Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 261
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Няма смисъл, даже не съм коментирала. Отдавна се отказах да се боря с вятърни мелници...

# 391
 Момичета не се сърдете на Lavander, а научете принципите които изрично трябва да се спазват!!
Прочетете за теорията на подтискането !! Например при неправилно лечение на атопичен дерматит може да последва астма , а може и  нещата да  се случват след години и кой би се сетил ,че причината е неправилно лечение ...

# 392
Мече, в моята отчетна е същото  Tired. Все хомеопатия се препоръчва, била безвредна и т.н... Казах няколко пъти каквото знам, препратих насам да четат и се надявам, че поне някои са прочели.. или поне не взимат каквото им се предпише от съотчетничка във форума...  Rolling Eyes

Колкото до Лавандър... и аз не знам защо се засягате.. Темата е за въпроси, ама трябва да има и отговори, нали? Тя и Мечката останаха единствените, които ни търпят все още и продължават да мелят едно и също - постоянно. Е не знам откъде нерви и енергия, честно...  Rolling Eyes Лично на мен са ми много полезни, въпреки че съм доволна от хомеопата ни, въпреки че съм сигурна в него и когато нещо не разбирам, си го коментирам с него.. И все пак ми е интересно да чета и тях, все пак ми идват като допълнителни обяснения и успявам да си разгадая някои неща или пък да ми изникнат повече въпроси за обсъждане с хом. (най-често  Laughing).

# 393
Хайде стига! Laughing Кажете й като се засегнете, де. Защо мълчите и се потискате? Тя няма да спре да ви отговаря коректно, страх ви е да не я обидите ли? Laughing Душици сладки стееееее.
Аз изчитам всичко, но или нямам време да пиша повече, или не знам отговора. Като мога, пиша.

# 394
  • Пловдив
Мече,въпрос към теб или другите знаещи  Wink Питам теб,щото си минала от там...

След година с ХЛ(ако е правилно,а как да разбера) за проблеми с 3-та сливица,както и другите 2,не е ли време да се приберат (сливиците) и проблемите да отшумяват Rolling Eyes Имаме определен напредък,но в момента основните сливици са като 2 череши застанали пред гърлото.Слуха се повлия,както и 3-та сливица(мисля да идем при УНГ да чуя мнение) в смисъл,че няма хъркане.Устата е отворена,но не постоянно.Явно ни трябва още маааалко,а newsm78

# 395
  • все тук
Здравейте, имам себореен дерматит по лицето /сега се появи петно на носа/. Можели да се помогне с хомеопатия и как? Благодаря предварително!

# 396
Здравейте, имам себореен дерматит по лицето /сега се появи петно на носа/. Можели да се помогне с хомеопатия и как? Благодаря предварително!
Може и още как. (Завиждам благородно, че проблемите ти са по кожата. Е, поне теб това те тормози Hug)

# 397
Мече,въпрос към теб или другите знаещи  Wink Питам теб,щото си минала от там...

След година с ХЛ(ако е правилно,а как да разбера) за проблеми с 3-та сливица,както и другите 2,не е ли време да се приберат (сливиците) и проблемите да отшумяват Rolling Eyes Имаме определен напредък,но в момента основните сливици са като 2 череши застанали пред гърлото.Слуха се повлия,както и 3-та сливица(мисля да идем при УНГ да чуя мнение) в смисъл,че няма хъркане.Устата е отворена,но не постоянно.Явно ни трябва още маааалко,а newsm78
При всеки е различно. На нас ни трябваше горе-долу година за осезаем напредък с долните две. Много общо ти отговарям, но и няма как да е по друг начин. Като те чета обаче, мисля, че сте на прав път. Пък и не е важно според мен колко са големи сливиците, а дали боледуват и дали пречат на дишането, това и сама го знаеш.

# 398
  Така...Въпрос! (ако позволите  Simple Smile )

Редно ли е да се смесва хомеопатическото лекарство с баховите капки и със шуслеровите соли?В смисъл,да се приемат в един и същ период време?

Благодаря предварително!   bouquet

# 399
Искам да кажа на всички мами, че е по-добре дистанционен преглед, дори и по скайп, с добър хомеопат, отколкото преглед с хомеопат наблизо, но непрактикуващ правилно.

# 400
  Така...Въпрос! (ако позволите  Simple Smile )

Редно ли е да се смесва хомеопатическото лекарство с баховите капки и със шуслеровите соли?В смисъл,да се приемат в един и същ период време?

Благодаря предварително!   bouquet

Не е необходимо да смесвате хомеопатичното лечение с нищо друго, каквото и да е то. Но ао вие изпитвате несигурност, имате поне два избора - да изберете хомеопатично лечение и за себе си и да направите избор, желателно е да е информиран. Никой не може да ви спре да правите каквото си пожелаете. Ако иберете, обаче, хомеопатията, по-добре е да я следвате.

# 401

Не е необходимо да смесвате хомеопатичното лечение с нищо друго, каквото и да е то. Но ао вие изпитвате несигурност, имате поне два избора - да изберете хомеопатично лечение и за себе си и да направите избор, желателно е да е информиран. Никой не може да ви спре да правите каквото си пожелаете. Ако иберете, обаче, хомеопатията, по-добре е да я следвате.

Аз като по-нова в хомеопатията бих казала, че точно това е трудно за започналите да се лекуват от скоро по този метод. На мен ми стана пределно ясно, че трябва да оставим ХЛ да си свърши работата и да не се месим в лечението с други методи (които даже пречат). Който се е лекувал обаче с алопатия е свикнал още при първото кихане да сложи капки Embarassed или заедно с антибиотика да тъпче с чай, мазила и какво ли още не. Малко е трудно в началото да се пречупи мисленето ни. Аз и затова повече чета, отколкото пиша. Мисля, че повечето от нас имат много да учат и добре, че има търпеливи като вас са обясняват   bouquet

Искам да кажа на всички мами, че е по-добре дистанционен преглед, дори и по скайп, с добър хомеопат, отколкото преглед с хомеопат наблизо, но непрактикуващ правилно.

Май на майките от Варна ще ни се наложи точно този вариант да използваме като гледам какво е положението с хомеопатите тук. Остава да си намерим добър хомеопат от сравнително близък град и да го посещаваме само от време на време, а иначе online.

# 402

Аз като по-нова в хомеопатията бих казала, че точно това е трудно за започналите да се лекуват от скоро по този метод. На мен ми стана пределно ясно, че трябва да оставим ХЛ да си свърши работата и да не се месим в лечението с други методи (които даже пречат). Който се е лекувал обаче с алопатия е свикнал още при първото кихане да сложи капки Embarassed или заедно с антибиотика да тъпче с чай, мазила и какво ли още не. Малко е трудно в началото да се пречупи мисленето ни. Аз и затова повече чета, отколкото пиша. Мисля, че повечето от нас имат много да учат и добре, че има търпеливи като вас са обясняват   bouquet

Май на майките от Варна ще ни се наложи точно този вариант да използваме като гледам какво е положението с хомеопатите тук. Остава да си намерим добър хомеопат от сравнително близък град и да го посещаваме само от време на време, а иначе online.
На мамите от Варна ще кажа, че е по-добре онлайн Simple Smile И не е нужно друго Simple Smile

# 403
  • И аз не знам къде...
Аз пък от опит ви казвам, че online интервю особено за малко дете изобщо не е добър вариант! Изпробвах го и се убедих, че не става  Sad!

# 404
Аз пък от опит ви казвам, че online интервю особено за малко дете изобщо не е добър вариант! Изпробвах го и се убедих, че не става  Sad!

A аз пък от опит ще ви кажа, че не е така. Всеки колега ще потвърди, че има пациенти , живеещи в различните краища на свта. Българите, които живеят в чужбина, предпочитат онлайн хомеопатично лечение. Защо ли? Защото навсякъде по света този труд е ценен и високо платен. Как на тях им се получава лечението?

Общи условия

Активация на акаунт