Лидл ::12::

• 98 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Някой пазарувал ли е от китайските истории?Интересуват ме олиото и сосовете дали са читави.

# 166
  • Viena
Точно отивам да ги видя и после ще споделя.

# 167
Аз взех сладко-кисел сос със зеленчуци и един от малките в шишенцата. Но не сме ги отваряли, за да изкажа мнение. Първо трябва да наготвя  Mr. Green

# 168
пилешко филе приготвям с ананас и кашкавал на тиган и става убийствено  Heart Eyes

Обясни по-подробно как ги правиш, моля те, че ми прозвуча страшно вкусно Simple Smile
Извинявай за закъснения отговор!  Hug

caprice
, сърдечно благодаря за отговора.   bouquet И двете рецепти ми звучат супер примамливо и със сигурност ще ги приготвя. А темата на Пина направо не е за гледане от хора на диета (като мен)  Laughing

# 169
Някой пазарувал ли е от китайските истории?Интересуват ме олиото и сосовете дали са читави.
Отностно малките сосове - сладко-киселия не ми хареса. Беше леко пикантен, а уж сладко-кисел обикновен. Сякаш из китайските ресторанти по-добре го правят. Нищо особено според мен.

# 170

caprice
, сърдечно благодаря за отговора.   bouquet И двете рецепти ми звучат супер примамливо и със сигурност ще ги приготвя. А темата на Пина направо не е за гледане от хора на диета (като мен)  Laughing
нали  Laughing
забравих да ти напиша вчера за една рецепта за салата- пилешко с портокал и майоноза.
ето намерих примерна рецепта ( не съм я приготвяла вкъщи, но в заведение задължително си поръчвам) Simple Smile
Цитат от друга тема: "В купа накъсваш сварено пилешко месо (бяло в моя случай), прибавяш на парченца ананас от консерва, царевица, малко портокал, малко сварен ориз, сол, черен пипер. Объркваш с майонеза + кисело мляко." С ориз обаче не съм опитвала.   Rolling Eyes

Днес рано-рано (преди работа  Crazy ) минах през Лидл заради китайските стоки. Нали имам лош опит с френските ( френските горчици изчезнаха още същия ден, дори не успях да я зърна  smile3516 ) си казах, че този път няма да съм капо  Naughty Купих от тънките спагети, сладко-киселия сос в буркан ( нищо особено наистина) и олиото за уок ( сега и уок трябва да си купувам  Joy ). Исках да си взема и от сосовете в малките шишенца, но не можах да реша кой и тръгнах, за да не закъснея за работа. Някой да ми препоръчате?

# 171
Аз си мисля за сусамовото олио.Джинджифил не харесвам, заради онези меденки и ако не ми хареса, трябва да иде в кофата.

# 172
  • Viena
От Азиатските промоций само големия сос си заслужава според мен,всичко друго не струва,взехме и замразените храни-не стават.

# 173
Жана, за сладко-киселия ли говориш? Thinking

# 174
От днес съм горд собственик на цитрус пресата Simple Smile Изпих няколко фреша Simple Smile За тези пари си заслужава според мен  Hug

# 175
  • Viena
Да споделя от днешния пазар-доста лоши попадения-пиша по касова бележка-тика масала с пилаф-ужас,елзаски спец.с ябълки-за 5 лв,просто пълен кошмар,крема сирене(по препоръка от тук с чесън,с пипер и с лук)мъжете много ги харесаха,азиатските сосове са ок за цената,нуделите нищо особено,олиото е много зле,сос сладко чили е страхотен-леко пикантен със сладък привкус,плод личи не сме го пробвали,но най-доволна съм от моливите-36 цвята.....е това е от мен

# 176
  • софия
Да споделя от днешния пазар-доста лоши попадения-пиша по касова бележка-.....елзаски спец.с ябълки-за 5 лв,просто пълен кошмар,.....

Защо? Какво му е? И аз взех елзаски специалитет, но с бекон. Не сме го пробвали още. Обичам да имам нещо във фризера за мързеливо време.
Моливите и на мен ми харесват, и детето е много доволно. Сега има моливи за рисуване до края на света.
Харесва ми и органайзера за прибори.Вече е подреден Mr. Green Малко ми е малък (оказа се имаме доста джиджавки), но нещата ще си намерят сами мястото отново. Имах подобен на 2 нива. Разликата на този е, че има и от страни отделения, които може да се издърпат и там да се подредят разни неща, за да не се таралянкат из чекмеджето.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 06:52 от zvanche

# 177
Вчера ,редовният пазар, но от съпругът ми !
Мандарините,които са на" промо",във "Фантастико" са 1.19 !
Не виждам нищо на по-добра цена,освен разни джиджявки без,които може.

# 178
  • София
Вчера ,редовният пазар, но от съпругът ми !
Мандарините,които са на" промо",във "Фантастико" са 1.19 !

И аз правих пазар вчера.
Купих мандарини. Не ми харесаха, добре че взех малко - много странен сорт, по-скоро приличат на външен вид на портокали, а вътре много меки.
 Взех и цитрус пресата, днес ще я пробвам.
Киви купувах миналата седмица, но явно не е узряло, защото беше много кисело и твърдо. Не се престраших да взема сега от намаленото.

Гледам, че са пуснали затоплящите възглавнички.
Купувал ли ли сте от тях? Доволни ли сте?

# 179
  • София
не знам  същите ли са като във фантастико, но  фантастико мандарините са отврат сега...т.е. за ядене не стават(твърди, не се белят, вътре едни киселки, все едно е нещо между портокал и лимон това)...за сокче са супер обаче,та който си е взел цитрус пресата, ако са същите, направо да ги минава през нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт