набързо да споделя какво става когато скорпион си ''набележи жертва '' в случая типичен близнак http://pims.ucoz.es/publ/ljubov_i_seks/bliznaci/bliznaci_skorpion/4-1-0-28 по-точна статия не бях чела, а трудно приемам нещо за чиста монета 
идеално всеки ден с по-голям интерес ме изучава, реши, че има голяма компания около мен - забеляза ме и започна да разказва за ''скейт'' авантюрите си и скачаше, и с края на окото гледаше дали случайно не съм го забелязала
прекрасен човек, но сега ни е момента в които той е сериозен, аз съм фоерверки, емоции и много страст
аферата с това момче беше опит, който ще продължа да наблюдавам и провокирам, без да задушавам никого
да бъда извинена за лекия сарказъм
Забавни са, признавам им го. Толкова рядко някой мъж да ме заинтригува и да не успявам да го прочета след 1-2-ра среща и това е винаги близнак. 

. Оф моето близначе, как ми липсва тия дни. Да му се обадя ли, направо не знам вече.
.Така прави,че все да съм нащрек и че той е някъде там...Пък аз си кротувам принципно,ама. До сега горе долу схванах,за какво става дума,но след "краят" какво се прави?Аз му казах,че съм разбрала и че след като не му е приятно,няма да го правя.Повече няма да нахалствам и ще чакаме да го измисли ли? Това ми е интересно,трябва ли да има после обяснения и тн. или пак си продължаваме от където сме спряли? Препоръчани теми