Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 458
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 465
  • Once there was a Hushpuppy...
Не се бийте,ей !  Laughing
Питах мъжо кво мисли.
Мъжкото мнение мисля,че е най-меродавно.
Отговорът е : Зависи от жената !
Не от това дали е на 25 или 35 .
Цяла тема бях пуснала в Татковци, за да се види истинското мъжко мнение - и то е в полза на същата теза.
Така,че успокойте топката !

Съгласна съм с мъжкото мнение, че зависи от жената, ама когато става въпрос за чукане! Тогава и 40 годишните се харчат бая Laughing, ама когото същия този мъж тръгне да си избира жена за женене и да му ражда деца, съм малко предубедена, че една 40 годишна би изместила 20-25г.
Разбираш ли сега, ТОВА е отговора на въпроса от темата - ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОМЪЖИШ СЛЕД 35г.

# 466
  • София
Ние дори не знаемм какъв въпрос е задала Дрийминг на мъжа си. Как можем да приемем казоното от него за вярно?

# 467
  • Колибите
Без да чета какво са писали момичетата, да споделя от собствен опит. Повтарям Joy, мой личен опит, без претенции за генерализации, в скоби, обобщения Joy.

На 45 съм.
Да, много е трудно да се омъжа вече.
Под омъжване разбирам пръстен, подписване в гражданското, сватба по-пищна или по-скромна, според вкуса и финансовите възможности и стилна бяла булчинска рокля.
Ами - не ми се получи.
Приятелство, връзка, партньорство за мен не са истинско семейство. Потретвам, мое разбиране за начина на живот.

Е, чак такава древногръцка трагедия не е yes.

# 468

Съгласна съм с мъжкото мнение, че зависи от жената, ама когато става въпрос за чукане! Тогава и 40 годишните се харчат бая Laughing, ама когото същия този мъж тръгне да си избира жена за женене и да му ражда деца, съм малко предубедена, че една 40 годишна би изместила 20-25г.

И аз така мисля.

# 469

Според мен спортът е най-добрата поддръжка. Не само за фигурата, кожата изглежда по друг начин като се занимаваш редовно.

никога не съм спортувала нищо през живота си и независимо от 'заканите'ми, че ще хукна на пилатес  Laughing Laughing, само мисълта за това ме изморява и моментално се отказвам. имам отлична кожа Simple Smile/за мен е ген/.

Младежкият вид не е само кожа. Друго е стегнато дупе, хубави крака, плосък корем и т.н. И дрехите тогава стоят другояче и целият облик е друг. Да си говорим сега, че на 45 годишна жена генът й може да осигури тези неща е несериозно.

# 470
  • Колибите
Едно време старите моми и ергени плащаха данък на държавата, че след определена възраст не са женени. Добре е да се помисли за връщането му, та да видим тогава дали ще има претенции, хитруваници.

Мадам, не съм съгласна с Вас Sad.
Ергенски данък плащаха не само несемейни хора, а и такива, които нямаха деца.
Свидетел съм на болката на колежка когато плащаха заплатите всеки месец. Всеки месец й бе напомняно, че обществото я смята за втора категория човек.
Слава Богу, българите поумняхме, поне в отношението си към този проблем.

# 471
  • Колибите
А по отношение на това, как изглеждат жените, според мен е въпрос на ген, култура, възпитание и интелект.
Баналното клише, майсторлъкът е да се "остарява като катедрала, а не като галош."

# 472
А по отношение на това, как изглеждат жените, според мен е въпрос на ген, култура, възпитание и интелект.
Баналното клише, майсторлъкът е да се "остарява като катедрала, а не като галош."
Да, но както разбрахме и климат, влажност, слънце и т.н.
Тая Невена ме разби - как по една снимка позна с абсолютна точност произхода и местоживеенето на жената. Антрополог ли си, Невена?
Аз бих добавила към начина на стареене и хранителните навици- това също е много важно Peace

# 473
Спортът има голямо значение и за стягане на мускулатурата  и за лично самочувствие.
Аз също на 24 изглеждах много по- малка от както бях на 18.
Не мое мнение, а на пълно непознати.
След 43-45, обаче биологията си дава своето отражение.
До 40 трудно можеш да различиш една жена на възраст от 30-40.

# 474
  • Колибите
Да, но както разбрахме и климат, влажност, слънце и т.н.
Тая Невена ме разби - как по една снимка позна с абсолютна точност произхода и местоживеенето на жената. Антрополог ли си, Невена?
Аз бих добавила към начина на стареене и хранителните навици- това също е много важно Peace

Какво да кажа - баба ми е преживяла тежки лични и семейни нещастия, работеше по цял ден навън в градината, умря на 84 с най-гладката кожа на лицето, с гъста тук-там прошарена коса.
Само долните й зъби бяха изпопадали - през 1953, когато баща ми е студент и започва политическа чистка сред студентите. За една нощ от притеснения предните й зъби се разклащат и след месец опадват. Беше с протеза.
Хранеше се малко. Много четеше.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 09:57 от Розмариня

# 475
Разбираш ли сега, ТОВА е отговора на въпроса от темата - ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОМЪЖИШ СЛЕД 35г.

Не е само за това. В много случаи след 35 е по- лесно да се омъжиш.
Децата, обаче са проблем, но той не измества жената.

# 476
  • Kопенхаген
Едно време старите моми и ергени плащаха данък на държавата, че след определена възраст не са женени. Добре е да се помисли за връщането му, та да видим тогава дали ще има претенции, хитруваници.

Свидетел съм на болката на колежка когато плащаха заплатите всеки месец. Всеки месец й бе напомняно, че обществото я смята за втора категория човек.
Цитирам: ,, Несправедливият данък от миналото - ергенският - може да се окаже
в полза на тези, които са го плащали. Идеята е ергенският данък да бъде
признаван за стаж. ,,
Така, че ако се сбъдне идеята, това за някой хора може да е от голяма полза  Grinning

Аз пък ей тук не съм съгласна с теб: ,, Приятелство, връзка, партньорство за мен не са истинско семейство.,,
Ние сме двойка, която живее на семейни начала, и се чувстваме прекрасно, разбираме се великолепно и никога не сме и помислили, че бракът може да ни донесе по- голямо благоденствие. В повечето случаи обличането на бяла рокля не ти гарантира безоблачен симеен живот, напротив дори в живота има примери, че след обличането на такава, след дългогодишна връзка, тя тръгва в не особено добра посока.
Така че след една определена възраст, жената трябва да спре да си мечтае за бели рокли и каляски, а да се огледа за подходяща възможност Grinning

# 477
  • Колибите

Цитирам: ,, Несправедливият данък от миналото - ергенският - може да се окаже
в полза на тези, които са го плащали. Идеята е ергенският данък да бъде
признаван за стаж. ,,
Така, че ако се сбъдне идеята, това за някой хора може да е от голяма полза  Grinning

Аз пък ей тук не съм съгласна с теб: ,, Приятелство, връзка, партньорство за мен не са истинско семейство.,,
Ние сме двойка, която живее на семейни начала, и се чувстваме прекрасно, разбираме се великолепно и никога не сме и помислили, че бракът може да ни донесе по- голямо благоденствие. В повечето случаи обличането на бяла рокля не ти гарантира безоблачен симеен живот, напротив дори в живота има примери, че след обличането на такава, след дългогодишна връзка, тя тръгва в не особено добра посока.
Така че след една определена възраст, жената трябва да спре да си мечтае за бели рокли и каляски, а да се огледа за подходяща възможност Grinning

И аз имам връзка, ама не е същото. Казвам, мое мнение.

# 478
  • Once there was a Hushpuppy...

Не е само за това. В много случаи след 35 е по- лесно да се омъжиш.
Децата, обаче са проблем, но той не измества жената.
Цитирай, ако може някой от многото случаи на по-лесно омъжени след 35г., как са успяли точно?

А, Мадам дьо... е права, че жената след 35г. трябва вече да е много по-зряла и да се огледа скоростно за някой и да си заживеят, пък за сватба - ако стане,стане - ако, не - пак добре!
В крайна сметка сватбата не е толкова важна след определена възраст.

# 479

Според мен спортът е най-добрата поддръжка. Не само за фигурата, кожата изглежда по друг начин като се занимаваш редовно.

никога не съм спортувала нищо през живота си и независимо от 'заканите'ми, че ще хукна на пилатес  Laughing Laughing, само мисълта за това ме изморява и моментално се отказвам. имам отлична кожа Simple Smile/за мен е ген/.

Младежкият вид не е само кожа. Друго е стегнато дупе, хубави крака, плосък корем и т.н. И дрехите тогава стоят другояче и целият облик е друг. Да си говорим сега, че на 45 годишна жена генът й може да осигури тези неща е несериозно.
добре, съгласна съм Peace

не е само генът, но и стандартът на живот/нито имам дебел задник, нито отпуснат корем/. при други е спортът може би. не знам - аз нямам просто излишна енергия - трябва да я пазя, за да имам за себе си, ако я прахосвам за спорт, ще рухна за 3 дни. добрият секс е достатъчен Laughing

Приятелство, връзка, партньорство за мен не са истинско семейство. Потретвам, мое разбиране за начина на живот.

и аз мисля така.

Мадам Дьо Помпадур, подходяща възможност - да, но в съчетание с брак Laughing Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт