На море в Гърция - 6

• 161 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Ирландия
tangeo Благодаря ти за инфото.Ето нещо и от мен за Ситония:
http://www.mistralbg.com/GREECE/view.html?oid=855780
Нямам отзиви за самият хотел,но знам,че фирмата е препоръчана като сигурна.
Извини ме,току-що погледнах,че е обсъждан хотела по-горе.Значи категорично отпада,иначе изглежда добре...и плажната ивица ми хареса.

# 196
  • София
Цитирам позната, която питах за Посейдон палас: "Плаж при Посейдон за мен реално няма - изсипали са камиони с чакъл и малко с пясък, плеснали са някой чадър (плаща се доплън.!!) и до там. Ивицата е няколко метра, точно до нея минава пътят пред хотела... Но най-лошото предстои - в морето има тонове огромни камъни, за децата е немислимо да влязат (моите бяха с аква-обувки- не помага). Дори за мен беше доста кофти - първо се катериш по камъни, после изведнъж става дълбоко и като поплуваш 20 метра стигаш нормално дъно с пясък.. Няма такъв анти-плаж в БГ никъде! "
Аз май ще рискувам с Геракина или ще чакаме нещо ласт минит.  Rolling Eyes При нас положението е сърби боли, драго ми е - искаме и Турция (вече платихме), и Гърция, и СПА в България и т.н. благини, все с нещо ще трябва да направим компомис  Rolling Eyes.
Сравних цените на Крузо вилидж през 2009-та, когато бяхме и сега разликата е 50 евро на ден за апратамента, което е близо 30-35% нагоре. Rolling Eyes.
За Вилидж маре не намирам цени през моята агенция, но там пробвах през сайта и в мезонет /апартамент не ми дава настаняване на 2 възрастни и 3 деца т.е няма опция кошара. Явно ще трябва да им пиша. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 09:34 от bibi

# 197
Здравейте,
аз съм нова тук:)
Веднъж вече имах щастието да почивам в Корфу и много,много ми хареса.Като изключим организацията от страна на българския туроператор.
Затова,тази година реших да си организирам сама отдиха.Избрала съм Кефалония и/или Закинтос.
Проучих възможността за чартъри до там-не ми е изгодно и търся други варианти,които изключват пътуването със собствена кола.
Моля ви,ако имате някаква идея да ме насочите.
Ще ви бъда благодарна:)

# 198
  • София

За Вилидж маре не намирам цени през моята агенция, но там пробвах през сайта и в мезонет /апартамент не ми дава настаняване на 2 възрастни и 3 деца т.е няма опция кошара. Явно ще трябва да им пиша. Rolling Eyes
bibi, за кога търсиш цени - ако е за майските празници, дублирали са стаи и сега отказват резервации, на мой познат му смениха вече хотела с Крузо.
Интересува ли те това, имам цени от агенция за него:
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Medit … e-hid_188535.html

# 199
Във Вилидж Маре има достатъчно свободни места за Майски Празници и няма как някой нещо да е дублирал през Февруари. Това е хотел, който започва да се продава много по-късно. На този етап се правят резервации за хотели от ранга на Океания, Сани, Порто Карас и Елинотел Аполамаре и няма как да свършат местата в хотели от класа на Вилидж Маре. Проблема с него е че за периода около 24 май има изискване за минимум 5 нощувки и не потвърждава за 3, както са обещавали по-начинаещите агенции. И затова сега им се налага да местят хората в Крусо, което потвърждава и за 3 нощувки. Т.е. която агенция казва, че хотела нещо е дублирал, просто не познава добре ситуацията и леко послъгва, да го кажем по-любезно.

# 200
Благодаря bibi, Mishi 74, slavina S, Olive, Елиа_М!
Явно няма да са Посейдон и Геракина. Тотално се обърках ... Сякаш само за Philoxenia bungalows прочетох добри отзиви, но пак не разбрах дали плажа е каменист. От толкова много възможности, не можем да си изберем поне едно .... Laughing И ние сме за фамилна стая или апартамент и искам да не се налага да ползваме автомобил до плажа, че и с храна, изглежда ми като мисия невъзможна Laughing

# 201
От Филоксения до плажа са около 200 метра /не е за кола/, но се слиза по сравнително стръмна пътечка. Плажът е централния плаж на Псакудя, който определено не може да се категоризира като добър. Мърлявичък изглежда. Спала съм в този хотел преди 2-3 години и единственото, с което го помня е че убихме голяма черна хлебарка в банята и след това не можах да спя до края на престоя. Стаите са повече от семпли с дървени неудобни легла. В тази част на Халкидики много по-добър вариант е Соня Вилидж. Предлага и закуска и вечеря и All Inclusive. Има и семейни стаи и апартаменти. Всички стандартни стаи са с изглед към морето. И плажа е хубав и храната също. 3*, но добри. Във всеки случай след като видях стаите на Геракина, Соня е несравнимо по-хубав хотел.

# 202
  • София
Сякаш само за Philoxenia bungalows прочетох добри отзиви, но пак не разбрах дали плажа е каменист.
И за този не са много читави отзивите по чуждите сайтове.

# 203
Явно няма да са Посейдон и Геракина. Тотално се обърках ... Сякаш само за Philoxenia bungalows прочетох добри отзиви, но пак не разбрах дали плажа е каменист. От толкова много възможности, не можем да си изберем поне едно .... Laughing И ние сме за фамилна стая или апартамент и искам да не се налага да ползваме автомобил до плажа, че и с храна, изглежда ми като мисия невъзможна Laughing
Миналото лято бяхме във Филоксения. Плажът не е каменист, не беше и мръсен, но да уточня, че бяхме в началото на юни.  По крайбрежната улица, където вечер се разходихме 1-2 пъти беше мръсно обаче. От хотела и храната сме много доволни. Стаята ни беше на приземен етаж и излизаше направо на детската площадка. Чисто и поддържано беше, стаите с основна мебелировка. Ние сме много доволни, а цената беше перфектна при ранна резервация.
Сега капарирах за тук:
http://www.halkidiki.com/valasakis/index.htm
Някой бил ли е там?

# 204
  • София
Тази година пак се чудя за о-в Амулиани. Прегледах един куп студиа и апартаменти без храна и накрая пак се върнах към х-л Agionissi. Отзивите за него не са много добри, особено за храната, но цените са много изгодни до средата на юли и мисля да се възползваме. Ако някой е ходил в хотела моля да сподели, иначе аз съм ходила на острова за по 1 ден и съм очарована от плажовете. Ако можете да предложите и друго проверено място за настаняване там също бих се радвала.

# 205
Лилчо,
не харесвам особено Вурвуру като село, но мисля, че изборът ти е чудесен! Тази морава, преминаваща направо в плаж... мммм Simple Smile

# 206
  • Пловдив
Досега не сме почивали в Гърция. Може ли да ми предложите нещо на първия полуостров Атон. Не ми се ходи по-надолу.

# 207
  • София
Да се присъединя и аз към феновете на лазурното гръцко море!
Отдавна не съм ходила в Гърция, но сега се оглеждам за разходка по 24-ти май до Ситония. Има ли отзиви за този хотел:
http://www.karidibeach.gr/default.asp?LangID=2&AM_CategoryID=13
Как ви се струват цените? На мен ми се струват малко скъпички. Последно бях пред 6год в Гърция в началото на юни на о.Евия и цената беше 25Е за нощ в студио.
Аз по принцип съм била само на юг, фен съм и на о.Евия (там многократно съм била на диви плажове и на палатка). На север съм била само на Ситония и о. Тасос. Детето не обича да пътува и затова се насочих към Вурвуру.
Та някой бил ли е там?

# 208
  • София
Лилчо,
не харесвам особено Вурвуру като село, но мисля, че изборът ти е чудесен! Тази морава, преминаваща направо в плаж... мммм Simple Smile

Параход, когато говоря за Вурвуру като хубяво място, аз имам предвид точно тези морави, преминаващи в плаж...  Simple Smile

# 209
  • София
Да се присъединя и аз към феновете на лазурното гръцко море!
Отдавна не съм ходила в Гърция, но сега се оглеждам за разходка по 24-ти май до Ситония. Има ли отзиви за този хотел:
http://www.karidibeach.gr/default.asp?LangID=2&AM_CategoryID=13
Как ви се струват цените? На мен ми се струват малко скъпички. Последно бях пред 6год в Гърция в началото на юни на о.Евия и цената беше 25Е за нощ в студио.
Аз по принцип съм била само на юг, фен съм и на о.Евия (там многократно съм била на диви плажове и на палатка). На север съм била само на Ситония и о. Тасос. Детето не обича да пътува и затова се насочих към Вурвуру.
Та някой бил ли е там?

viper, това не е хотел, а студиа под наем - има разлика. цените са такива - да. даже малко ниски ми се виждат за Вурвуру. не се вижда много от околността на къщата, изглежда като да е в гората около Кариди бийч.

Общи условия

Активация на акаунт