Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Дискусията може вечно да я водим, защото колкото хора, толкова и гледни точки. Нека всеки сам за себе си реши в какво и на кого да вярва. Това е право на всеки човек.  bouquet Аз предпочитам да вярвам на този, който може да ми обясни защо нещо се случва по този начин, по който се случва и какво аз да променя в себе си за да правя нещата както трябва.

# 196
Ами не и ще ти кажа защо. Никой досега не е обяснил принципа и начина по който тези хора прилагат дарбата си и откъде я имат. Да, някои наистина я имат - факт. Противно пък на всякаква логика е да вярваш в нещо, което никой не може да ти обясни. Астрологията какво е - наука, следва някакви принципи. Ясновидството какви принципи следва? Единствения принцип е този на гледачката, която твърди, че има дарбата.

Въпросът е , че е абсурдно като чуеш от някой си феномен "Ще стане еди как си" без въпросният феномен да прибави и мъдри съвети/указания/препоръки/условия към предсказанието си ,после да седнеш и да си измисляш, че не е станало, ама то сигурно е защото не си направил еди какво си.

Именно! Въпросният феномен не може да ти даде насоките по простата причина, че не може да вникне дълбоко в ситуацията, не може да види причините за случилото се, за да ти даде насоките. Вижда само възможното развитие, без първопричината как тогава да ти каже какво да направиш или да не правиш.

Интересно-сама току що каза, че  феноменът не може да ти даде насоки,а преди 5 минути, че конкретно Ани ти е давала насоки как да постъпваш в ситуациите, за да се сбъдват нещата:
” даваше ми насоки как да постъпя за положителен резултат, които аз следвах”

Ама Ани не е врачка, това е основната разлика. Тя е астролог. Двете неща нямат нищо общо.
Никъде не си уточнила, че като казваш феномен имаш предвид не-астролог.
И да те коригирам, за да внеса точност,Ани,както е пряко видно от сайта й и контактуването с нея, категорично не прави предсказанията си само в качеството си на астролог, а с интензивно използване на таро гадаене.
Две съвсем различни системи.

Да не говорим пък, че конкретно Ани , колкото и това да ме учуди, ми е отговаряла на въпрос за бъдещето по телефона, докато се намира на улицата и определено няма пред себе си нито звездна карта, нито карти

Да, таро и астрология са съвсем различни системи, които както се разбра, не само заради Ани, но и други практикуващи астролози много добре се съчетават. Ами под феномен се разбира не астролози, защото астрологията сама по себе си не е феноменална, а точна наука, всички останали, които претендират да имат някаква необяснима дарба са феномени.
И какво..спазвала си насоките , които  казваш, че Ани ти била дала, но тя го е направила в качеството си само на астролог....
Нещата, които който и да е предсказател е видял или стават или не.
Ако изходът от една ситуация има опции,а предсказателят е добър, той ги вижда и ти ги казва.

# 197
Нямам намерение да продължавам да участвам в подобна дискусия, защо е абсолютно ненужно, а и няма да доведе до нищо полезно очевидно. Simple Smile

# 198
ili_na, може ли да си изчистиш кутията си?

Изчистих Grinning

# 199
Нямам намерение да продължавам да участвам в подобна дискусия, защо е абсолютно ненужно, а и няма да доведе до нищо полезно очевидно. Simple Smile
Със сигурност.
Всичко си стои написано ,всеки сам, ако реши,може да си направи изводите.
Всеки вид предсказание, независимо как се нарича е тайнство.
Тук споделяме дали сме попаднали на някой, който го е овладял в достатъчна степен, за да бъде полезен на хора в нужда или е просто трап, в който изсипваш време, пари и надежди.

# 200
Виж, ако ти сам не искаш да си помогнеш и да излезеш от кръговрата в който си попаднал, не Ани, не всичките накуп феномени и тем подобни да се съберат няма да ти помогнат със сигурност.

# 201
и равносметката до тук за ани (доколкото аз успях да изчисля)-на 2 момичета им се е случило казаното,4 са допуснали непоправими грешки след като са следвали съветите й,на 2-нищо не им се е случило,и всички останали чакаме купона -февруари/март.

# 202
Виж, ако ти сам не искаш да си помогнеш и да излезеш от кръговрата в който си попаднал, не Ани, не всичките накуп феномени и тем подобни да се съберат няма да ти помогнат със сигурност.

Мисля, че спряхме с тази дискусия и не е редно да занимаваме другите!
Не можеш да отправяш подобни мъдрости за това доколко някой искал да си помогне, без да имаш дори идея кой е този човек и през какво минава, че и да му казваш кой можел или не можел да му помогне.
И ти , и аз и купища други очевадно сме потърсили Ани и кой ли още не , за да ни помогнат!
Едва ли някой е във форума, защото няма нужда помощ, колкото и да иска да си помогне сам!

# 203
и равносметката до тук за ани (доколкото аз успях да изчисля)-на 2 момичета им се е случило казаното,4 са допуснали непоправими грешки след като са следвали съветите й,на 2-нищо не им се е случило,и всички останали чакаме купона -февруари/март.

да, мила така излиза, и аз ще чакам края на февруари и средата на март. Ще стане интересно в този форум.
И сега чакаме следващата звезда да хукнем към нея, в т. ч. и аз, не се правя на велика и разбираща, щом и аз съм зависима от това!!!

# 204
Момичета, знам че много от вас имат отрицателно мнение за ходжите, но аз имам въпрос. Чух за някакъв ходжа от град Пазарджик, вчера ми го хвалиха, но не казаха нито име, нито кординати. Някои от вас, да е чувал за такъв човек и дали има отзиви? Благодаря Simple Smile

# 205
Аз определено няма да се запътя към следващата звезда.Посещавала съм двете местни гледачки, със смс се консултирах с Карла и Роберто, на електронната поща зададох въпрос на Кабала и Дороти, и проведох консултация с Ани.Мисля, че това е предостатъчно.Честно да си призная, опита на ryannn в тази област направо ме уплаши.И ми помогна да проумея, че май няма голям смисъл от консултации с толкова много гледачки, ясновидки или астролози.Ми те половината ще познаят, половината-не, от позналите може да има и такива, които просто са налучкали...
Ще си изчакам сроковете, които ми дадоха, но без да им придавам особена важност.Живота си тече, и аз не мисля само и единствено за това.Не искам и да пропускам хубавите неща, които могат да ми се случат междувременно, защото еди-кой си твърди еди-какво си.
ryannn, ако твоя проблем е свързан с мъж.....дали си заслужава толкова обикаляне, надежди и изхарчени пари?

# 206
Аз определено няма да се запътя към следващата звезда.Посещавала съм двете местни гледачки, със смс се консултирах с Карла и Роберто, на електронната поща зададох въпрос на Кабала и Дороти, и проведох консултация с Ани.Мисля, че това е предостатъчно.Честно да си призная, опита на ryannn в тази област направо ме уплаши.И ми помогна да проумея, че май няма голям смисъл от консултации с толкова много гледачки, ясновидки или астролози.Ми те половината ще познаят, половината-не, от позналите може да има и такива, които просто са налучкали...
Ще си изчакам сроковете, които ми дадоха, но без да им придавам особена важност.Живота си тече, и аз не мисля само и единствено за това.Не искам и да пропускам хубавите неща, които могат да ми се случат междувременно, защото еди-кой си твърди еди-какво си.
ryannn, ако твоя проблем е свързан с мъж.....дали си заслужава толкова обикаляне, надежди и изхарчени пари?
Това е истината, трябва да се спре. Лично аз от известно време полагам неимоверни усилия да се спра. Равносметката ми до момента е много пропиляно време, разбити нерви, напразни надежди за парите да не говорим, не че са маловажни... и проблема си стои неразрешен.

# 207
Това е истината, трябва да се спре. Лично аз от известно време полагам неимоверни усилия да се спра. Равносметката ми до момента е много пропиляно време, разбити нерви, напразни надежди за парите да не говорим, не че са маловажни... и проблема си стои неразрешен.
[/quote]

Ако тези от феномените, които не надникват да кажат сами  по добра дума  за себе си, можеха да "познаят" какви еретични идеи за спиране с посещенията и спонсорирането им се въртят тук, щяха да ни взривят форумчето:))))
Да, наистина е много важно да се спре!Ясно е...Но болка+почти хазартна зависимост са отвратителна комбинация.

И още нещо се смайвам-как така зад всеки храст изскача феномен..
Онзи ден, например,случайно чух от колега за някаква "баба Цеца"-смаяла ги там като предрекла кога някой ще се спомине..После , като порових осъзнах, че май става дума за някаква Цветанка Генова , София, за която едни разплакани казват колко е блага и им е развалила магия, а други пак разплакани, че е вещица, която ходела и подхвърляла магии по домовете им.Както винаги, иди..разбери!
Не открих телефон, но..през ден изскача някоя..факт.

# 208
Момичета, в процеса на дискусията прочетох, че се споменават две Цветанки - Цветанка Рангелова и Цветанка Генова! Тези не съм ги чувала, но моя приятелка е ходила при една трета - Цеца Янакиева!!! Толкова била добра, че тя /моята приятелка/ я е страх да я посети отново! Тази Цеца не спестявала нищо - добро, лошо - казвала всичко! За добро, или лошо познала й е огромна част от нещата, които едно по едно са се случили! Не зная колко взима, бих могла да попитам приятелката ми, а също и за координатите й, но ако има някой инфо за нея, моля да сподели, защото искам и друго мнение! За форумките - тя е от София, но не мога да конкретизирам къде точно! Благодаря ви предварително!!!!  bouquet 

# 209
Момичета, в процеса на дискусията прочетох, че се споменават две Цветанки - Цветанка Рангелова и Цветанка Генова! Тези не съм ги чувала, но моя приятелка е ходила при една трета - Цеца Янакиева!!! Толкова била добра, че тя /моята приятелка/ я е страх да я посети отново! Тази Цеца не спестявала нищо - добро, лошо - казвала всичко! За добро, или лошо познала й е огромна част от нещата, които едно по едно са се случили! Не зная колко взима, бих могла да попитам приятелката ми, а също и за координатите й, но ако има някой инфо за нея, моля да сподели, защото искам и друго мнение! За форумките - тя е от София, но не мога да конкретизирам къде точно! Благодаря ви предварително!!!!  bouquet 

Тази Цеца да не вземе да стане новата звезда във форума...май при Ани се изредихме всички,някой дори по няколко пъти..докато чакаме МАРТ,да направим някоя и друга консултация...пък накрая дано се намери ИСТИНСКАТА ..влагам и доза ирония...защото кръга е омагьосан за СЪЖАЛЕНИЕ Sad

Общи условия

Активация на акаунт