, в коя сфера работиш? Да дойда и аз при теб 
Оф, .....искам свободен близнак.
. И аз да седя и да се чудя- е ли или не е ?
''
груба съм, но искаш мнение - имаш го, ако бях на жена му толкова сапунено щях да му взема всичко и да го пратя при теб да си живеете заедно, кулминацията ще е че сигурно след 2 седмици празни думи ще искаш да си тръгнеш от него .. това не е любов вашето, не е

Толкова пъти ме е пренебрегвал заради тях, че чак ми идва да си отвъртя няколко шамара. И сега отново......как може да крие разни неща от мен....в лицето ми казва, че "някакъв си негов приятел" му бил казвал, че съм му била изневерявала
Логично, аз му казах да застанем тримата лице в лице и пред мен да пита "приятеля си " да каже - с кой, кога и къде съм изневерявала. Отказва категорично, не иска да ми каже и точка, няколко пъти сме стигали до скандал, защото ме побърква.....искам да знам той ли си измисля историята да ме пробва или наистина някой му го е говорил? И в двата случая заслужавам да знам, защото става въпрос за мен все пак. Но той не та не- отказва да ми каже. Когато му кажа, да се видим с този въпросния ми казва, че това просто няма как да стане....не било възможно да ни срещне...... идва ми да го

и той го знае и като ме види или чуе се ядосва още повече. Е... нормално ли е????? Да не споменавам, че отскоро по стечение на обстоятелствата живее в друг град.....и не знам....може и да ми изневерява
А той все такъв гаден.....Аз не бих живяла, или по точно не бих могла да живея в такова напрежение. Що си го причиняваш? Ти си си по важна. Един човек който те цени и обича не би правил това което ти описваш.
И много се страхувам, че така няма да си намери човек до себе си. Затова се моля така да се влюби, че да гледа момичето в очите и много, много да я слуша. Ако има такова момиче, ще го дръпна на страна и ще и кажа какво да го прави докато е влюбен до уши . Баба ми казваше навремето- На един мъж на какъвто чаршаф го научиш да спи на такъв ще спи......Така, че колкото и да си влюбена, да мреш за някой недей да го глезиш повече от колкото той глези . И ти заслужаваш да си глезена, обичана, обгрижвана.... Много са малко хората които като ги глезиш и те ти отвръщат със същото.
Повтарям ти- Ти си си по важна!!!
. В повечето пъти се шегувам с него като се случи и веднага започва да се си се смее на себе си. Не знам и аз какво правя с него - когато е мил и добър - е много мил и добър, ама ми е крайно непонятно как може да е и в двете крайности????Иначе пък сега си обзавежда апартамент (който си е лично негов), но някои неща ме оставя аз да ги избера, за някои неща ме слуша, за други не....имам предвид, че прави планове "уж" да живеем заедно. Ама не знам..... Сигурно ще дойде края на тези отношения скоро, не виждам друго решение.
Да не кажа, че го боготвори едва ли не...на какво отгоре не знам. И все си го защитава. Един път имахме личен разговор с нея за него и като й споделих, че много пъти ме е оставял да си плача вкъщи, а той си е излизал с приятели на дискотека , тя ме пита : "ами ти пък за кво плачеш"
Тя и тя дава съвети общо взето, ама са насочени към това как аз се държа с него, а си затваря очите той как се държи. Знам ли я - може да си мисли, че сама съм си виновна, че съм се разревала, без той да е виновен (колкото и тъпо да звучи). Понеже не може да допусне, че нейното синче може да е лош и невъзпитан. Лоша, много лоша услуга му е направила като го е разглезила така и не го е научила да се съобразява с хората. Дори да не съм аз, някоя друга да е, едва ли ще е много хепи и тя. Освен, ако не й пука за нищо съвсем.
Препоръчани теми