На море в Гърция - 6

• 161 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
Аз вече кроя стройни и недотам стройни план-скици. Септември обичайно , живот и здраве ще се отправим към Ситоня. Но в края на май или началото на юни, сме твърдо решени да се отправим към Лефкада. Ориентирам се още в обстановката, нищо конкретно не съм си набелязала, така че ще се радвам на препоръки!

# 286
  • край Дунав
Благодаря за отзивите, продължавам да следя писанията Ви!   Hug

# 287
Здравейте момичета, предлагат ми изгоден хотел на Халкидики- Касандра. Офертата е за един уикенд, но понеже сме със собствен транспорт искам да попитам колко време е приблизително пътя, за да знам дали си заслужава. Много ви благодаря предварително, че съм затрупана от работа и нямам време да се ровя  bouquet

# 288
  • София
Зависи къде на Касандра, но от София приблизително 5 ч.
От Пловдив нямам представа, вие до София ли идвате, за да тръгнете към Гърция, или имате по-пряк път?

# 289
  • Пловдив
Как стои въпроса с ол инклузив на Гърция? чувала съм, че не им е там силата и все пак...

Критериите ми са:
-на самия плаж (пясъчен)
-да има и алеи за разходки и пространство за дете
- в близка Гърция ( след Солун, полуострова, около Александруполи, може и остров близък (на тасос, самотраки съм била))
-3+ или 4 звезди най-добре

bouquet

# 290
Здравейте, момичета,

Честит 8ми март Бъдете здрави, обичани и ценени, много горди и слушани мами!

Преди малко моята приятелка ми прати оферти за Philoxenia и за Tororneos Village. Цените са доста приемливи - 270 Е за 5 нощувки HB за 2+1 дете и 200 Е - същата конфигурация за второ място. За Philoxenia четох предимно добри отзиви, но за Tororneos Village нищо не намирам... Кое бихте препоръчали?

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:50 от shark

# 291
  • край Дунав
  bouquet  за всички на патерица.
 Влизам, за да кажа, че докато се чудех по моя въпрос с нощувките на танцовата група в Паралия Катерини-откъде да намеря по-евтини-отговора бил направо пред очите ми, ПОНЕЖЕ: отивам днес да искам от една транспортна фирма оферта за пътуването и се оказа, че хората си имат, освен стандартна няколко пъти в седмицата линия автобуси за Гърция, предлагат и ПОЧИВКИ точно там / и не само/ ..направо ми увисна ченето и очаквам до 2-3 дни оферти за цени на нощувка около 16-18 евра на човек в студия /някакви/-ще видим и задължително ще Ви пиша за всеобщо сведение. Много искам да съм полезна така, както Вие на мен. Иначе ме започнаха с офертите почти веднага от другите туроператорски агенции, ама навсякъде цените са като хептен  за почивка, а ние сме САМОДЕЙЦИ -което в превод значи-пари нема!   Mr. Green

# 292
  • София
Ние миналата година бяхме в едно селце Неа Перамос се казва, близо е до Кавала.
Имаше един плаж, близо до центъра на селцето, който не е хубав, но имаше един чудесен, който е по-надалеч, минаваше се през едни лозя, за да се стигне до него.
Бяхме в едно малко апартаментче, което беше приятно, но ... просто тази година ми се иска да сме близо до плажа или на самия плаж, не искам с кола да ходим до него, защото просто си е изморително. Не, че ... разстоянието е голямо, но просто си е изморително.
Дано успея тази година да намеря нещо, което да не е скъпо и да си направим хубава почивка с децата.
 Grinning

# 293
Здравейте момичета,след дълго лутане дали Гърция или Турция за лятна почивка с две дечица,май все пак ще бъде Гърция. Та питането ми е за лични впечатления от три хотела all inclusive - Palladium Hotel 3*,Chrousso Village или Sonia Village.Моля помагайте,че спешно трябва да решавам,благодаря на всички!!!!А съм готова и за нови предложения в тази ценова категория! Wink

# 294
  • sofia
Аз да попитам някой дали е пребивавал на Лефкада скоро? Не искам никакви гигантски хотели, никакви all inclusive-и  - по-скоро се оглеждам за мънички семейни хотелчета, студиа и подобни. Ще ми се да идем в края на май или началото на юни. Като се замисля, детето ми е достатъчно голямо, за да си грабнем просто чукалата и на място да потърсим, но все пак ще се радвам на всякаква информация.

# 295
  • Варна
  Влизам, за да кажа, че докато се чудех по моя въпрос с нощувките на танцовата група в Паралия Катерини-откъде да намеря по-евтини-отговора бил направо пред очите ми, ПОНЕЖЕ: отивам днес да искам от една транспортна фирма оферта за пътуването и се оказа, че хората си имат, освен стандартна няколко пъти в седмицата линия автобуси за Гърция, предлагат и ПОЧИВКИ точно там / и не само/ ..направо ми увисна ченето и очаквам до 2-3 дни оферти за цени на нощувка около 16-18 евра на човек в студия /някакви/-ще видим и задължително ще Ви пиша за всеобщо сведение. Много искам да съм полезна така, както Вие на мен. Иначе ме започнаха с офертите почти веднага от другите туроператорски агенции, ама навсякъде цените са като хептен  за почивка, а ние сме САМОДЕЙЦИ -което в превод значи-пари нема!   Mr. Green
Koя транспортна фирма ,къде и какви нощувки около 16-18 евра на човек в студия /някакви/-има ли линк,снимки,дай повечко подробности????

# 296
  bouquet  за всички на патерица.

На предишната страница дадох линк към буукинг.ком: може да се намери 20 евро на стая  Wink

# 297
  • край Дунав
Фирмата е "евротуринг" и е местна/видинска/, от години се занимават с транспорт до различни краища на Гърция, но аз никога не съм ползвала услугите им и затова направо се изненадах от офертите. Оказа се, че правят почивки и есксурззии и ще помоля дамата да опише всичко, което Ви интересува, да пусне и снимки и да съм максимално полезна  Peace

# 298
Може ли някои да даде идея за места в Гърция които са по традиционни не толкова туристически. Да е автентична атмосфера, хора, бит, храна, да е на море, да има прясна риба и традиционни гръцки пресни храни.

# 299
Здравейте, момичета:)
Искам да ви помоля за съвет. Много си харесах едни бунгала от темата за Тасос и тъкмо навих мъжа ми да отидем за два дена за 24 май , но разбрах че само ферибота е около 60 евро в двете посоки, а това е колкото ще ни струват двете нощувки Sad Затова бих искала да ви ги покажа и ако можете да ми препоръчате нещо подобно, на тези цени възможно най-близо - ние сме от Плевен и Тасос ми се стори близо като за нас - около 450 км.
Ето сайта http://www.studios-katerina.gr/ Хареса ми най-много зеления двор с мнооого детски занимания и близоста до плажа. Ако сте виждали нещо подобно на разстояние до 500 км. от Плевен моля дайте линк  Hug А цената която ни дадоха за студио 2+2 е 35 евро

Общи условия

Активация на акаунт