнем строителството  Mr. Green Laughing

# 724
Росна китка, можеш да коментираш  Simple Smile  Ергенското жилище на Кенан бей  Grinning

1..  2..  3..  4..  5..  6..

За терасата му бих убила човек. За съжаление не можах да изровя кадър, от който личи колко е огромна и каква зашеметяваща гледка има. Постно е тука, ама много трудно се рови в толкова много материал.

# 725
Без думи!!!!

Искам да я имам, бих я окачила на стената и бих подредила вътре малки изтумбени вазички (с аналогична форма имам предвид).

Да видим колко от нас ще се юрнат сега да си търсят непотребна китара  Simple Smile

# 726
Visible, с удоволствие ще се отбием там на по чайче и ще се запознаем дори, ако желаеш Simple Smile Само ми дай по-точни насоки за местоположението, може и на лични.

Точно в КасаVisibleс ще е трудно да не се запознаем. Laughing
Но и по-неутрални територии мога да предложа, които положително не се влияят от това дали съм на линия или не Wink.
 Hug

Реа, сигурна съм, че къщата ви ще стане разкошна Heart Eyes. С прозорец или не над мивката, няма да е от такова значение. Пожелавам ти от друго любимо да не се налага да се отказваш Hug!
Живи и здрави, с удоволствие ще се появя Blush.

Амели, споделям някои неща, които ме подсетиха за теб. Grinning

# 727
Тапета с капките роса ме уцели в сърцето!!!!!!!!
И заради вас (ще ви дърпам ушите!!!!  Simple Smile ) си преосмислям идеята за хола и размишлявам къде и как да плесна един фототапет.

Плетените кабели обаче не по вкуса ми. На Пина може би ще ѝ харесат повече, но на мен ми създават тягостно чувство....сякаш някой си е подготвил материал да се обеси.

Тъкмо гледах тази снимка https://pinterest.com/pin/72972456431716264/
такава ми беше първоначалната идея за цветове  и стил в хола, намерих си у дома и си купих допълнително от продавалника бабини нашивки точно точно точно като на зелената възглавничка най-отпред и на червено-жълтата в средата. Сигурно и по вашите села има такива, много е разпознаваема тази бродерия. Ще си направя и аз такива възглавнички!

А майка ми пък е купила невероятна завеса за спалнята. Надявам се да облагороди помещението, което явно само на мен си ми харесва в този вид  Simple Smile. Завесата е на мръсно бял фон огромни синьо-зелени цветя. Ако не се разсея, в неделя ще пусна снимка.

А виждали ли сте тези възглавници като камъни ? Още не мога да преценя дали ми харесват или не.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 17:11 от Amelly

# 728
plakati.bg
в сайта им има страхотни красоти! Купихме си 4 постера, честно все едно сменихме интериора...

# 729
Страхотна семпла и зареждаща декорация!!!

Личи ли,че не ми се работи в петък късен следобед Simple Smile

# 730
Какво да кажа обичам интериор , с история или ако няма такава да говори сам по себе си за стопаните , да се усеща духа им. Както  тук точно това ни е събрало. Peace
Например такава е къщата на Левон Харпацумян. направено е с много пари и до тук.Единственото нещо , което ми хареса е витражът над стълбището. А в другата тема ахкат и охкат по нея.  Аз в такава стерилна къща съм влизала - много некомфортно се чувствам - като загубено дете в голям болничен комплекс.

И не заради големината , а заради самата стерилна обстановка. Ето и на Кенан е голяма , но в никакъв случай не е стерилна...за терасата Ах , ох , така  обичам Босфора. Представяш ли си ставаш и си пиеш кафето , наслаждавайки му се. Мечтиии...
Има дух ,има живот. Както казва един архитект - "Аз съм само архитект , домът се прави от хората в него"
за "Цената на славата" все си мисля , че умишлено са показват такива кичозни решения, за да се види , че не са с богато потекло, макар , че и на Туура домът ми идва доста "златист".

# 731
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И на мен  Mr. Green

Възглавниците-камъни ме кефят за навън  Whistling

# 732
Амели нещо не ми се отварят снимките ти  Thinking И по- рано имаше линк, който всички коментираха, а на мен не ми се отваря.

За кабелите си права, тъкмо помислих, че като за мен са тия лампи  Simple Smile

На Левон Хампарцумян наистина ми бие на лоби бар в 3* хотел. Споменах го в другата тема и не с ирония.

# 733
Тези снимки на Кенан ми приличат на бална зала...

# 734
  Бих се чувствала като малко момиченце в този Кенанов интериор. Завиждам му за терасата обаче  Grinning
Визибъл, едната снимка със зеления килим за Амели е от моите любови  Laughing Даже ми стои в папка снимката с избрани неща. Амели, аз също не мога да отворя линка с декорацията.

Общи условия

Активация на акаунт