Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 573
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Не се хващай за думите, не мисли за лоши неща, трябва да си позитивна в момента... Не мога да дам нито съвет, нито мнение, ти и не искаш сигурно, но... пак ти казвам, в момента има много фактори, които изнервят ситуацията и вие трябва да сте силни и да преодолеете трудностите... Ще изгрее слънце, съвсем скоро, вярвай ми...

# 586
Не се хващай за думите, не мисли за лоши неща, трябва да си позитивна в момента... Не мога да дам нито съвет, нито мнение, ти и не искаш сигурно, но... пак ти казвам, в момента има много фактори, които изнервят ситуацията и вие трябва да сте силни и да преодолеете трудностите... Ще изгрее слънце, съвсем скоро, вярвай ми...

Напротив аз за това пиша, защото искам мнение... Просто в много ситуации вече виждам че на него му пука само и единствено за децата - мен ме няма в картинката. Това е без да преувеличавам въобще. Ако не бяха Ети, Жоржи и Сакси да донесе един сак, щях да умра от глад в болницата. Не мога да изляза защото Тея прави криза, нямам никой роднина да помогне, мм се покри в дград защото Явор щял да реве за него, Тея я болеше зверски стомаха, няма кой един инфакол да ми купи, защото това е работа на мъжа ми който е безработен с идеята да помага когато дойде за операцията...

# 587
  • Пазарджик
Бебеш ,напълно подкрепям Тони,човек във вашето положения,често прави и казва неща които не мисли,изнервини до ента степен си мислим,че като си го изкараме на някой ще ни мине,Сигурна съм ,че в момента много те боли,но и ТМ е човек ,а именно и той греши.Не мисли сега за такива неща,трябва да имаш положителна нагласа заради това което ви предстои,а то ще едно щастливо и весело бъдеще-заедно Hug

Тони ти хич не знаеш какво да искаш Mr. Green
Уондъргърл можеш и с небетшикер да пълниш ряпата вместо мед,днес Нели си открадна една трохичка от на кака и пържената филия с мед ooooh!
Ви да не си посмяла да пипнеш тая хубава коса  

Ето новата ми прическа Embarassedhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.372517412774348.109648. … 763244&type=1

# 588
  • sofia
А защо не си добра майка.
Я му кажи, че се връщаш на работа, защото някой трябва да ви издържа.

Сега трябва най-да се подкрепяте.

От личен опит- не повтаряй , че си тръгваш, защото няма да те вземе на сериозно след третия път.

Изнервена си, за такова нещо не бих си развалила семейството. Поговорете, кажи му от какво е боли. Аз снощи си легнах без да целуна ММ и не спах добре, а не е направил нищо, имах нужда да съм сама.
Говоретееее.
  bouquet

# 589
  • Пазарджик
Любе ,Елч честити ви ходещи крачета Hug

# 590
Честит рожден ден на юначетата Максим и Теодор!
Растете здрави, мъжлета, носете само радостни емоции на мама и тате, а те на вас - по едно сестриче или братче Mr. Green !

Бире, честит ти пораснал мъж! Наздраве! cheers

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 01:02 от Az i ti

# 591
Ехеее, дойде ред и аз да се разпиша.
Да се похваля и аз - днес се видяхме с Елч, Лъч и ДАРА! Много, много ни хареса - най-обичам, когато се срещна с хубави и позитивни хора, и после като си тръгвам да ми е ентусиазирано и прекрасно!
Елч,  Hug!
А пък Дара е нямам думи! Най-усмихнатото сладурче на света! Гушка се, раздава красиви усмивки с тръпчинка и дава "боц"!  Mr. Green Елч, айде честито все пак и дано се престраши малката предпазливка!  Heart Eyes А вие обещахте да идвате към Пловдив и аз ще ти напомням!  Twisted Evil  Mr. Green
Не знам от емоциите ли, от какво ли Зори заспа още в колата на връщане, спала до 7 без 10 и после цяла вечер играла на баба си и дядо си (майка й и баща й обърнаха една бутилка червено вино в Локал междувременно  Mr. Green). В резултат мен лекииинко ми се върти главата, а Зорница все още е будна и не ще да ляга.  ooooh!

Тути, честита прическа! Нещо не можах да видя снимката, но ще пробвам пак след малко.
Люба, честита пешеходка Лия!
Уондъргери, Ети, да се оправят малките!

Бебеш, и аз бих те посъветвала да изчакаш с кардиналните решения на етап, в който сте в състояние да мислите по-спокойно и трезво. И на двамата стресът ви се отразява и ви къса нервите. Успокойте се и се опитайте да мислите за най-важното сега! Целувки на Тея и дано се оправи по-бързо!  Hug

# 592
  • Сандански
Цял ден само ви надзъртам,та най-накрая и да взема да се разпиша Embarassed

Честит рожден ден на порасналите юначета - Макси и Теди!!!Растете здрави и безгрижни! Hug

Люба,Елч честити ходещи крачета на сладките принцески Hug

Бебеш недей да се измъчваш Hug Просто сте много напрегнати и двамата и понеже все някъде трябва да избие то най-често е в отношението към другия.Успокойте се и двамата и както е казала Люба - ГОВОРЕТЕ!!!Не се сърдете,защото ако не си споделите другия няма как да разбере от какво най-много те боли и с какво те е засегнал Peace Много проблеми ви се струпаха,но съм сигурна,че от цялата ситуация ще излезете по-силни и помъдрели Hug Прегръдки за теб и Тея Hug

Ети как е Ивка днес?

Бубе твоята Влади направо ми скрива шапката Joy То не че Райчето на Пепи е по-назад,но да знаете,че и Божидар опитва(все по-успешно) да влезе във вашата категория Twisted Evil

# 593
Peace Peace Peace
Ех,Бебеш, много ти дойде на тебе!  spoko
Нямам време да изчета всичко, но последните ти три поста прочетох внимателно.
Избяло подкрепям Люба! Това е най-добрия лек за една връзка. Искам само да добавя - говорете някъде навън, най-добре на разходка само двамата. (Знам, че е трудно да се получи, но говоря от опит)
Послушай момичетата - гневът е лош съветник.
Наистина е бил груб, аз също бих се засегнала... Обаче... (винаги има едно "обаче" Mr. Green)
Не вярвам да има мъж, който да обича децата си от определена жена, без поне мъъъъъничко да обича и нея. Та те са (поне) наполовина нейни! Нейните очи, нейната усмивка, нейните реакции... Даже казват, че това е основната причина татковците да имат по-голяма слабост към дъщерите си - защото виждат в тях майката. А пък и, ако трябва да бъда честна, теб няма как да не те обича човек. Просто е невъзможно!
Вярвам, че мамите, които са те виждали по-често, ще го потвърдят! Аз още помня бременната ни среща в МОЛ София, и съм категорична - човек, който те познава, макар и бегло, просто не може да не те обича...
Понякога на човек му идва много, често дори е основателно...
Но... и ти си го обичаш Калоян - я какви хубави дечица ти е направил. А и иска да ги отглежда! Знаеш ли колко майки се молят бащите поне да поглеждат децата, поне да се връщат във времето, когато те са още будни...? Щом обича децата, обича и тебе, просто мъжете гледат на нещата мноооого по-опростенчески. (От многогодишен опит, макар и само с един мъж, обаче и до днеска смятам, че е от най-умните представители на своя пол)
Много е късно, иначе бих ти споделила множество много по-груби реакции, както и безброй пъти неглижиране, които обаче не му пречат да ме обича. Преди секунди ми се молеше да си легна, да си ме гушнел, че не можел да заспи без мене, щото е с температура. А в петък сутрин не можеше да разбере защо е нужно пък да идва с мене до лабораторията, за да вземат кръв на Снежи - в тоя сняг, в седем сутринта, а и колата затрупана... ooooh! Да не ти казвам, че ме остави да ида сама на амниоцентезата, щото бил на работа.  #Cussing out
Направо като куче се чувствах, като гледах другите мъже как си утешават половинките, как се грижат за тях, прегръщат, целуват... А толкова мечтаеше за това бебе...
Ох, стига, увлякох се.
С две думи - не бързай, обичайте се и си говорете. Късането лесно става, лошото е, че после, ако решите да се събирате пак, става кърпено...

# 594
Ей, поспаланки, къде сте в тази мразовита неделна утрин?!  Grinning
Ние станахме, кой пи кафе, кой закусва и дойде ред на едно от любимите ми занимания. Идвам - нЕма никой!  Mr. Green
Айде едно кафенце от мен за събуждане :

Ние по някое време ще стягаме дисагите да потегляме обратно към Пловдив, че навън е доста студенко и ледено, та да не се помотваме много...
Айде, като се посъбудите пак ще се включа.

# 595
  • В две тъмни очички
Аууу Буби, сърдя се!!! И се чувствам пренебрегната, аз като си дойда до Пловдив, няма да ти звънна! Ще се видя с само с Биричка (пък дано най-накрая и с Вал успеем), на тебе няма да звъня(не че ти имам координатите де)!  Twisted Evil Шегата настрана, радвам се , че сте си прекарали добре с Елч, в което нямам и грам съмнение (Елч  Hug ) , надявам се скоро вие или ние да дойдем и да се запознаем!

Бебеш, аз само искам да ти кажа, че в момента всичко се основава на нервите, които и на двама ви са силно опънати! От това, което си споделяла има някой неща в половинката ти , който не съм съгласна, че трябва да прави, но коя съм аз да го съдя и най-важното,че кой си няма недостатъци! Преценката трябва да е изцяло твоя! Никоя от нас няма да ти каже, напусни го и нямаме право, защото никой от нас не е "в кухнята" на семейството ви! И въпреки всичко това, Калоян прави неща, които голяма част от другите мъже не правят! Кой от нашите мъже е отишъл на събиране на ЛЛЛ или кой от нашите мъже е прочел за "кърмаческата стачка"... А това, че за него са важни само децата - какво да ти кажа... Ние вече сме на второ място, но не си мисли, че ни няма! (после искам да вметна нещо тук)! ММ като се прибере първо гушка малката, целува нея, радва й се и чак тогава идва да целуне (или не) мен и да ме пита как съм и прочее. А преди от вратата ме целуваше. Нормално е децата да са на първо място! Имаше и една приказка,отнасяща се до мъжете де , ама то и с децата има смисъл - "Детето ми е роднина, а мъжа/жената/ не"
А сега това, което исках да вметна по-горе е, че не трябва да обвиняваш само Калоян! Аз него не го познавам, но познавам теб и без да се обиждаш, не си лесен характер и ти също много често поризнасяш неща, без да ги осмислиш в момент на гняв,радост...или така казано импулс! И още повече - ти стигаш до крайности в отглеждането на децата си (всеки сам преценява как да ги отглежда и това е твоят начин, за което не можем да те съдим). Твои думи са , че най-важно е децата да са добре и ако трябва няма да отслабваш, или пък ще гладуваш от липса на време за ядене и т.н. Ти също като него си се отдръпнала от половинката си и си се вкопчила в децата си! Да съгласна съм, че те са най-важното нещо в живота ни, но след 15 години като си тръгнат от нас....? Оставаме с мъжете си или....сами! Така че детето си е дете и ще направя всичко за него, но и аз съм човек, мъжът ми също! Гледам и ние да сме добре, да запазим и съхраним обичта си!
Силно се надявам поста ми, който е леко критичен, да не те засегне, а да те накара да се замислиш, кой е крив, кой е прав и най-вече какво трябва да направите двамата с Калоян, за да бъдете заедно, това от което се нуждаят децата ви, а и самите вие! Обичайте се!

# 596
  • София
Добро утро! Пожелавам на всички един по-ведър ден, на болните да оздравяват, а на унилите - по-свежи мисли!

Да кажа, че мойта госпожица официално се опитва да не спи нито минута денем. Вече 2 дни издържа без дневен сън! Очаквах да ми спогоди тоя номер, но поне до втората годинка се надявах да подремва. Е, дано е нещо временно.

Бебеш, не познавам и двама ви, но наистина мисля, че след операцията и след като заживеете отделно, нещата ще добият друг нюанс. Повярвай, малко двойки биха издържали това, през което минавате вие, безпроблемно. Щом сте изкарали заедно досега, значи имате силна връзка и търпение. Ако ние с ММ трябваше да съжителстваме с тъстове/свекъри с две малки деца и едното изискващо толкова грижи, сигурно щяхме да сме се разделили толкова отдавна, че вече нямаше да помним кой от къде е ooooh! Вярвам, че ще успеете и нещата едно по едно ще си дойдат на мястото!

# 597
Бубе,съгласна съм с поста ти. Според мен никой не заслужава думите "ти не си никаква майка". Доста неща спестих! Това не е първия път когато ги чувам тия думи! Поредния път беше с аргумента,че държавата ми плаща за да си стоя вкъщи и да кърмя. Психически ме натоварва вече това непрестанно дъвчене и искам да го спра,но той веднага започва да ме напада. Аз ако обичах жена си щях да кажа "с теб съм каквото и да решиш, ще се справим заедно!" но аз тея думи никога не съм ги чувала. Не е идвал да ме прегърне или целуне никога,без да преувеличавам. Ако аз не отида той няма да го направи с дни.
Вчера изписаха на децата аугментин. Купи го и като прочете съдържанието и като се разфуча -имало аспартам той бил канцерогенен, да съм била прочела в нета. Аз му казах,че на тея в болницата и биха урбазон всеки ден и отмово ще и бият ако влезем пак. Казах му че руши костите и че аспартама е цвете пред него, но той си знае неговата. Обади се на лл да го смени, тя не ги е преслушвала от вторник, и тя изписа някакъв друг,след който тея няма никакво подобрение и в пон като я чуят как буха, ще ни приемат в болницата.
Аз отказвам да се мъча повече и след операцията на тея ще приключа отношенията. До сега ме спираше само това,че Явор обожава баща си.

# 598
Добро утро ли ден ли!!!!

Емата продължава с гадните сополи и от тях се дави и кашля, за това спането и е кошмарно, та сега пак дремуцахме, че да си навакса от снощи уж.

Ети как е малката?  Hug Hug Hug
Бeбеш такива решения не се вземат в момент на афект, само това ще ти кажа. Като се стабилизират нещата тогава му мисли на спокойно, а и отвреме на време се поставяй и на мястото на ММ, тогава може някои неща да ги видиш и от другия ъгъл  Wink, бъди силна  Hug Hug Hug
Буби много скрито посещение си направила, никой не е разбрал  Wink, не че аз успявам да се видя с другите мамита де  Wink

# 599
мелона, как без сън, бе! Shocked не е ли много кисела?

буби, сега разбрах защо дара не спа вчера, тя зори е спала и за нея!  Laughing Laughing Laughing
а аз забравих да ви кажа, че дара толкова хареса семейство бубибарабови, че непрестанно ходеше да се хвърля на врата на зори и да си проси буби и мъжа й да я гушкат. нас ни забрави тотално предателката малка! добре, че беше малкото сладко зори да й напомня, че се мазни на нейните мама и татко и това хич не й харесва Laughing Laughing Laughing

бебеш, има много истина в казаното от всички мацки, особено от бубето.
обаче аз искам да ти кажа друго - ако нещата трайно не вървят, ако ти не се чувстваш щастлива с този човек, ако не усещаш подкрепата му ами напусни го. стават грешки, хората се разделят, няма нищо непоправимо и нищо фатално в това. защото човек трябва да прави компромиси до един момент, не може до безкрай. а и какъв е този мъж, който те оставя сама в такъв труден момент! в крайна сметка не е единственият мъж на този свят. лошото е, че помня, че твоите родители също не са от най-подкрепящите, но това не бива да те прави зависима от мъжа ти, респ. от ситуацията.

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 12:09 от Елч

Общи условия

Активация на акаунт