Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 940
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
 "Мустафа - за него какво да кажа, до един момент го съжалявах - но когато разбра абсолютната истина за всичко случило се както от Керим, впоследствие и от Фатмагюл - там беше момента да постъпи като мъж. Всички следващи постъпки - бяха продажни. Той просто продаде душата си на дявола / както се казва /. Ще си понесе пълна програма наказание. Но най-силното и унизително-смазващо нещо, което ще му се случи неминуемо - това ще бъде абсолютното презрение от страна на Фатмагюл, след като научи кой е стрелеца по Керим. Стана "виновник" за смъртта на баща,който си отиде от този свят - проклинайки го / такъв спомен имам /, сега да не стане "виновник" за още нечия смърт / не зная майчиното сърце как ще приеме това - сина ти да е убиец /".

Самоцитирах се от предната тема , за да не пиша пак същото - но, че имах подозрения за още нечия смърт - не съм много щастлива с пророчеството си.

# 31
Момичета досега възстановявах нещо старо -  което бях загубила, но нищо не пречи да го видим отново / тези които сме го гледали /. За всички нови момичета, които са започнали да гледат този невероятен сериал на един дъх и участват в темата и със сърцето и с душата си. Приятно гледане.

# 32
Фрагман случайно да се вижда на хоризонта  newsm78

Крюела newsm51

# 33
# 34
Нареждам се до вас, да не изтърва нещо  tiptoe

# 35

Марта, благодаря за подсказката....аз още киснех в старата тема Grinning

Да ви попитам за Мерием, защото незнам дали не съм се заблудила, че изгледах сериала много набързо и сега ще повтарям Simple Smile
Та на въпроса - Мерием не е ли имала вземане-даване  с бащата на Ердоан? Спомням си, че беше много разстроена, когато разбра за смъртта му, а и с Яшаран имат стара вражда, която не е само заради земите.
А и Фатмагюл  попита Керим дали Мерием е имала ухажори и той и каза, че е обичала много един мъж и щяла да се жени за него, но кандидат-жениха и семейството му  не приемали детото (Керим) и тя се отказала от тази връзка.

П.П защо на мен не ми излизат емотиконите Sad

# 36
Гони, Гони, Гони, какви са тези снимки на Керим, джанъм, дето ме гледат от темата. Не ми останаха сили, имай милост, моля те!  Praynig Hug

Славена,  newsm20  Hug

Кампанула, роден преводач си, да знаеш! Ако не си филолог по образование си по призвание! Hug И математиката ти спори, гледам. Laughing
Скрит текст:
Ами аз като съм фен и на теб, и на Крюела и на Керим едновременно как ще изглежда уравнението? newsm78

# 37
Оп и аз тук Simple Smile Сериала е възхитителен!!!

# 38
Марта, много ми хареса клипа - с малко думи, много смисъл и чувство! Благодаря!

# 39
  • Варна
Славена,  Hug
И аз през пустинята минах
и легендата чух,
а после  случайно разбрах,
че не е мит, легенда и слух!

Скрит текст:
Че това се е случило някъде там,
където морето целува небето.
Луната в ковача видяла бе плам
и бързо решила- ще слезе в градчето!

Зрънце посадила в сърцето ранено,
а на момчето внушила търпене!
После фея им пратила тя за закрила-
Мерием абла им давала сила.

И както в приказките често се случва
и доброто винаги на място се чувства-
край тези опарени бедни души
дошли още феи добри!-
Кадир бей-адвокатът успешен.
Фахредин бей- татко безгрешен!

И двамата присърце взели съдбата
смело се спуснали да защитават децата!
луната погалила и тях със перо
и за двамата сторила дело добро!

Кадир бей познал тръпка любовна
и видял Мерием като дама чаровна,
а Фахредин чедото свое прегърнал
и душата си с обич пред него разгърнал.

Това пък разказаха ми момичета славни
от български форум във нощите хладни
Те приказни думи непрестанно редят
и над любовта Керимова стоически бдят!
BlushПростете за нахлуването! Не се сдържах! ooooh!

# 40
Момичета, моята мания по сериала се задълбочава. Сега искам да намеря момента, когато Керим, Рахми и ФГ са на гроба на майката на Керим и засаждат цветя. В коя серия беше?

# 41
Да ви попитам за Мерием, защото незнам дали не съм се заблудила, че изгледах сериала много набързо и сега ще повтарям Simple Smile
Та на въпроса - Мерием не е ли имала вземане-даване  с бащата на Ердоан? Спомням си, че беше много разстроена, когато разбра за смъртта му, а и с Яшаран имат стара вражда, която не е само заради земите.

В първи сезон доста се чудехме дали няма да изскочи заек от тази трънка, но не би. Засега. Търсим хакер да влезем в компютъра на Едже и Мелек.

А трейлър на хоризонта няма.

# 42
Марта   bouquet

*¨*morski_briz*¨*,няма лошо  Hug на мен ми хареса

# 43
Slawena, Марта_49, *¨*morski_briz*¨*

# 44
Лелеееееееееееееееее, Морски бриз, страхотна поема! Само че не знам ние във форума дали бдим над Керим, или го дебнем. Ох, момичета, с вас и с Керим все съм по кривите пътеки, не мога да се откъсна, едва смогвам с работата, ама нейсе!

Общи условия

Активация на акаунт