Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 759
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7428&cat=59
Това е поставката. И аз мисля да я пробвам. Но трябва и възглавничка за да не се свлича бебо надолу.

# 406
  • Пловдив
Здравейте мами, и аз съм от четящите, но ще се опитам по-често да пиша.
Днес пуснахме каката на градина след поредното дълго боледуване. Откакто се е родил бебчо тя е все болна. Дано изкара повече време вече без болести.
Ние се кърмим на поискване през около 2-3часа, като вечер яде последно към 21,30-22 и после към 4,00 - 4,30 та успявам малко да поспя. Мисля, че ми се е регулирала кърмата, защото не се изцеждам и не ми се пълнят толкова много гърдите. Докато с каката си бях направила хипер лактация и беше много неприятно.
Къпем го към 20,30-21,00, харесва му, спокоен е във водата и докато го мажа с олио, но ако е много гладен започва да се сърди.

# 407
  • София
И с двете деца не съм имала проблем с банята.Обичат я,приатно им е.Нашата вана е анатомична.Самата и форма е с полегато място за бебето.Но се чувстват по-сигурни,когато с ръчичките се държат.Така че аз държа едната ръчичка,а с другата си я къпя.
За захранването с кисело мляко- и аз като Люби някъде към 10-11месец;Едно време с това са захранвали доста рано,да не казвам,че така са ни отглеждали,поради липсата на АМ.Сега това се отрича.
За спането по гръб-отдавна не мога да я оставя на страна.Тя си се извърта по гръб сама.
Рекламите са на почит при всички дечица явно.Моят батко им е много подвластен.все иска това,което рекламират Mr. Green.

# 408
  • Пловдив
И каката знае всички реклами, а и бебчетата от много малки се заглеждат именно в тях.
Да добавя, че бяхме на ортопед и каза, че е здрав, но изписа ортопедични гащи "Михаела" с думите: " Ортопедичните гащи са за здрави деца, профилактично.". И се чудя дали да ги взимам. Следващият преглед на 5 месеца.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 12:30 от nanq

# 409
Здравейте и от мен! Ние я къпем към 21.30 преди последното и ядене! И Симона обича водата,обаче като почнем да я обличаме и се сърди,а и си знае,че след това ще яде и става нетърпелива.

# 410
Благодаря за пожеланията, Ватци! Hug
Аз подозирам, че кашлицата на Лили е алергична. Щом са и чисти гърдите и гърлото, а тя последните два дни е с направо кошмарна кашлица. Като се разкашля и едва спира. Давам му още един ден на тоя синекод да подейства и пак ще говорим с педиатърката.  Sad Sad

# 411
Някой знае ли кога се отразява подаден в НОИ болничен на сайта им ? От работата твърдят ,че е занесен петък , но аз не го виждам на сайта Sad

# 412
  • София
Люби,защо да е алергична кашлицата?Защото не минава ли?Не се повлиява от медикаментите?

# 413
Привет момичета, минавам само да питам за акото ЛЛЛ, не знаех че живо ще ме интересува този въпрос преди  Mr. Green

Никола е на 2 месеца и дни, изцяло кърмено бебе, не давам дори изцедена кърма, биберони плюе, наддава много добре, вече е 5,450, а е роден 3,200, от много акащо бебе, изведнъж започна да ака по 1 път на ден много обилно, като редува се редува рядко оранжево и зелено ако с топченца в него, всички памперси са много добре напишкани. В-са ми е дали е нормално това, че ака 1 път на ден, и какво означава разликата в цветовете, и тези топченца, трябва ли да внимавам аз какво ям предвид това че ака по рядко?

# 414
Marsa, кашлицата и е много продължителна. като се закашля и не може да спре. Повърна два пъти дори. Цялата става червена и сякаш не може да си поеме въздух. Не всеки път става така, но все пак си е много стряскащо. Иначе гърлото и гърдите са спокойни, затова и си мисля дали не е алергична. Педиатърката ми каза да спра за подтискане на кашлицата синекода и да започна противоалергични капки и при нужда, утре ше мине да я види.

# 415
*Cveteto*, благодаря! Идеята ми е точно да предизвикам рефлекса на потичане, и то при изцеждане (когато кърмя не се налага - бебка се справя сама с тази задача). Просто с помпата някой път изчакването е по-дълго, а пък това вакуумиране не бих казала, че е най-приятното на света. Simple Smile Цедя с цел замразяване. За 36-37 дни съм събрала около 5 литра кърма. Mr. Green

# 416
  • Варна
Момичета, лохиите ми спряха преди 2 седмици, а сега ми се появи едно розово зацапване. Не е даже за ежедневна превръзка, севсем леко е. Дали е част от лохиите?  newsm78 От начало помислих, че може да е цикъл, но няколко дена е все така, не се увеличава. Кърмя. Какво мислите  Rolling Eyes

Искам мнение от ЛЛЛ Кърмя Марти на поискване. В последните дни, обаче след 15 мин сукане започва да пищи и да се дърпа, след което отново захапва и отново пищи. Първоначално помислих, че е от коликите, но май не е! Струва ми се, че гърдата пуска твърде много или силна струя, защото е целия облян в мляко. Кърмя го на около 3ч, вечер на 4ч, суче различно- от 15 мин до 1ч. , не се изцеждам, давам по една гърда на кърмене и когато започне да пищи проверявам и гърдата пуска. Ще съм благодарна за мнение  Simple Smile

# 417
*Mishela*, и на мен ми прицапа тези дни. Тъкмо и аз бях почнала да се филмирам, че е цикъла и се чудех дали това означава, че ми е намаляла кърмата, ама си останаха няколко капки - тъмни, все едно съм в последните си дни на нормалния цикъл. И за мен е необяснимо.

# 418
Моя Йоан и той понякога така пищи и разбрах от какво е. Насукал се е и иска да спи. Поне при него е така. Като усетя, че се е насукал и му се е доспало го гушвам, полюлям го, приспивам го и го слагам в кошарата. Преди да разбера това, все си мислех, че нямам кърма и за това пищи и все сменях гърдите и поставях в устичката му, но той суче малко дръпне се и пак плаче. Не било гладно детето, а ми му се приспало.

# 419
Моя Йоан и той понякога така пищи и разбрах от какво е. Насукал се е и иска да спи. Поне при него е така. Като усетя, че се е насукал и му се е доспало го гушвам, полюлям го, приспивам го и го слагам в кошарата. Преди да разбера това, все си мислех, че нямам кърма и за това пищи и все сменях гърдите и поставях в устичката му, но той суче малко дръпне се и пак плаче. Не било гладно детето, а ми му се приспало.

Май си права! Отскоро и при нас е така

Общи условия

Активация на акаунт