Отговори
# 645
Честит празник, момичета!
Бъдете нежни и красиви, и нека усмивките не слизат от лицата Ви!
Обичайте и бъдете обичани!

# 646
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,момичета-обичайте и бъдете винаги обичани! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 647
На всички дами - много здраве, нежност, красота, любов, страст и усещане за полет!

Бъдете щастливи и нека всяка от нас бъде Човекът с главна буква за любимия човек на този свят и за него бъдем най-важното.

# 648
Честит празник на всички дами!!!!
Пожелавам ви винаги да сте много щастливи, обичани и сияещи!!!

# 649
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 650
Честит празник на всички дами, бъдете здрави, много обичани и все така положителни

Two Hearts

# 651
  • София
Бъдете нежни, красиви, чаровни и вдъхновяващи!

Обичайте и бъдете обичани! Радвайте се на малките неща в живота и не забравяйте винаги да вярвайте на женската си интуиция – тя никога няма да ви подведе.

На всички ни е ясно, че заслужаваме повече от един специален празник в годината, затова си пожелаваме, всеки наш ден да бъде специален!

# 652
  • Пазарджик
Честит Празник мили феи!! Нека усмивката да не слиза от лицата ви , да бъдете много обичани и много да обичате Hug

На мен съща тази техника хоопонопоно ми действа много добре и много бързо работи.Напоследък аз съм на вълна Прошка и Благодарност.Преравям всяко кътче на душата си всеки момент или човек който ме е наранил и се опитвам да простя и да го освободя.По този начин открих много мой ограничения които да дълбоко вкоренени в миналото.Също благодаря за всичко което ми се е случило добро или лошо.

# 653
  • Пловдив
Мили феи, Честит празник!  bouquet
Бъдете винаги усмихнати и влюбени!

# 654
Момичета,вчера си загубих телефона..Като си тръгвах от гости, и държах цветя, саксийка с детелинки ,подарък, чанта, ключове, цигари.. и като си влязох в колата се усетих, че го няма..търсихме го къде ли не, само преди 5мин, бях говорила с детето.. е изчезна незнайно как..къде ли не го търсихме, ами няма го..Може ли някой да ми даде техниката за намиране на вещи? Така ме е яд,просто ми трябва,вътре са ми всичките контакти...Сега ме е яд,че никъде на никой нямам записан 1 телефон.. Сега на светло пак го търсих в колата,ами няма го, много неприятно...

# 655
  • Universe
Момичета,вчера си загубих телефона..Като си тръгвах от гости, и държах цветя, саксийка с детелинки ,подарък, чанта, ключове, цигари.. и като си влязох в колата се усетих, че го няма..търсихме го къде ли не, само преди 5мин, бях говорила с детето.. е изчезна незнайно как..къде ли не го търсихме, ами няма го..Може ли някой да ми даде техниката за намиране на вещи? Така ме е яд,просто ми трябва,вътре са ми всичките контакти...Сега ме е яд,че никъде на никой нямам записан 1 телефон.. Сега на светло пак го търсих в колата,ами няма го, много неприятно...

Заповядай  Hug  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499916.msg15690945#msg15690945

Възприемайте информацията в пространството, прецеждайки я през собствения си индикатор за истина, светлина и уместност. Инелия  не е гуру, не е спасител и не е тръгнала да проповядва нищо, камо ли да спасява някого.
Ако думите й пробудят нещо във вас – значи ви е било необходимо това леко подбутване.
Ако усетите дисонанс.. твърде е възможно просто да не разпознавате енергията… а това не означава, че тя е тъмна, мрачна, или иска да ви стори нещо.. просто ви е непозната.

"Държа в ръцете си разноцветни моливи, които събирах край потоци, езера, сред гори, в заслони, в преходи към връх... Рисувах, рисувам с тези моливи по ръцете си, по пясък, по бързо течаща вода, по огън и вятър, по трева, по дървета. Видите ли някъде моя картина, която подписвах с името ОБИЧ, вземете я – за вас съм я рисувал."(Златко Енев)

# 656
Много ти Благодаря! Hug  За сега няма резултат...кой ли не, и къде ли не го търсихме.. Нека да мине още един ден и ще разкажа... абсолютна мистерия..

# 657
Здравейте Hugможе ли някой  който разбира руски, да преведе как да си взимаме паричен душ Hug
http://denezhnojederevo.ru/denezhnyj-dush/

# 658
  • София
Здравейте Hugможе ли някой  който разбира руски, да преведе как да си взимаме паричен душ Hug

Изработете си прост навик - всеки път, отправяйки се да си вземете душ, мечтайте за красив и щастлив живот, без дългове и финасови задължения. Водата трябва да се стича направо върху главата ви, а от нея да се стича по цялото ви тяло. Сапунисвайки се, си представяйте, че погасявате кредит или правите необходими и неотложни покупки, които по никакъв начин не сте могли да си позволите поради празното си портмоне. Сапунисвайте се добре, така че всички планирани разходи да бъдат погасени. А когато започнете да изплаквате шампоана или душгела, затворете очи и си представете как се къпете в изобилието на сбъдващите се мечти, колко комфортно живеете, без да се замисляте за необходимостта от пари. Вие вече ги имате и това е страхотно! Повярвайте, вземайки си такъв "паричен душ", дори само веднъж дневно, още от самото начало ще усетите приток на доходи. А ако правите този паричен ритуал от сутринта, едва събудили се, той ще работи целия ден за вас. При това обаче не бива да се подценява и вечерният душ, тъй като дори когато спите, ритуалът също работи.

# 659
  • Русе
  Да допълня точния превод на Клонка   bouquet
 Някои от аромтите, действат като магит за привличане на пари. Добре е да използвате шампоан,душ гел или сапун, в състава на който влизат някой от "паричните " аромати - канела,портокал, мента или розмарин. Ароматът ще остане върху кожата и косата ви и ще привлича все повече доходи в бюджета ви.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт