Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 72

• 60 763
  • 749
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте. Успях да ви изчета най-после, че днес денят ми беше доста натоварен. Много хубави стихчета, с някои съм се смяла с глас. Оправи ми се настроението и ще ми държи влага дълго време. Слухчетата - някои радостни, някои не толкова. А някои определено тревожни, дано не се сбъднат.
Надявам се финалът на сериала да е хубав. Иначе излиза, че няма справедливост за жертвите на насилие и че богатите рядко плачат, защото с парите си могат да си купят всичко, включително и "невинност". А филмът има кауза, има цел, трябва да вдъхва надежди и вяра у пострадалите, че всяко престъпление ще бъде наказано, и че си струва да се бориш за това. Ноооо, неведоми са пътищата, по които се движат мислите и намеренията на сценаристките. И като знам как комшиите умират за тежки драми и трагични развръзки, не искам да мисля, какво биха могли да ни сервират. Но да гледаме оптимистично и да вярваме, че двете влюбени гълъбчета ще са щастливи, и най-важното - и ние ще бъдем свидетели на това.

# 391
Слух -
Сънят на Фатмагюл -
Ф - Кога поиска да се ожениш за мен за първи път?
К - Не се смей.....тогава....казах си, това момиче ще ми приготвя страхотни ястия като порасне..
К - Добре, а ти? Кога разбра, че ме обичаш за първи път?

Ф - ЗАпушвах си ушите за да не чувам собствените си викове, но чук твоя глас...

Ф - Ще си тръгнеш ли от мен, Керим?

Сакън ! Никъде няма да ходи, не го пускаме  Grinning Благодаря за слухчетата, Гери  Heart Eyes

# 392
Добър вечер, момичета! От Известно време гледам филма и наистина съм като зомбирана от него  Embarassed  Изгледах го на един дъх до 57 серия. Честичко докато правя нещо си мисля за любимите ни герои  Simple Smile       Искам да изкажа огромни благодарности към ВСИЧКИ ВАС за ВИЧКО - преводи, информация, картинки и снимки... Наистина ме карате да се усмихвам като Ви чета.   Страхотни сте!!!
    Това е сериалът, който стигна до душата ми, който ме кара да го гледам, въпреки това че не разбирам турски!  До голяма степен това се дължи и на неповторимите таланти на Берен и Енгин  Heart Eyes
    И аз като повечето от вас се надявам на щастлив край, няма да повтарям вече казани неща, но за мен логичното би било да се покаже ЧЕ ИМА НАДЕЖДА ЗА ТЕЗИ ХОРА ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, ТОВА ДА БЪДЕ ТЯХНАТА НАГРАДА ЗА ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ, КОИТО ПРЕЖИВЯХА... НЕКА ДА ИМА НЕЩО ХУБАВО НАЙ-НАКРАЯ И В ТЕХНИТЕ ЖИВОТИ  Hug Heart Eyes Simple Smile

# 393
ееееееее филма го пуснаха онзи ден а вие имате 100 теми изписани  Grinning къде го гледахте  Grinning

# 394
Слух -
Сънят на Фатмагюл -
Ф - Кога поиска да се ожениш за мен за първи път?
К - Не се смей.....тогава....казах си, това момиче ще ми приготвя страхотни ястия като порасне..

К - Добре, а ти? Кога разбра, че ме обичаш за първи път?

Ф - ЗАпушвах си ушите за да не чувам собствените си викове, но чук твоя глас...

Ф - Ще си тръгнеш ли от мен, Керим?

Гери, това беше отговорът на Мустафа на същия въпрос, когато бяха в една лодка с Фатмагюл и после скочиха във водата.  newsm78

# 395
# 396
И двамата в Облака са ЕНГИН-Мустафа и д-р Сердар .....Мустафа- Енгин Акюрек- дали е положителен ,отрицателен ,многопластов и т. н . образ ,но за мен е силно специфичен.Много изразителна роля е направил ,неповторима.....

# 397
# 398
  • Пловдив

То поглед, то чудо. На второто гифче забелязвате ли къде се разхожда с очи...

# 399
  • Пловдив
Здравейте момиченца  Hug За съжаление аз много отдавна се страхувам точно от такъв ,лош край.Ай япим са известни точно с това за съжаление  Sad Надеждата ми е точно заради социалното послание на филма,ама ... newsm78, дано този път изневерят на себе си  Grinning

Краят на Облака също не е хубав(за мен беше много необяснимо защо свършва така,ама режисьорско виждане  Sad) ,но самият сериал е върховен,горещо го препоръчвам  Peace Русичкият Енгин е моята тръпка от лятото  Wink

ееееееее филма го пуснаха онзи ден а вие имате 100 теми изписани  Grinning къде го гледахте  Grinning

В Интернет  Peace За тези,които го гледат по ТВ има друга тема  Hug

# 400
  • Варна
момичета колко серии е целия филм,имаме ли още да гледаме, не ми се иска да свършва...

# 401
Цитат
Краят на Облака също не е хубав(за мен беше много необяснимо защо свършва така,ама режисьорско виждане  Sad) ,но самият сериал е върховен,горещо го препоръчвам  Peace Русичкият Енгин е моята тръпка от лятото  Wink

Не е ли ?  Cry Cry Cry

# 402
Злати  и аз днес от нетърпение изгледах последния на Облака и се натъжих...

# 403
Жалко за доктор бей..

# 404
  • Пловдив
Аз от мерак лятото го изгледах целият и бая си поплаках накрая  Cry Ама няма да ви разказвам ,гледайте го,много е хубав филма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт