Размяна на лакове, шаблони и всичко свързано с маникюра!-3

• 75 313
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Брей, никой не иска да разменя! Моля ви се, скоро ми свършва отпускът и няма да мога да пращам, давайте да отхвърляме работа. Laughing

За размяна:

Flormar Supershine 50 - на нокти, актуално количество

Flormar Neon 015 - на нокти, актуално количество

Golden Rose Classics 187 - актуално количество

Art de Lautrec /не знам кой номер, паднало е етикетчето/ - на нокти, актуално количество

Catrice Run Forrest Run - актуално количество. Не си личи добре, дали срокът на годност е до 2011 или 2014, но е купен тази пролет от Лили, така че съм по-склонна да виждам 2014.

Moda Matte 106 - на нокти, актуално количество.

Най-много търся Avon Wicked.
Освен него, търся още:Essence Passion for Fashion, Golden Rose Paris 231, Golden Rose Paris 121, Golden Rose Paris 143, Flormar Supershine 14.
Ще разгледам и отговоря, обаче, на всички предложения.
Възможни са всякакви комбинации - 1 за 1, 2-3-5-всичките за 1.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 01:26 от Аризона

# 526
  • София
Разменям MAC Soiree, Zoya Gemma и Dior Perfecto

Да се цитирам, отново  Hug

Май всички са на море и не им е до размени  Joy Joy Joy

# 527

Търся Essence Time For Romance!

# 528
  • в 1001-та нощ
Момичета, след много дълги размисли, пускам за размяна, зеленият неон на China Glaze Kiwi-Cool-Ada

Тъй като мъжът ми е в див възторг от лака (а това се случва за 2 път) - доста се колебах, но ... го прежалих  Mr. Green

Предпочитам холограмен лак .... термо-лак или друг по-нетипичен, защото такива нямам или други интересни цветове  Peace

# 529
# 530
Разменям China glaze 108 Degrees(ползван 1-2 пъти).Съжалявам за зле лакираните нокти(снимката е от нета),но това е възможно най-реалния цвят на лака.На живо е още по-красив.

# 531

China Glaze Flip Flop Fantasy - разменен
Essence Time For Romance - намерен

# 532
  • в 1001-та нощ
Момичета, след много дълги размисли, пускам за размяна, зеленият неон на China Glaze Kiwi-Cool-Ada

Тъй като мъжът ми е в див възторг от лака (а това се случва за 2 път) - доста се колебах, но ... го прежалих  Mr. Green

Предпочитам холограмен лак .... термо-лак или друг по-нетипичен, защото такива нямам или други интересни цветове  Peace

РАЗМЕНЕН  Peace  Heart Eyes

# 533
Търся Zoya America и BM301Laughing

# 534
  • Варна
Извинете за спама момичета, но как процедирате в случай, че сте се уговорили за размяна, изпратили сте лака от ваша страна, но от другата страна ни лак, ни отговор на ЛС, нито нищо? Аз от своя страна съм изпратила на ЛС тракинг номер, но пратката си отлежава на гишето в София. Извинявам се за афектирания тон, но това е меко казано неуважително. Поне да се отговори на ЛС, елементарно е. Още веднъж се извинявам, но досега съм била коректна в размените, както и съм получавала подобно безупречно отношение и се надявах и сега на такова. Усмихнат ден!   bouquet

# 535
  • Sofia
Щом не е взета пратката, може да има проблем другата страна, не бързай да се афектираш.  Peace

# 536
  • София
flufi Потребителката влизала ли е във форума, активна ли е...смисъл от както не ти отговаря? Може да има наистина проблем, ако не е влизала  Peace. Изчакай още някой и друг ден  Peace.

# 537

Остана само Nubar - lavender shimmer.
Добавям Catrice - in the bronx. (ползван 2 пъти)

http://shrani.si/f/5/eM/40dyxe6Q/catrice-in-the-bronx2-co.jpg

# 538
  • София
flufi, ако потребителката не е влизала, откакто сте уговорили размяната, и аз бих казала - не прибързвай с изводите. Добре е, разбира се, да се разменят мобилни - ей така, за всеки случай, но май  практиката не е такава. Дано няма проблеми, но като знам ние как си изкарахме 5 дни в инфекциозното... Tired Дано всичко бъде скоро ясно и точно!

# 539
  • Варна
След коментара ми тук, получих лично съобщение, всичко е ясно и точно. Това ми беше неприятно- влизане в профила и публикации доста през изминалата седмица, а един елементарен отговор на ЛС до момента нямах. Обратната информация и комуникация много е коментирана в темата, затова си мислех, че повече няма да има неуважение. Далеч съм от мисълта, че някой ще ме ощети с лак, не съм за него изобщо, за отношение ставаше въпрос. Аз също съм с малко дете и знам, колко са непредвидими понякога ситуациите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт