Монодиета - част 5

• 28 302
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета нали ви казах че братовчедка ми прави бал на 23.05 тази година

От днес поставям пред себе си лично предизвикателство до тогава да сваля поне 25 кг. не е непосилно и ако съм много ама много сериозна - ще успея.

Дидка,от сърце ти желая, и не само 25, ами 30  Hug
И ние ще те следим стриктно да знаеш  Twisted Evil
Аз пък до 8-март да съм станала 55  Crossing Arms, че мъжа ми отсега е казал, че ще ме води на заведение тогава  Simple Smile

# 556
Софи мерси мила
наистина се надявам строго да ме следите защото от това имам нужда  Hug Hug Hug Hug Hug

# 557
а иначе за заведението - браво на мъжа ти
това може да е твоя стимул
 Hug Hug Hug Hug

# 558
От днес поставям пред себе си лично предизвикателство до тогава да сваля поне 25 кг. не е непосилно и ако съм много ама много сериозна - ще успея.

Дидка , и аз днес си съставих един дългоооосрочен план за отслабване, та според него към края на май планирам да съм - 25 кг.  Grinning  само че спретването на планчето не е като изпълнението  ooooh! Wink  щото лакомията ми е многооо в повече  hahaha

# 559
Привет, момичета! Heart Eyes
Ей, така обичам - да има лични предизвикателства. Аз също си имам - до 1 март да съм разкарала тези гадове...Засега ми се струва, че ще успея, но дори и да не е напълно, поне обиколките да се намалят, че е страшно. За мен е много голямо постижение, че успявам да не ям след 20ч., а дотогава - само моно...Сърцето юнашко не издържа и днес пак се премерих, но нямаше как - след тези зеленчуци вчера усещах, че ще има (-), въпреки МЦ-то...и ДА - бях 57.5 (горе-долу, че нали съм с вехт кантар)! Laughing
Дидка, sofy, ще успеете, знам аз! Peace
Рецептата за картофите на Сирената доста ми допадна и се взима "на въоръжение".
Chicago, добре си се погрижила за себе си! Така трябва, а не като мен - мързел, та дрънка!
Браво на всички, регистрирали минуси и успех на останалите, както и на картофените момичета.

# 560

Дидка,от сърце ти желая, и не само 25, ами 30  Hug
И ние ще те следим стриктно да знаеш  Twisted Evil
Аз пък до 8-март да съм станала 55  Crossing Arms, че мъжа ми отсега е казал, че ще ме води на заведение тогава  Simple Smile
Айде и аз до 8 март да съм поне 55, че виж и 54  Mr. Green,
че съм си обещала АЗ да си се изведа Heart Eyes

# 561
На 8март, ще ви се отчета! Crazy Crazy Crazy

# 562
На 8март, ще ви се отчета! Crazy Crazy Crazy

аааааа какво е това на осми ще ви се отчета
тук отчети всеки ден искаме  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 563
Данииии сподели плана моля та да взема да открадна някоя друга идейка ше та замолвам  Hug Hug Hug Hug

Марини
всички ще успеем, е понякога се отпускаме но нормални хора сме все пак и ни е позволено да сгрешим - важното е да не се отказваме  Hug Hug Hug Hug

# 564
Дани, Диди хубаво е човек да има стимули.  Hug Hug Hug Стискам ви палци и на двете да успеете. Моят стимул ще бъде оня панталон дето влязах в него да ми се ошери още мъничко  Laughing Laughing Laughing Тоя месец не отчитам никакъв спад на килограмите. Надявам се тука последната седмица да засиля.
Сиренката тая рецепта е супер аз добавям и един бульон за картофи има много хубави и става перфектно.
Марини ти колко имаше да сваляш  newsm78 newsm78 браво за минусчето.
Калинчи и аз съм с теб до осми марта да стана поне 65 от 68,500
Мецанке ко стана с твоя котел ша са топлиш ли днеска или не   ruporuu  ruporuu
Кетунке свари ли бъркоча  smile3508 smile3508

# 565
.........................
Кетунке свари ли бъркоча  smile3508 smile3508

Кет са удави в тия треви  smile3532 smile3532 smile3532

# 566
  • Испания и Стара Загора
Аз си поставям моята цел до края на юни да съм -25кг.Дано успеем всички да постигнем поставените цели. Praynig
За сега картофения ден върви добре.И МЦ ме зарадва(с 2 седмици закъснение) и апетита ми намаля. Party
Кетунке ,опита ли ги тия треви?Стават ли за пиене?Ама колкото и да са горчиви,ако има ефект,ще ги пия.Може да ги подслаждам с малко мед. Peace

# 567
Данииии сподели плана моля та да взема да открадна някоя друга идейка ше та замолвам  Hug Hug Hug Hug

Харесала съм си две-три диетки и ще ги въртя за по 14дни  Mr. Green,  по-лесно спазвам диетката като знам, че е за по-кротко време и след нея друга и т.н  ooooh!

Мими кви ги говориш  Shocked , ти ще  ги свалиш тия 3 кила още докрая на месеца   Peace и ще се фръцкаш пред гларусите с готиния панталон  Sunglasses
тя и Калинчи ще ги отвее килцата като куцо пиле домат  Peace

# 568
Дани дай боже да е така но като си знам слабите ангели като видя храна и  #Crazy #Crazy #Crazy
Сега обаче смятам да постя и от там ако докарам някой минуси другото майтап.
Ани опдслаждай какво толкова. Аз чист чай немога да пия гаден ми е и на кафенцето си слагам мед сутринта.

# 569
Здравейте момичета,завръщам се леко болна,не съм се теглила на 17.02 че много проблеми имах-детето е болно,по лекари се водим и се лекуваме,и мене нещо грипа се опитва да ме гепи ама не се давам.Ако си говорите за чаят от 17 билки-ОТВРАТ е меко казано.Преди години си го бях купила,един път го пробвах и веднага го джаснах в боклука-не можах да се насиля да го преглътна .Явно е въпрос на поносимост към горчивият вкус.

Общи условия

Активация на акаунт