Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 792
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 695
  • София
Според мен на мъжко-женския пазар важат нещата като на трудовия пазар - по-привлекателен е работник, който е зает, демек, щом работи някъде, значи все става за нещо. Същото е и с жените и мъжете - по-желана е жената, която е във връзка или омъжена - щом някой я е "взел", значи има за какво. Чуждият мъж също изглежда по-привлекателен - щом жена му го търпи, значи не е чак толкова зле.

# 4 696
  • Колибите

Да, иэоще повече отблъсква мъжете Sad.

# 4 697
  • Колибите
Според мен на мъжко-женския пазар важат нещата като на трудовия пазар - по-привлекателен е работник, който е зает, демек, щом работи някъде, значи все става за нещо. Същото е и с жените и мъжете - по-желана е жената, която е във връзка или омъжена - щом някой я е "взел", значи има за какво. Чуждият мъж също изглежда по-привлекателен - щом жена му го търпи, значи не е чак толкова зле.

Това към мен ли беше, или по принцип?

# 4 698
  • Варна

Човек, който е в хармония със себе си, а не се старае да се хареса на всички, е далеч по-привлекателен. Peace

# 4 699

Съгласна съм, но аз повече правя аналогия с опашките едно време. Не знаеш какво дават, ама щом се редят, сигурно има нещо ценно там.

# 4 700
  • Колибите

Човек, който е в хармония със себе си, а не се старае да се хареса на всички, е далеч по-привлекателен. Peace

Както и да е, има неща, които се случват. Все пак съм изтеглила дългата клечка.

# 4 701
  • София
По принцип. Забелязала съм такава тенденция още навремето, като бях студентка. То и Шекспир го е описал, но не помня в коя пиеса - главният герой започва да ухажва най смотаната, грозна и прочие мома на бала, и изведнъж всички други мъже започват да я смятат за привлекаттелна. Като в приказката, че чуждата кокошка патка изглеждала.

# 4 702
  • Колибите
По принцип. Забелязала съм такава тенденция още навремето, като бях студентка. То и Шекспир го е описал, но не помня в коя пиеса - главният герой започва да ухажва най смотаната, грозна и прочие мома на бала, и изведнъж всички други мъже започват да я смятат за привлекаттелна. Като в приказката, че чуждата кокошка патка изглеждала.

Не ми е приятно да ми завиждат, а доста завист отнасям напоследък. Няма да разказвам за какво. И злорадстват, че съм сама. видите ли, тя така....ама пък е стара мома...Мале-е-е, много прости хора, много нещо. Всъщност, май това ми е проблемът.

# 4 703
  • София
е, виж сега, мъжете  и те се ловят с различни примамки!  Wink Понякога върши работа да хванеш дребна рибка, че да може после да се появи едрата, която ще налапа дребната!

# 4 704
  • Варна
Една умна жена винаги трябва да има около себе си много поклонници. Колкото са повече, толкова повече стават. Дори най-непотребният поклонник създава около нея аурата на атрактивност.

# 4 705
  • София
вече не си толкова потентен , след още 5 години ще ти става само от 18- ,
а после ще се възбуждаш само от малки момичета ...
Потентен...Вие само за тая работа си мислите. Гладна кокошка, потентен сънува. Достатъчно съм потентен и за 20 и за 40 годишните. Само че с 40 годишните не се стига до там, да пробвам потентността си. Не ме харесват лелките. Харесват ме младите каки. Аз имам обяснение за този факт. Интересно ми е дали вие ще се сетите или сте вече "еволюирали" като във филма "Идиокрация".

Аз искам да разбера какво е обяснението. Наистина.

# 4 706
даже и най-добронамереният може да се подиграе на външността на жена - ей така, заради спорта.

Никога мои познати мъже, нито пък аз, не сме се подигравали на външността на някой. Подигравали сме се на глупостта на някои жени.

# 4 707
  • София
Е.... е... е....  Simple Smile
Подигравката с външния вид е коронен номер. Рядко се прескача.

Bimble, чакам си отговора на въпроса. Сериозно.

# 4 708
  • Лутаща се
Потентен...Вие само за тая работа си мислите. Гладна кокошка, потентен сънува. Достатъчно съм потентен и за 20 и за 40 годишните. Само че с 40 годишните не се стига до там, да пробвам потентността си. Не ме харесват лелките. Харесват ме младите каки. Аз имам обяснение за този факт. Интересно ми е дали вие ще се сетите или сте вече "еволюирали" като във филма "Идиокрация".
Интересно........  Thinking 
Защо предпочиташ 20 годишните? Заради младите им тела или заради недостатъчният опит и меко казано - наивитет? Тъпички са и е ясно на всички.
Питам, защото има 40 годишни с тела на 20 годишни, но мисленето им доооста по-различно.
Мдаааааааааа, не всички 40 годишни са лелки, жалко е, че някои мъже слагате всички под общ знаменател.

Може би не ти се занимава и не ти се полагат усилия да "свалиш" такава класна жена?
Мързел ли е това?
Или комплекси?
Младото няма да ти прави проблеми за нищо - пари да има и забавления и всичко е ОК!!!

# 4 709
аз повече правя аналогия с опашките едно време. Не знаеш какво дават, ама щом се редят, сигурно има нещо ценно там.

Това с опашките е познато от древността. На този стадния принцип, Ротшилд успява да заграби 50% от благата на земята преди 200 години. (И да управлява света в последните 200 години.)

Общи условия

Активация на акаунт