Ясновидци (врачки) - 8 тема

• 197 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
аз бях писала за моето предсказание за февруари за работа от ани.
не се разви така,както ми каза.

# 541
pur_blanca, Динко от Тервел е невероятен - ходил съм веднъж при него. Без да ме познава ми каза много конкретни неща за мен, семейството ми и за проблемите които имах. За съжаление вече не е в Тервел.Продал е къщата си и никой не знае на къде е заминал. И аз търся негови координати.

# 542
Момичета (или момчета), моля дайте малко повече информация за Ники Узунов - кой е, що е! Ровя се из нета, но не откривам нищо съществено.  
Не знам откъде идва интереса към Узунов.Ако при някой е казал  неща,които после реално са се сбъднали ще ми е интересно да чуя.Аз говорих с него на импулсния му телефон,казах му каква е ситуацията,тъй като не се ориентира сам и ми надрънка абсолютни глупости, нищо от които не се сбъдна.
Приятната изненада е, че е културен , държи се възпитано,познаваемост при мен :поднулева.
Скоро по ТВ 7 предстоят репортажи за Ели Маринова, Пълният вятър -Гюкчен ,ЗЛОВЕЩАТА ромка Рени Анастасова и  Нели Мицева

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 18:22 от ryannn

# 543
ryannn,опит с емилия имаш ли?

# 544
ryannn,опит с емилия имаш ли?

Не мога да кажа на този етап каква е прогностичната стойност на предвижданията й.Каза неща, които не можа да определи във времето и не са ясно очертани и като събития, но пък тя не е и ясновидка, а преди всичко психолог.

# 545
но за сега си положително настроена ли да разбирам?
а с баба дана срещала ли си се?мнение?
с ани-развитие по проблемите?

# 546
Тази вечер разговарях с Ники Узунов. Разговора беше кратък, ще му пиша за повече подробности на мейла. На мен ми описа правилно ситуацията, Даде ми срок за развитие на нещата, който съвпада с този на Ани.

# 547
Добро утро

Досега при мен всичко се развива , както го
видя Ани , но още има до края , според нея
това е края на февруари.
Приятен ден. Peace

# 548
Аз не съм я търсила скоро баба Дана. Дано е жива и здрава жената! Ако нещо някой разбере - нов телефон или друго - пишете! Добра женица е иначе, че и ми е познавала доста неща.

# 549
Някой имали впечатления от Радина

# 550
Ако става въпрос за Радина от канал 3 -изключително груба,бих казала дори брутална.Преди години звънях на посочения телефон от телевизията.Познаваемост-минус безкрайност,но за сметка на това ще се насладите на обиди и мляскане по телефона,защото видите ли "в момента обядва".Не знам защо въобще някой се опитва да им звъни,та те са там само да печелят от импулсите.Само Вили от тях е по-стойностна като отношение,но за възможности -мъка.

# 551
  • София
Само Вили от тях е по-стойностна като отношение,но за възможности -мъка.

Позна ли ти нещо?

# 552
Аз звънях сутринта на Радина и беше много мила, то вече на кого ли не звънях докато дойде този март месец

# 553
От телефонните майсторки има една,която се подвизавa като Яна, макар че те са с поняколко телефона и псевдонима.С тази бяхме говорили на телефон, който е масовите цифри 0881..и завършва на 162.
Някой да има впечатления като познаваемост?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 13:27 от ryannn

# 554
Не съм я чувала. Днес Радина ми поиска 80,00 като трябвало три пъти да се работи с нея. Звънях и на Ели Маринова тя е 40,00лв по скайп

Общи условия

Активация на акаунт