Книгите със списание Журнал

• 218 688
  • 834
  •   1
Отговори
# 120
И аз си я купих. Като махнем малкият шрифт и хартията,книга за 4 лева, която на пазара е около 18, си е доста добро попадение. За тези, които се интересуват на 06.05.2013 г. (Понеделник)ще излезе книгата  'Дворцова Афера' от Уна-Мери Паркър.

# 121
Днес си взех Харем от кварталното репче.
400 страници, вестникарска хартия, 4лв

Аз я взех днес. Като се има предвид факта, че Хеликон я дават с обем 548 стр. при нормален шрифт, предполагам че няма съкращения.

Къде може да се види списък с престоящите заглавия на сп. Журнал и Стори?

# 122
Цитат

Аз я взех днес. Като се има предвид факта, че Хеликон я дават с обем 548 стр. при нормален шрифт, предполагам че няма съкращения.

Къде може да се види списък с престоящите заглавия на сп. Журнал и Стори?

Списъкът на книгите го има по-нагоре в темата, но ако питаш кога излиза всяка книга, няма информация за всяка книга по отделно. Зад всяка книга пише кога излиза другата, няма друг начин да се информираш. Simple Smile

# 123
  • Берковица
Коя е следващата книга която ще излезе с Журнала на 06.06.Харема си го взех  от продавалника и сега не знам коя е следващата книга?А с космополитън за другия месец коя книга ще е, че си имах и Можеш ли ......?

# 124
Коя е следващата книга която ще излезе с Журнала на 06.06.Харема си го взех  от продавалника и сега не знам коя е следващата книга?

Дворцова афера от Уна-Мери Паркър, но днес след работа не успях да я намеря Sad Някой успя ли да си я купи? И, всъщност, дали си заслужава?  newsm78

# 125
Да, аз я купих. Книгата е писана в началото на '90-те- доста е старичка, но пък я няма в читанката. Издавана от Хермес през 2005г. Прочетох само анонса отзад, но ми допада интрижката.  Crazy

Три жени очакват с нетърпение, но и с известни опасения традиционното градинско парти в Бъкингамския дворец, организирано от кралица Елизабет ІІ. За Джаки Дейвънтри, която води светската хроника, партито е поредното бляскаво събитие за отразяване. За Елфрида – бивша гувернантка и настояща съпруга на лорд Уитли, това е най-важния ден от живота й, защото й предстои да изкачи още едно стъпало нагоре в обществото. За Силия – придворната дама на кралицата, остава честта да се погрижи приемът да премине безпроблемно.

Но не всичко се развива според очакванията им. Трите жени вече са се оплели в мрежите на тайнствения млад мъж Роланд Шоу. Те разбират, че Шоу ги използва, знаят и целта му – богатство и място във висшето общество, но не предполагат, че отмъщението му ще го отведе толкова далече…

Увлекателен роман, в който има всичко – интрига, романтика, амбиция, страст и дори членове на кралското семейство.
Дейли Мейл

# 126
Coolmummy, благодаря ти. И аз харесвам книги, разказващи за живота в двора. Ще разчитам да си я намеря утре ("Харем" я виждах доста време след като излезе)  #Crazy

# 127
Да, бъди спокойна- ще я намериш. И все пак има вариант доставка от онлайн магазина на Санома Блясък. Аз така си поръчвам книжките от Космо, защото това списание ми иде твърде тийн и не ме кефи да го купувам.  Rolling Eyes Дори вчера получих "Завръщането"- последно излязлата книга.

С "Журнал за жената" ще има отделно 3 летни романчета "колекция лято", които ще излизат от следващата седмица, т.е. още с другия /24-ти/ брой ще има нова книга.  Peace Тя ще е "Правила за идеален живот" от Ниам Грийн. През юли ще бъде "Пари и чувства" от Маги Алдерсън, а през август- "Италианско изкушение" от Ники Пелегрино.

# 128
  • Берковица
"Италианско изкушение" от Ники Пелегрино за тази книжка някой да е чувал нещо?Защото издателите имат гадния навик да пускат еднакви книги с различни имена?

# 129
Купих си "Дворцова афера". Нещо не ме привлича следващата книжка - тази за юли. За август "Италианско изкушение" ли ще е? Или тези, които Coolmummy е изброила ще бъдат извънредни  newsm78

"Италианско изкушение" от Ники Пелегрино за тази книжка някой да е чувал нещо?Защото издателите имат гадния навик да пускат еднакви книги с различни имена?

Лично на мен ми звучи като блудкав чиклит. Нищо лошо де, ама аз не съм на такава вълна.

# 130
Да, тези 3 книги са от друга поредица, извънредна- "Колекция Лято". Пише в последния брой.
Ако не се лъжа и миналото лято пуснаха няколко дамски романчета, летни четива, успоредно с тогавашната поредица "Световни бестселъри".

# 131
  • Пловдив

Според мен е възможно да са две книги Laughing Или "Не тъгувай,Мария",която в оригинал е Delicious,или The Italian Wedding.Но е по-възможно да е именно първата,тъй като тук е поместена с това заглавие
http://abo.sbb.bg/?cid=3&mag_id=29
Явно отново е издавана на български.

# 132
  • UK
Здравейте, от вас научих за книжките по реповете, записвам се в темата да следя кое кога излиза. Взех "Дворцова афера". Не ми пречи ниското качество на хартията, за тези пари е екстра, но малко дразни това на тескта - дотук доста печатни грешки и собствено име веднъж изписано Робърт, веднъж Ролънд. При всички ли е така или само в тази книга? Иначе съм в началото още, приятна е.

# 133
Здравейте, от вас научих за книжките по реповете, записвам се в темата да следя кое кога излиза. Взех "Дворцова афера". Не ми пречи ниското качество на хартията, за тези пари е екстра, но малко дразни това на тескта - дотук доста печатни грешки и собствено име веднъж изписано Робърт, веднъж Ролънд. При всички ли е така или само в тази книга? Иначе съм в началото още, приятна е.

В "Харем" също бях срещнала доста печтни грешки. Но, дето казваш, за толкова пари, толкова музика. Simple Smile

# 134
  • UK
Иначе преводът е ок, явно редакцията им куца.

Общи условия

Активация на акаунт