Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • плевен
Ще ви кажа и моя скромен опит с врачките,защото тук в Плевен няма и незнам наоколо да има някоя добра.
1.От Пиналски съм доволна,още преди съм споменавала че ми е правил хороскоп и много неща във времето се сбъднаха,сега имам отговор чрез смс,ще видим дали ще се случи отново това което казва.
2.Дея-не съм доволна,не се случи нищо от казаното.
3.Карла-едно нещо позна че ще се случи,друго-не
4.писах на Соня Заварчик-отговорът е положителен да видим дали така ще се развият нещата
5.Дороти-отговори ми хубави неща за даден човек,но сега малко с него се посдърпахме,аз й бях писала преди,отговори ми положителни неща и така и бяха

Сега за друга не се сещам Peace

# 316
  • плевен
Simple Smile
да знаете нещо за тази ясновидка познава ли http://astro.velida.net/

Писах й преди много време.Не мога да кажа че съм доволна,но не мога да кажа че не съм,със смесени впечатления съм.Още тогава ми писа че ще имам   нова сериозна връзка 2011-2012г.Все още съм с мъжа си Laughing

# 317
  • плевен
А дали може да обобщим от тези,които отговарят с смс има ли доволни,на кои можем да се доверим Thinking

# 318
Теглих си карти от този руския сайт, който пуснахте по-напред. Аз лично съм изумена от точността на отговорите, които дава. За мен нещата са абсолютно верни, надявам се и за отсрещната страна да са така Blush

# 319
Здравейте, ето един сайт и от мен: http://www.tarotico.com/

# 320
Здравейте всички!Съвсем случайно попаднах на тази тема във форума.Аз съм от Пазарджик и преди около 15 години няколко пъти посетих Ходжата на Звъничево, не знам дали е още същия или го е наследил някой от децата му, но навремето много хора го посещаваха. На мен лично не ми помогна, въпреки че изпълнявах стриктно указанията му, които почти за всички бяха едни и същи/поръсване на къщата със захар, хвърляне на яйце в река, събиране на вода от седем чешми и др.подобни/, се разделих малко по-късно със съпруга ми. Пак преди години обаче посетих една гадателка, живееше в квартал Запад на Пазарджик. Тя за моя голяма изненада се свърза с мой много близък, починал наскоро, без да я моля за това и без да знам, че има такива способности. Но за мое съжаление изгубих координатите й, не мога да си спомня и името й. Ако някой е ходил при медиум от Пазарджик, свързващ се с наши починали близки , моля нека ми даде координати.Лека вечер на всички!

# 321
  • По света и у нас
Мимоза, жената от кв. Запад в Пазарджик не се ли казва Генка Яначкова?

# 322
Със сигурност беше различно име, жена на около 45-50 години трябва да е сега, мисля че имаше тогава и детенце. Името Генка Яначкова също ми е познато, мисля че моя позната ми е говорила за гадателка, силно религиозна с такова име. Сега се опитвам да открия колежката, която тогава/преди около 10 години/ ми даде координатите на търсената от мен ясновидка. Ако знаете или сте доволни от някой от пазарджишко -пишете ми.

# 323
  • Стара Загора
Моля ви дайте ми информация Митка от Хрищени в кой дни гледа

# 324
  • Стара Загора
И ако може номера на жената от Боян Ботево,че го изгубих моля ви!

# 325
Руското таро ми позна и на мене - четири лоши карти, но нещата наистина са си така. Само петата ми хареса, тази, която предвижда бъдещето.

# 326
Да споделя, че Ани позна за това, че януари-февруари ще има раздвижване при мен.В интерес на истината аз очаквах отлагане във времето, защото се касае за съдебни дела.За да стигнем до прогнозираната развръзка юни-август, трябва да минем през случващото се в момента.Малко неясно пиша....искам да кажа, че щом позна за януари-февруари, значи вероятно ще бъде права и за лятото.

# 327
Не разбирам, happy_woman , моля поясни.
Насрочиха ви по- скорошна дата  за дело или какво? И според Ани решението на съда ще е юни - август ли? newsm78

# 328
Не разбирам, happy_woman , моля поясни.
Насрочиха ви по- скорошна дата  за дело или какво? И според Ани решението на съда ще е юни - август ли? newsm78
Датата си беше насрочена още когато се консултирах с нея.Обаче вероятността да бъде отложено делото поради неявяване на другата страна беше по-голяма, отколкото да се проведе.И нещата неочаквано за мен наистина се задвижиха много бързо.Кога ще приключи делото не ми е казала.Срока юни-август е за разрешаване на личните ми проблеми с моя мъж.Което обаче не може да стане без да съм приключила с делото.Нещата са свързани до голяма степен.Съжалявам, по-ясно не мога да го напиша. Embarassed

# 329
Датата си беше насрочена още когато се консултирах с нея.Обаче вероятността да бъде отложено делото поради неявяване на другата страна беше по-голяма, отколкото да се проведе.И нещата неочаквано за мен наистина се задвижиха много бързо.Кога ще приключи делото не ми е казала.Срока юни-август е за разрешаване на личните ми проблеми с моя мъж.Което обаче не може да стане без да съм приключила с делото.Нещата са свързани до голяма степен.Съжалявам, по-ясно не мога да го напиша. Embarassed
[/quote]

Важното е, че това, което ти е казала досега се е случило. Peace

Общи условия

Активация на акаунт