Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 813
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Моля, момичета които имат прогноза от Ани за Февруари да пишат как вървят нещата при тях и има ли развитие....Благодаря предварително  Hug

# 361
аз имам.споделям веднага-ани януари ми каза,че февруари ще получа предложение за работа,март ще се потвърди,от жена ще е и на фиксирана заплата.днес ми се обадиха,в сряда ни е срещата.звъннах и на ани-тя ме изненада,че до 3 дена ще се видя с работодателката,ще иде реч за пари и ще приема,независимо,че не ми се вярва..
това,което ме учудва,че януари спорих с ани,че в моята област-няма фиксирана и стабилна заплата.но тя беше категорична.
ще ви пиша дали е станало.
а в емоц.план-няма развитие,да съм до край обективна в случващото ми се.но нали има време..
в тази връзка -тази работа ми я видя и теменуга,но каза,че ще е до нг.срока е по-късен,съвпада,че аз изобщо не вярвам в това и не ми е даже в мечтите.
ноември месец и добринка(вн)ми предрече въпросната работа от март-май.описа я подобно на ани.
та това са позналите ми в тази насока.

# 362
Здравейте.Някой може ли да ми каже тел. с номер 0881.....на каква тарифа е.Реших да питам понеже някой може да е звънял на такъв номер.

# 363
НОРМАЛНА

# 364
Извини ме, но какво значи нормална.Нормална за някой може да е и от 0.96 ст. на минута.За това питам.Четох , ама само четох не съм ходила и не мога да кажа нищо за някаква Радина и е даден такъв номер.

# 365
какъвто ти е плана

# 366
Радина и там наоколо всички откриват все магии

# 367
бях писала по рано за Ники Узунов той също е с такъм код само той ми каза за какво става въпрос без да ми иска 80,00лв и да ми казва, че имам магия. А и доста познати са ползвали услугите му и доста доволни и аз за това пробвах, но ти си знаеш

# 368
Извини ме, но какво значи нормална.Нормална за някой може да е и от 0.96 ст. на минута.За това питам.Четох , ама само четох не съм ходила и не мога да кажа нищо за някаква Радина и е даден такъв номер.

пратила съм ти лично съобщение

# 369
Ok. Благодаря ти.Разбрах това което ме интересуваше. Hug

# 370
НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е САМО ВЕЧЕР

# 371
Как се свързвате с Ники Узунов?...Звънях няколко пъти на телефонен номер,започващ с 0881....но никой не вдига....Дайте повече инфо за него...приема ли лично?Доволни ли сте?Има ли сбъдване на ПРЕДСКАЗАНИ НЕЩА???Споделете моля....Благодаря Hug

# 372
Ryannn, изчисти си кутията!

# 373
Да много е добър

# 374
Би ли споделила какво значи това?Какво ти позна?

Общи условия

Активация на акаунт