На море в Турция - тема 17

• 132 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
anito1232, подкрепям думите на gori70  Peace. Ние също с децата сме се придвижвали с кола и навигационна система.

# 646
Anito, имам усещането, че от агенцията просто не искат да ти направят отстъпка за пътуването със собствен транспорт. До сега не съм чула малко дете да се чувства по-добре в автобус, пълнен с непознати, отколкото в среда, с която е свикнало. Освен това автобусът спира н всеки два часа и детето няма да се успокои и да се наспи. И не бих казала, че никой не говори английски.

# 647
  • Beyond the Frontiers
Anito, имам усещането, че от агенцията просто не искат да ти направят отстъпка за пътуването със собствен транспорт. До сега не съм чула малко дете да се чувства по-добре в автобус, пълнен с непознати, отколкото в среда, с която е свикнало. Освен това автобусът спира н всеки два часа и детето няма да се успокои и да се наспи. И не бих казала, че никой не говори английски.

Peace и не толкова отстъпката, колкото искат да си напълнят автобуса....

# 648
И на мен ми се стори малко подозрително,ама пусто като не съм пътувала с детето досега.... Rolling Eyesи затова реших да се допитам до вас - много ви благодаря  Hug - ще си останем на варианта с колата... Между другото да ви питам все пак, някой от вас ползвлал ли е услугите на  Профи турс,че няма много отзиви за тази агенция? Вчера една приятелка ми спомена за тях и условията които ни предлагат са добри.....

# 649
  • Beyond the Frontiers
И на мен ми се стори малко подозрително,ама пусто като не съм пътувала с детето досега.... Rolling Eyesи затова реших да се допитам до вас - много ви благодаря  Hug - ще си останем на варианта с колата... Между другото да ви питам все пак, някой от вас ползвлал ли е услугите на  Профи турс,че няма много отзиви за тази агенция? Вчера една приятелка ми спомена за тях и условията които ни предлагат са добри.....

Като фирма са ок. Ако агентката е ваши човек  Peace

# 650
# 651

Ох, аз явно съм старомодна, но ме е шубе да купувам почивки от сайтове за колективно пазаруване.

# 652
Praynig Praynig Praynig
Разполагаме с 1000 лв за почивка май месец-за Кусадасъ разбрах че е студено още и затова гледам по-надолу:) Peace
Moже ли да ми препоръчате хотел Praynigс автобус ол инкл.за края на май-към 1000лв за двама без деца Party

Проверете VISTA HILL - сега ремонтиран, TUSAN BEACH, Richmond Ephesus /може да излезе малко над 1000 лв./

# 653
  • На юг от тук
Предлагат ни Гранд Белиш/Кушадъсъ/ за м.септември.Ако някой е бил там,моля за мнение,за което предварително благодаря.

# 654
Момичета, моля ви за помощ. Не съм ходила никога в Турция на море. Тази оферта ми се вижда прилична за края на май - http://eha.bg/dKid. Имате ли отзиви за туристическа агенция Лъки Холидей и за хотел Кадикале Резорт в Бодрум? Ще се радвам на всякаква информация по въпроса.

# 655
  • Варна
Момичета, моля ви за помощ. Не съм ходила никога в Турция на море. Тази оферта ми се вижда прилична за края на май - http://eha.bg/dKid. Имате ли отзиви за туристическа агенция Лъки Холидей и за хотел Кадикале Резорт в Бодрум? Ще се радвам на всякаква информация по въпроса.
Тук може да прочетеш отзиви, и да видиш малко снимки на хотела.
http://tr.otzyv.ru/hotel.php?id=16224

# 656
Предлагат ни Гранд Белиш/Кушадъсъ/ за м.септември.Ако някой е бил там,моля за мнение,за което предварително благодаря.

И ние сме се насочили към този хотел, но и аз нямам информация за него от първа ръка Sad Днес пуснах запитване до ТА, предполагам ще ми се обадят до ден-два и ще си задам всички въпроси, после ще споделя Simple Smile

# 657
Здравейте, записвам се да следя темите за Турция, ние си запазихме места за 07.09 за Клуб Мерсин, Кушадасъ с автобус. Не срещнах мнения за този хотел, моля , ако някой знае нещо да пише. Благодаря.

# 658
И ние си резервирахме за Гранд Белиш Simple Smile Колебаехме се между Виста Хил и този хотел, но от ТА ни препоръчаха Гранд Белиш, заради плажа, тъй като другият хотел има изкуствена пясъчна платформа. Другото водещо нещо при избора ни беше факта, че Гранд Белиш е новопостроен (2009 г.), а Виста Хил е реновиран наскоро, но все пак доста стар Simple Smile

# 659
  • На юг от тук
Опит да върна темата на първа страница.Някой почивал ли е Гюре в Adrina de lux. Не е далеч от границата-около 300 км.
Дано има отзовали се.

Общи условия

Активация на акаунт