Как си представяте съфорумките си?

• 47 108
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 1 260
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък се нареждам на опашка за светлите ликове на други видни потребители. Лабрадор, Дедо, Куркума, где сте Whistling?

# 1 261
  • Belgium
О, да и Дедо има фейсбук  Grinning

Ама не ми завиждайте, не сме се зафрендили  hahaha

# 1 262
  • София
Аз пък се нареждам на опашка за светлите ликове на други видни потребители. Лабрадор, Дедо, Куркума, где сте Whistling?
Дедо съм го виждала.  Peace Благодарение на съфорумка, която била на екскурзия с него. Ама не заедно, а по отделно, хихи... Името й нарочно няма да спомена, че конфиденциалност му е майката.  Mr. Green

# 1 263
Нещо всички питат само за аватари на мъже / поне последните страници/.

# 1 264
  • Belgium
И Лабрадор са го виждали доста съфорумки, питайте Паси  Laughing

Виж Куркума е био мистерия  Whistling

# 1 265
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, аз никого не съм виждала Cry.

# 1 266
Куркума е пускал снимка в гръб с детето си на конче, ако не се лъжа преди време, ама и той по модата за минутка.  Laughing

# 1 267
  • София
Паси, ти кажи за Лабрадор...

# 1 268
  • Belgium
Е, винаги си има доза мистерия докато не се покаже снимка, за това много потребители предпочитат да си останат мистериозни  Whistling

# 1 269
Паси, ти кажи за Лабрадор...
Какво да кажа, аз съм пристрастна, заралии сме все хубави хора.   Flutter   Laughing

# 1 270
  • София
Да. Таман в една съседна тема се коментираха разни антрополологични особености и се сетих за легендата за красотата на заралийките.

# 1 271
Искам да не си представям, а да видя Тони.  Crossing Arms

# 1 272
  • Belgium
Кой Тони?

# 1 273
  • ...край Дунава
Аз пък искам да видя Лу Laughing
Принципно те виждам, но много отдалеко, и дано не се бъркам че си ти де  Joy.

# 1 274
аууу връзкарка  Grinning
Усещаш ли женската завист как те залива..залив, залив, залив...
Искам и аз  

Ей, лоши хора! Опитват да разклатят сплотената ни дружба с кака Пани и кака Мъсти.  Mr. Green
Нямам. По точно вече нямам. Преди няколко месеца безвъзвратно реших да му туря чертата. Много промени направиха, коя от коя по-тегави. А ся тоя дневник е есенцията на гнусотията.  Mr. Green  Въобще не знам за к'ъв *** съм се подвизавал в това социално недоразумение. Друго си е да се дърлиш по форумите. Тва е къде, къде...  Laughing

А сега ако може и разголен в цял ръст! Тъй де, сега ни е паднало.  

Не може. Нямам такава снимка, но и да имах не бих я пуснал поради ред причини. Най-малкото веднага ще я изтрият, тъй като не е разрешено да се пускат вулгарни материали.  #Cussing out  Laughing  Много ви е авторитарен и задръстен форума. Има един друг, където всичко е позволено. Не съм влизал там от цяло столетие. Дано колегите ме споменават с добро.

Общи условия

Активация на акаунт