Отговори
# 735
ice, evrovioleta я е описала - целта е нещо такова да се получи

Този надпис да е сложен напряко върху това, което продабаш с наслагване на картинки.

И аз искам да го приложа за едни книги, които търся от години. Смешното е, че не знам как да го направя с картинки, така че ще го направя в word с напречен надпис. Ей сега се заемам.

ами и аз мисля така да го направя, защото с другите програми не знам да работя  Peace
Рози и рози Благодаря ти   bouquet

# 736
Благодаря за отговорите и съветите , относно обидите   bouquet
 Сега се сетих за годините , когато бях в пубертета - тогава всички мои съученички говориха за магии - имаше някаква такава мода . Всяко едно момиче разказваше как някъде в къщата им или в техните баби са намерени някакви магии , а аз просто казвах , че мен магии не ме ловят - имах такова убеждение . Ето че се потвърждава това , което simplyaven , казва. Просто ще си измисля един ритуал за отвръщане или елиминиране на ударите - както в доброто старо време .. Rolling Eyes

А това с надпис ПРОДАДЕНО , може да стане с ПИКАСА - поне така ми хрумна на мен. bowuu

# 737
Цитат
А това с надпис ПРОДАДЕНО , може да стане с ПИКАСА - поне така ми хрумна на мен. bowuu

става и с Paint!

извинявам се за спама!

Благодаря!   bouquet Hug

# 738
Аз го правя точно с Paint по простата причина че не се справям добре с другите програми на компютъра.Но според мен като че ли е по-важно не как точно е направено а да е с чувството че ще стане така както го искаме.

# 739
Но според мен като че ли е по-важно не как точно е направено а да е с чувството че ще стане така както го искаме.

Така мисля и аз!!   Затова просто в самия файл отгоре написах "Списък на вече купените книги".

Момичета, в събота сутринт/ по обед в Пловдив ще има клубно занятие по Смехотерапия. На който му е интересно да види как става и какво представлява, какви са упражненията, гимнастиката, медитациите и изобщо, може да отиде. Тези занятия са отворени за всички, независимо дали вече са ходили на курс или още не. Ето това са подробностите - клик.

# 740
Рози и рози , посмях се без пари   bouquet

# 741
  • Добрич
Едно пожелание от мен:

Тъй като от сърце ви го пожелавам, се надявам да ми се връща.    Mr. Green    Embarassed

# 742
  • I want it all and I want it now.
Едно пожелание от мен:

Тъй като от сърце ви го пожелавам, се надявам да ми се връща.    Mr. Green    Embarassed
Благодаря. Точно това ми трябва и то спешно Laughing
Пожелавам ти да се зарие къщата ти от пари  Wink

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 16:21 от Syn

# 743
Едно пожелание от мен:

Тъй като от сърце ви го пожелавам, се надявам да ми се връща.    Mr. Green    Embarassed
Може и паричките , които са само на дивана- такава хубава работа ще ми свършааат Praynig

# 744
  • Стара Загора
Едно пожелание от мен:

Благодаря да ти се връща.

# 745
  • на острова на мечтите
Вела, кога я снима моята стая newsm78 Ама ха! Не мога да я оставя дори за миг без наблюдение Joy
Ами, да моя си е стаята! Кво ся! Ако шъ съ бием.. ей ма на!
Благодаря!

# 746
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
Аз по тежкия начин се научих на "Внимавай какво си пожелаваш".
Преди месец са новолуние си направих списък с желанията, но май нищо не се сбъдна. Нопък преживях голяма радост, а после огромна тъга.
Сега на 22 март ще си правя онлайн карта на желанията.
Та да питам - трябва ли да ги запиша и на лист, както със списъка на желанията.
А какво да правя с предишния?

Правейки си равносметка за пожеланото досега в живота, препрочитайки стари дневници разбрах, че действително всичко, което съм написала като желание някога, се е сбъднало до около година.
виж, защо съм зарязала писането - никаква идея нямам.

# 747
Делфи, аз ще си отмъквам някои от подаръците за Рози от време на време.  Laughing   bouquet

Ммм, тази стая с парите ми напомни за онази техника, която бях изровила от руснаците преди време със "страхуването", помните ли я? Мен винаги ме зарежда много и се хиля с глас.  Laughing Който не я знае: започвате да изреждате всичко, което искате, но го превръщаъе в някакъв кошмарен "ужас". Това е по логиката, че страховете ни се сбъдват по-лесно, защото са заредени с много силна емоция. Та, примерно, с тази стая започвате: ох, колко ме е страх да не забогатея толкова, че цялата ми къща да не може да ми побере парите! Ох, страх ме е много, че няма място да имам чорапите да си метна на пода! Ох, представяш ли си какъв кошмар ще е да прескачам пачки до кухнята??? Ми хладилника като си отворя от черен хайвер да не мога да стигна до другото? Ох, какъв страх бера голям, то на фитнес ли да ида, то кола ли да си купя нова, то почивка ли да иабера, ох , голям страх, голям. И така нататък, да живее Симорона.  Mr. Green

# 748
  • Costa Rica
Ау, страхотна техника, не я знаех newsm20

Ето още един подарък от руснаците за обичащите да се сърдят Wink Малко е дългичка, но си струва.

Мантра за обидени (да с чете на глас пред огледалото)

Аз съм толкова важна клечка, че не мога да позволя някой да постъпва според природата си, ако тя не ми харесва. Аз съм толкова важна клечка, че ако някой каже нещо или постъпи не така, както съм очаквал, ще го накажа с обида. О, нека види колко е важна моята обида, нека я получи като наказание за своята „простъпка”!

Ами че аз съм много, много важна клечка!

Аз не ценя живота си. Дотолкова не ценя живота си, че не ми е жал да пилея безценното си време за обиди. Готов съм да се  откажа от минута радост, от минута щастие, от минута игривост, по-добре е да  дам тази минута на своята обида. И ми е все едно, че минута по минута се натрупват часове, часовете стават седмици, седмиците – месеци, месеците – години. Не ми е жал да прекарам години от живота си в обида – та нали аз не ценя живота си!

Аз не мога да се погледна  отстрани. До такава степен не мога да се погледна  отстрани, че никога не виждам смръщените си вежди, нацупените си устни, мрачния си вид. Никога няма да видя колко съм смешен в това състояние и никога няма да се надсмея на него и над своята нелепост. Никога. Ами че аз не мога  да се погледна  отстрани!

Аз съм много уязвим. Дотолкова съм уязвим, че съм принуден да си охранявам територията и да отговарям с обида на всеки, който навлезе в нея. Ще си окача на челото табела :Внимание – зло куче!”  и нека само някой посмее да не я забележи! Ще обкръжа уязвимостта си с високи стени и не ми пука, че през тях ме мога да видя какво става навън – затова пък моята уязвимост ще бъде в безопасност. Та на  мен моята уязвимост ми е толкова скъпа!

Аз съм много зависим от другите. Толкова съм зависим от другите, че няма да пропусна нито един поглед, нито една дума, нито един жест. Непрекъснато ще следя другите, ще оценявам всяка тяхна постъпка по отношение на мен самия и ако реша, че тя е неправилна, ще им покажа доколко не са прави! Та нали тези, които са около и до мен са длъжни да подчертават моите достойнства, длъжни са да изтъкват моето величие и Бог да им е на помощ, ако се държат другояче! Ще се обидя, за да скрия колко силно съм зависим от тях – от другите.

Аз съм роб на другите. Аз съм роб на думите и постъпките на хората. От тях, моите господари, зависи настроението ми, чувствата ми, самоусещането ми. Не аз, а ТЕ носят отговорност за това. Не аз, а ТЕ  са виновни за това, което се случва с мен. Не аз, а ТЕ са длъжни да направят нещо, за да ми стане по-леко. Да, на мен не ми е трудно да бъда кукла на конци – ами че аз съм роб на другите.

Склонен съм да направя от мухата слон. Аз ще взема тая полуумряла чужда муха, аз ще отреагирам на нея с обида. Аз няма да напиша в дневника си колко е прекрасен светът - ще напиша колко подло са постъпили с мен. Няма да кажа на приятелите си колко ги обичам - половин вечер ще посветя на това колко силно са ме обидили. Ще трябва да налея в мухата толкова свои и чужди сили, за да се превърне тя в слон. Та нали е лесно да пернеш мухата или даже да не я забележиш, а слона няма как да не забележиш. Затова и правя от мухите слонове.

Аз съм беден.. Толкова съм беден, че не мога да намеря в себе си капчица великодушие – за да простя, капчица самоирония – за да се посмея, капчица щедрост – за да не обърна внимание, капчица мъдрост – за да не се заям, капчица любов – за да приема. Аз просто нямам тези капки, та нали съм много, много ограничен и беден!

Аз съм много нещастен. Толкова съм нещастен, че думите и постъпките на другите постоянно засягат моето нещастие. Ами че аз съм много важна клечка, но не ценя живота си, не умея да се погледна отстрани и обичам да правя слонове от мухите, много съм уязвим, зависим  от чуждото мнение и беден. Не ме обиждайте, по-добре ме съжалете. Защото съм много нещастен.

Автор -  неизвестен

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 21:24 от Делфина фон Ю.

# 749
Делфина фон Ю. , буквално ме втресе докато четях тази Мантра за обидени.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт