Отговори
# 180

Лелееее страхотна си , много , мнооого ти благодаря   bouquet

# 181
  • Universe
vanichka75 , опитай това  Hug Heart Eyes

http://www.youtube.com/v/IdH8xZ6eer8&feature=player_embedded#![/video]

"Пpeз пoслeднитe двайсeт дни запoчнах да вяpвам пoвeчe в тoва, чe даванeтo и пoлучаванeтo са двeтe стpани на eдна и съща мoнeта. Еднoтo нe мoжe бeз дpугoтo. Пpeдставям си даванeтo и пoлучаванeтo катo oбмяна на eнepгия - унивepсална сдeлка, пpи кoятo всeки oт нас взима участиe oтнoвo и oтнoвo. Забeлязах същo, чe всяка oбмяна - нeзависимo дали накpая съм дала, или съм пoлучила, e бoжeствeнo пpeживяванe, кoeтo майка ми би наpeкла "миг Гoспoдeн". B тeзи мoмeнти, кoгатo давам или пpиeмам пoдаpък, част oт мeн, кoятo e истинската ми същнoст, сe свъpзва с истинската същнoст на дpугигo и двамата смe в тoва мигнoвeнo свъpзванe с Бoжeствeната сила, кoятo създава всичкo oт нищoтo; свeтлина, oт кoятo чepпим вдъхнoвeниe и eнepгия."

"Moжe би най-гoлямата пpoмяна сe състoи в тoва, чe чувствам духoвна вpъзка с висшeтo усeщанe за силата. Запoчнах да pазбиpам, чe всичкo пpинадлeжи на Бoжeствeнoтo. Бoг e във всичкo, включитeлнo и в мeн! Кoгатo даpявамe или пoлучавамe, ниe сe свъpзвамe с тази сила. Сeга pазбиpам, чe съм пo-скopo малка частица oт гoлямoтo цялo, oткoлкoтo самoтeн бeзлюдeн oстpoв, кактo сe чувствах пpeди 29 дни."

Ками Уoкъp стpада oт мнoжeствeна склepoза oт 2006 г. Пpeз 2008 г. oснoвава глoбалнo даpитeлскo движeниe "29 пoдаpъка", в кoeтo участват над 15 000 члeнoвe oт 43 стpани. Oснoвната му мисия e да e да съживи даpитeлския дух пo свeта. Пpoмeняйки живoта си, участницитe пpoмeнят и свeта.

"29 пoдаpъка" са нeйната мъчитeлна и нeзабpавима истopия за възпpиeманe на eстeствeния пpoцeс на даванeтo и взeманeтo. Mнoгo oт нeйнитe пoдаpъци са скpoмни: пoзвъняванe пo тeлeфoна, pазмяна на излишнoтo, дopи мoкpи къpпички за pъцe. И всe пак жeстoвeтe на дoбpoтата са тpансфopмиpащи. Дo двайсeт и дeвeтия дeн нe самo здpавeтo и щастиeтo й сe пpoмeнят кopeннo, нo тя създава свeтoвнo даpитeлскo движeниe.
B книгата са включeни лични eсeта на члeнoвe на oнлайн движeниeтo "www.29gifts.org", живoтът на кoитo сe e пpoмeнил към дoбpo, слeд катo са пpиeли Пpeдизвикатeлствoтo. "29 пoдаpъка" пoказва как oбикнoвeнoтo eжeднeвнo пpилаганe на алтpуизма мoжe значитeлнo да пpoмeни вашия възглeд за свeта.

http://www.lecsiko.com/12572_29-podaraka-kak-mesec-darqvane-moje … ni-jivota-vi.html

# 182
  • Universe

Две могъщи сили - виното и любовта )))

По стар стил 14 февруари (1 февруари) е денят на Трифон Зарезан. Много стопани предпочитат днешния ден за ритуала зарязване на лозето .
Днес отбелязват и Деня на Свети Валентин, за когото влюбените вярват, че ги закриля.

Любовта и виното стоят близо, вървят заедно, подхождат си, допълват се и се заместват не само на празника.
Любовта опиянява като вино. Виното пали кръвта като любов. Влюбената жена старее като добро вино - плавно става все по-плътна красотата `и с годините. Вкусът `и - по-благороден. Богат.
Любовта пали пламъчета в очите. Виното също. Любовта оплита мислите, виното не прощава и на езика.
Любовта си има характер, виното също. И се държат на положение относно аромат, вкус, цвят, изострят сетивата.
Любовта има свойството да сдобива с криле, с няколко чаши вино могат да поникнат такива поне за час на глезените. Тя и то допринасят да олекне главата, е, в последствие често и да натежи... Любовта те кара да си тананикаш и подсвиркваш, виното не остава назад.
Любовта горчи, истинското вино също.
Любовта е виното на живота. И в пряк и в метафоричен смисъл. Ако тя вече си е отишла, достатъчно е да отворите една бутилка вино. И духът на любовта отново витае наоколо. Вдишвате и... Наздраве!

(от Страничките на Марта)

# 183
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ   bouquet

клемче филма аз си го дръпнах вчера от замунда  Peace

# 184
  • София
Честит празник с малко закъснение.  Heart Eyes

# 185
Момичета, кога е новолуние в Овен за тази година?

# 186
# 187
  • София

http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/04/21/

Фазата на луната на 21 април 2012 събота е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Овен.

Момичета, сещате ли се за тема за полускъпоценни камъни и кристали?
Мисля, че преди време даже някои от вас пишеха тук в темата, но беше отдавна.
Не ми се иска да пускам нова, но търсачката не ми помага хич...

Правя разместване вкъщи и съвсем се обърках с моите камънаци, незнам къде да ги редя...
Май ще си вкарам автогол с това разместване.  ooooh!

# 188
rainbow, какво за кристалите?
Мисля, че отделна тема не е имало, тук пишехме...  Simple Smile
На 1-ва страница има под-раздел Енергията на кристалите  Peace

# 189
  • София
mijjjka, изчела съм всичко за камъните, но се обърках заради това, което прочетох за летящите звезди тук:

http://fengshuimineral.eu/esoterica/?page_id=3150

Петицата (Нещастие, Лош късмет) се пада тази година в юго-източния сектор.
Пише: "..... и махнете кристалите от този сектор."
А досега там си държах част от камъните, повечето от които свързани с богатството (по фън шуй)  Simple Smile
Трябва да ги махна от там, ама къде да ги сложа?

Освен това досега секцията беше на северната част на хола, но в центъра на дома и общо взето там ми беше почти цялата колекция от камъни (според мъжа ми трябва и пилон да се сложи  Joy).
Сега я местим на западния край на стаята (западен и на дома).
Обаче незнам дали камъните могат да стоят там?

Имам възможност да ги сложа на юг, на изток и на запад само...Югоизтока отпада.

Не ми се смейте, ама ми е голяма грижа  Joy

Що ли се зачетох за тези летящи звезди?!?  ooooh!

# 190
Питай в темата за Фън шуй на Шоши - тя може би ще знае къде трябва да се държат кристалите  Grinning

# 191

http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/04/21/

Фазата на луната на 21 април 2012 събота е Новолуние.
Луната е в зодиакален знак Овен.
Не беше ли март месец - назад в темата пишше .... newsm78

# 192
Карта на желания може да се прави на всяко новолуние, но има най-силно въздействие когато новолунието е в Овен.
Според моя календар тази година Новолуние в Овен настъпва на 22.03 от 16.37ч.
Моля някой да ме провери  Laughing и ако няма грешка, да се напише на първа страница, както до сега.
Защото подозирам, че много хора ще искат да си направят.  Grinning

Проверих. Абсолютно точен час с координати за Варна. Peace

Ето намерих поста със датата

# 193
Момичета, моля да ме извините, че Ви се натрапвам. Не съм чела и писала отдавна в темата, затова не знам дали сте споменавали за книгата която искам да споделя с вас.
Прочетох "Любов" на турската писателка Елиф Шафак. Това за мене е невероятна книга, горещо ви я препоръчвам, смятам, че всеки прочел я ще намери по нещо за себсе и ще си отговори на много въпроси. Дори мисля, че трябва да се прочете няколко пъти за да се осмисли.
http://www.ted.com/talks/lang/bg/elif_shafak_the_politics_of_fiction.html - тъук може да чуете самата авторка.
А това е за книгата: "Изключителна книга! Мъдра, истинска и караща те да се замисляш не само над вечните житейски въпроси и това, което те заобикаля, а и над това което е вътре в теб- душата, сърцето, Бог... Истинско удоволствие е да се чете и препрочита тази книга. Тя е като една приказка за пораснали деца!"
Още веднъж ивенете ако повтарям информацията за книгата, но много ми хареса, а мисля, че всяка една от вас ще я оцени и намери нещо за себе си.
 Hug Спорен ден ви желая!

# 194
Вчера за пръв път гледах Тайната. Доколкото си спомням преди време на 1-ва страница на темата имаше линк от сорта на "Десетте неща, които не се споменават в Тайната"...не помня точно как беше формулирано, надявам се някоя от вас си спомня.
Започвам да чета и Законът на привличането от Лозиър. Тази книга си я взех преди около 2 години, но не знам защо я прибрах в библиотеката, без да я прочета. Явно сега й дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт