Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 013
  • 728
  •   1
Отговори
# 285

Ето трейлъра на български. Превод от турски campanula   Приятно гледане.
Благодаря newsm51

Рейтинг,рейтинг- но от всички тези игрички губят зрителите Naughty
Който и сериал да гледат ,ще бъдат ощетени- не всички могат да гледат в нета качените серии ooooh! могат да си резделят- едните от 21 ч другите от 20 ч
Не вярвам бтв редовно да излъчва по 2 епизода/един пълен оригинален/,навярно по нататък ще пускат по 1 серия и ще си запълнят програмата и с други предавания- просто сега зарибяват ....

# 286
# 287
О, аз отдавна съм се отказала да следя сериалите по ТВ-то. Да е жив и здрав нета, че да мога да ги гледам когато имам възможност. Иначе в осем вечерта такъв праймтайм ме удря в къщи, че за сериали не мога и да си помисля.

# 288
ОХХХХ БТВ най после намериха дата на филма,защо ли си мисля че в основата седи Нова ,толкова се подраэних.Доста време се подиграваха със зрителя.

# 289
  • Пловдив

Прекрасни моменти.

# 290
  • Пловдив

За всички момичета пред компютрите - чай в приятна компания.

# 291
  • Тук някъде.....
Супер си, Марианка! Само така!  bouquet

# 292
  • Пловдив

Още мигове които ни очакват. А ръцете....

# 293

59 серия - трейлър

кликни върху надписа
Ето трейлъра на български. Превод от турски campanula mariana51 Приятно гледане.[/center]

благодаря ви  Hug

# 294
Стигнах ви, сладурки! ШЕСТ часа си чета ли чета и ми е хубаво на душата, а като стигнах до притчата на Славенка за усмивката - от тогава ми иде да литна. Бризче, добре си  дошла! От сърце ти се радвам! аз и при султанките имам много да си чета Толкова красота сте сътворили...Иска ми се да ви прегърна всичките заедно и всяка една по отделно newsm51 Още не мога да повярвам за довечера, но има 2 часа - ще видим.   love001                                                                                                                                                                                                     

# 295

Ще цитирам големия човек и хуманист Slawena  Wink - "Де толкова време в къщи?!"

Тази пък коя е Naughty

Спред фрагмана епизода ще е интересен...Тези хора няма ли най после да бъдат щастливи-биха ги,простреляха ги,заплашваха...аман вече Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

ПРИТЧА ЗА ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО ИЛИ СТЕНАТА В СЪРЦЕТО

Скрит текст:
В стари, прастари времена имало едно племе, което се наричало Любов и всеки негов член също се наричал Любов. Една Любов била скромна и кротка, друга-яростна и ревнива, трета-силна и дълбока, много били в племето, всичките различни. От племето Любов обичали да наблюдават хората, било им жал за тях. Хората безцелно блуждаели по света, правели грешки и не се учели от тях. Не умеели да се учат. Веднъж една мъдра Любов казала:"Да идем при хората и да ги научим да обичат и да живеят". Идеята допаднала на останалите. Така всички хора получили Любов, всекиму своя.
Когато при човека дошла Любовта, тя видяла, че в сърцето му са се заселили представители на много други племена. Вътре били Страхът, Подлостта, Гневът, Лъжата, Глупостта, Предателството, Съмнението, Отчаянието, кого ли нямало там. Те отчаяно се борили да владеят човешкото сърце, но Любовта победила и помогнала на човека да изгони всички неприятни обитатели. Сега безграничната Любов властвала в човешкото сърце. Но един ден Любовта се затъжила. Тя искала да тръгне да търси Щастието и казала за това на човека. Той помълчал и отговорил:"Как без теб ще успея да опазя сърцето си от узурпатори?" Любовта се замислила и казала:"Ние ще построим в сърцето ти висока стена и на тайно място в нея ще направим врата. Когато намеря Щастието и се върна с него, ще си отворя с моя ключ. Дотогава никой не може да попадне в сърцето ти." Човекът се съгласил и помолил Любовта да се връща бързо. Любовта се страхувала, че човекът ще я забрави и затова оставила в сърцето му Тъга.
Любовта бродела по света, срещала свои съплеменници, които също търсели своето Щастие. По целия път Любовта била преследвана от изгонените от човешкото сърце Отчаяние, Съмнение и прочие чувства, те ходели по петите и и се опитвали да я сломят. Веднъж, когато Отчаянието почти било завладяло Любовта, тя била на брега на океана. И тогава видяла Щастието. Веднага разбрала, че това е то. Седяло на пясъка, гледало залеза, любувало се на лъчите на захождащото слънце във водата и на преливащите се вълни. Любовта седнала до Щастието. "Чаках те!"-казало то ...
Така се намерили и събрали Щастието и Любовта. Родили им се деца. Но враговете им не ги оставили на мира. Проклели целия им род със слепота. Това не пречело на Щастието, Любовта и децата им, защото те били заедно. Но един ден Любовта се сетила, че оставила някъде там един човек с Тъга в сърцето, който я чака да се върне. Щастието и Любовта се хванали ръка за ръка и тръгнали да търсят човека.
Търсят го и днес. Понякога измамници крадат ключа и в човешкото сърце се промъкват имитатори-Радост, Възторг, Надежда. Понякога Любовта и Щастието се натъкват на стената в човешкото сърце, но не могат да намерят вратата, нали са слепи ...
Никога не се предават, бродят по света и търсят човека. Когато почукат в твоето, помогни им да да намерят вратата, ключ те си имат.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 17:59 от Slawena

# 296

Нямаш грижа! Ще те запозная. Готин човек е, не е някой разбран!

А за това кога ще са щастливи има много време. Към средата на юни ще стане белли. (ясно)

# 297
http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11521
 newsm44 newsm44 newsm44

О, Боже! Тя му целува дланта...  Flutter

Е, все пак е зле момчето.  Cry

newsm81хехеее, най накрая Simple Smile
мерси, Cruela! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm20 newsm20

чаках с нетърпение да се прибера, а сега  smile3529 и няма смогване Simple Smile.....оставих ви на 8-ма страница, а сега гледам станали 20  newsm09

МОМИчЕТА, ВСИчКИ СТЕ СТРАХОТНИ!
  Heart Eyes

# 298
Фатма и Кери като се целуват все по ръцете да ли ги мият редовно Innocent,че в това грипаво време остана и сополи да бършат  yu5

Крюела ще чакам да ме запознаеш  Wink

# 299
campanula, mariana51, благодаря и аз! Толкова ми е хубаво при вас, че трябва да включвам волята си на пълна мощност, за да се откъсна и свърша малко работа. А репликата на Славена направо ме разби! - "Де толкова време в къщи?!"

Общи условия

Активация на акаунт