На море в Турция - тема 17

• 132 389
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Чудя се за този хотел, някой има ли отзиви:
Maritim Pine Beach Resort

Галактик, виждала ли си го "на живо"?
Преди 3 г. го бях харесала за почивка след една командировка в Маритим, Дрезден, ама от Аква тур ме отказаха. Нямал нищо общо с категорията на другите хотели Маритим по света. Имали оплаквания от стаите (старички и не особено чисти) и от анимация и обслужване като цяло - доста постно на фона на други хотели от същия ценови клас. Коментарът всъщност беше "Абе ти добре ли си да избереш точно това"  Mr. Green
п.с. Ще ми е интересен коментара на Галактик

# 211
  • Beyond the Frontiers
Чудя се за този хотел, някой има ли отзиви:
Maritim Pine Beach Resort

Галактик, виждала ли си го "на живо"?
Преди 3 г. го бях харесала за почивка след една командировка в Маритим, Дрезден, ама от Аква тур ме отказаха. Нямал нищо общо с категорията на другите хотели Маритим по света. Имали оплаквания от стаите (стари и не особено чисти) и от анимация и обслужване като цяло - доста постно на фона на други хотели от същия ценови клас. Коментарът всъщност беше "Абе ти добре ли си да избереш точно това"  Mr. Green
п.с. Ще ми е интересен коментара на Галактик

Въздържам се да коментирам хотели, които не съм виждала или в който не съм имала гости Peace

# 212
  • София
Ясно, благодаря и на двете ви! Simple Smile

# 213
Препоръчайте ми курорти/хотели с хубав плаж, с фин пясък, моля.  Praynig
Миналата година бяхме във Voyage Belek и съм много доволна от всичко, но ми се иска да разнообразим. Wink
Щом сте доволни от веригата, отидете във Voyage Sorgun Wink

В темата доста се обсъждат хотелите в Лара - чудесни комплекси, с добри плажове.

# 214
Момичета, много Ви моля да ми препоръчате хотел в Кушадасъ с аквапарк, или хубав хотел в близост до аквапарк. Ще пътуваме с двете деца (близнаци на 3г.) и още едно семейство с близнаци на 7г. и за това предпочитам да е в Кушадасъ, но може и в друг курортен град стига да си заслужава. Благодаря Ви много !

# 215
Момичета, много Ви моля да ми препоръчате хотел в Кушадасъ с аквапарк, или хубав хотел в близост до аквапарк. Ще пътуваме с двете деца (близнаци на 3г.) и още едно семейство с близнаци на 7г. и за това предпочитам да е в Кушадасъ, но може и в друг курортен град стига да си заслужава. Благодаря Ви много !
С какъв бюджет разполагате?

# 216
С какъв бюджет разполагате?

ами не съм определила точно, но не ми се дават повече от 1200-1400евро на семейство.

# 217
  • София
На картинката този хотел Роял Уингс ми изглежда далече от плажа - т.е. има доста ходене в жегата , така ли е? Вижда се нещо като голям аквапарк между хотела и плажа. Има ли хотел от този клас- луксозен, с пясъчен плаж  и добра храна, който да е близо до плажа и да няма аква и луна - паркове? Предпочитам  да има зелена територия за разходки, и пътя до плажа да под навеси, дървета или нещо подобно.

# 218
  • Beyond the Frontiers
На картинката този хотел Роял Уингс ми изглежда далече от плажа - т.е. има доста ходене в жегата , така ли е? Вижда се нещо като голям аквапарк между хотела и плажа. Има ли хотел от този клас- луксозен, с пясъчен плаж  и добра храна, който да е близо до плажа и да няма аква и луна - паркове? Предпочитам  да има зелена територия за разходки, и пътя до плажа да под навеси, дървета или нещо подобно.

Пред хотела е градината и всички хотели в района са така резположени - море, парк, сграда и имат пързалки.

# 219
  • София
Мога да препоръчам хотела, в който бяхме през 2009 - Papillon Ayscha, не е голяма територията на хотела, но е с прекрасен парк - основно дървета, които правят сянка, имат само 1 пързалка, пак басейните са между хотела и плажа, но не е голямо разстоянието:
http://www.papillon.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=PAPILLON-AYSCHA---Belek

# 220
Тук попаднах на интересна информация и препоръки за някой хотели в Анталия http://travel.vs-travels.bg/tag/turcia

# 221
Някакви отзиви за Paloma club sultan, Кушадасъ?
И коя агенция го предлага?

# 222
  • Варна

7 нощувки в хотела +пътя
 http://www.aquafantasy.com/
za chetirimata = 2 wyzrastni + 2 deca
okolo 4000 lv sas vkliu4en avtobus v dvete posoki

# 223
ronilaz, prez koi period iskate da pochivate?

# 224
ronilaz, prez koi period iskate da pochivate?

не ми се иска да е в най-големите жеги,защото децата ми са още малки, но и няма да е октомври месец Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт