Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честит рожден ден на Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna_!!!

Честит рожден ден и на penmar

marys, да ти кажа не обърнах внимание дали шупна сместа, май не. А жълтъците ги разбих леко с вилица, но не чак на пяна. Ще се пробвам пак.

Betta, matza, Благодаря за включването Hug

Betta ме подсети за кашкавала, че аз нещо съм изпуснала кога може да се въведе. Но сега си мисля, че след като съм въвела вече млечни, не е проблем да давам и кашкавал за разнообразие в нашето ограничено меню  Thinking

# 406
  • София
marys, предполагам, че не ми е била шупнала сместа, защото реших да оползотворя белтъците и да направя една и за нас, само че сложих сода бикарбонат в кис.мляко, защото нямах повече бакпулвер. И тази се изпече, само че не става за Виктор Sad

# 407
Честит Рожден Ден на Андреa на maiski3,
Дара на ino4kada и Димитър на iliqna !!!
Да растат здрави, усмихнати и весели деца!

Penmar, Честит Рожден Ден и на теб!
Да си обичана и много горда майка!

catwalk, аз не гладя от доста време и мажа с крем 1-2 път в седмицата, като в тези дни къпем с шампоан, а през останалото време само с вода.

racholina, много хубав подарък сте избрали  Grinning

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 12:28 от Mur

# 408
EEE, не мога да се стърпя-ще кажа. Мислех да се похваля в петък на рождения ден на Ева ,ама не мога да чакам толкова. Получихме страхотно подаръче от форумско другарче. newsm68 Мама Даная ни е ушила прекрасна  рокличка с надпис на коланчето"Ева" и лента за косичка. Такива сръчни ръце имаш, Даная, браво на теб-това се казва оригинален подарък!!! Ще се фръцкаме лятото ние, завиждайте! WinkИмаме си и чудесни пожелания в една пълна с настроение картичка и мартенички за всеки член на семейството!!!Искени благодарности от нас, целуни малката си дъщеричка и знай, че наистина ни зарадвахте много!!!  bouquet

И продължавам да се фукам LaughingПристигна още едно поздравче за Ева от мама vaniaa и Никол + мартенички за децата и страхотни пожелания! Heart EyesТолкова мило ми стана днес-чувствам се специална с толкова мили мами, които мислят за малката ми рожденичка. Благодарим!!!  bouquet

# 409
Я да пробвам пак да поздравя рождениците с една картичка-дано се получи качването на снимките. Praynig

По-късно ще снимам подаръка за Ева, че сега спи и не мога да влизам при нея да взема фотото.

# 410
ЕnaPeace за качването на картичката.
Ще чакаме да покажеш и подаръците, че много сладурско си ги описала  Grinning 

# 411
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит рожден ден на Андреа, Дара и Димитър! Да растат здрави и весели деца за радост на мама и тати!

Пенмар, честит рожден ден и на теб! Желая ти много здраве,късмет и поводи за безброй усмивки! И нека мъжете ти те глезят всеки ден! newsm59  party023
Благодаря ти, че попита - не се чувствам особено добре - гади ми се постоянно, но ще мине. С Живко нямах тези усещания,чувствах се много добре за разлика от сега.

Еna , ще чакаме снимки!

# 412
  • София
Честит рожден ден на Андреa на maiski3 , Дара на ino4kada и Димитър на iliqna,нека бъдат здрави и щастливи деца с прекрасно детство

Честит рожден ден и на Penmar

За гладенето-отдавна не гладя,само тези които са измачкани.
За празнуването-след дълги размисли ще е у дома-и сега само се чудя какво да е менюто  и тортата Thinking
Betta и racholina много ми харесаха вашите подаръци  Grinning
Хубав ден!

# 413
  • София
EEE, не мога да се стърпя-ще кажа. Мислех да се похваля в петък на рождения ден на Ева ,ама не мога да чакам толкова. Получихме страхотно подаръче от форумско другарче. newsm68 Мама Даная ни е ушила прекрасна  рокличка с надпис на коланчето"Ева" и лента за косичка. Такива сръчни ръце имаш, Даная, браво на теб-това се казва оригинален подарък!!! Ще се фръцкаме лятото ние, завиждайте! WinkИмаме си и чудесни пожелания в една пълна с настроение картичка и мартенички за всеки член на семейството!!!Искени благодарности от нас, целуни малката си дъщеричка и знай, че наистина ни зарадвахте много!!!  bouquet

Ена, много се радвам, че ви е харесал подаръка  Hug Правен е с много желание и лично за Ева  Grinning Но да си призная, мой е само модела и надписа, самата направа на роклята е благодарение на майка ми  Wink Тя има златни ръце  Simple Smile С много настроение и усмивки си я носете   bouquet

# 414
 wavey

Честит рожден ден на малката Андреа на Майски и Дара на Ино4када Да са все така чаровни и умни.   bouquet

И моя сладур се тръшка отдавна, когато не му давам нещо, което той иска  Mr. Green Ама аз не се впечатлявам а му обяснявам че в момента това не мога да му го дам.  Laughing И го занимавам с друго. но напоследък не се получава, че вече разбира маймуната  Mr. Green Но за отучване не може и дума да става. Само да ви успокоя ще става и по зле  Joy

Тенджерата под налягане е може би най ползваната вещ в кухнята.  Grinning

Микровълнова гледам да използвам колкото се може по малко, на Вики до сега съм му топлила там най много 2 пъти нещо.

Тефлонов тиган ползвам редовно.

Сок Започна да пие напоследък. Сега най много харесва от портокал  Thinking

Бедствие Едно голямо  Hug Добре че не сте пострадали с Крум.  ooooh! За диетата от всичко което прочетох, разликата е в това че не се спазва водния ден а се заменя с плодов. Но определено гладна в никакъв случай не се чувстваш.  Peace

За дрехите и т.н. Гледам да са все от естествени материи. То ние с мъжа ми такива носим та за децата ли други да избера.  Peace Е не че не се е случвало, но е като изключение.

Едонна Много сте сладки  Peace А за фондана - аз си го направих, за първи път ми е, то и затова не се получи особено добре. но се надявам следващия път да е по добре  Mr. Green

Лилироуз Честита ви месечинка на патерица   bouquet И браво за диетата  Peace А как обичам мидииииии  Blush

Сиренце Честит Рожден ден на патерица! Много да си обичана и глезена.  Hug

Таша Виктор спи без възглавница  Peace

Мигео Честито ви фармацевт   bouquet

Анелиса
Цитат
Днес лекцията за кърменето беше доста интересна, стана ясно, че тази работа с отбиването на този етап е мираж, поне за нас  mama_vessy се надявам да разкаже по-подробно, когато има време. Между другото срещата ни с нея беше доста забавна  
Аз си признавам, че не ви познах  Blush Добре че ме споменахте, че да се разпознаем  hahaha
А за лекцията права е Анелиса най трудно било отбиването в периода 1-1,5г. и съответно най вече нощното кърмене. На мен през деня не ми пречи ама ми се щеше това нощното да го махнем. За сега съм решила да се пробвам с бибата и с вода да видим дали ще се получи номерът. А по нататък с АМ, ако не се получи.  

Котенце1 И ние сме в групата със сучещите нощем. Така че споко.

За очен и зъбар още няма да го водя, то не са му излезли всички зъби още  hahaha какво да им гледа  Joy

Честит рожден ден и на Никола на Скреч Много е сладък аз го видях на живо.  Hug Да е все така гордост на мама и тати.   bouquet

Честит рожден ден и на Християн на Ивка10 Да е умен и шастлив.   bouquet

sunflower Мерси  Hug това ми беше ген. репетиция за РД на Вики. Да си видя възможностите  Mr. Green И съм решила аз да си я правя. Надявам се че този път ще я направя по хубава.  Peace

Ооооооо спирам, че стана роман. Не съм ви изчела още ама после пак  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 17 нови отговора.
  Shocked

# 415
Честити 1-ви рождени дни на принцесите Андреа на Майски и Дара на Иночкада! Да са много щастливи, умни и здрави деца! На мамите също честито и да бъдат много щастливи с малките слънчица! bdbaloni hbday happy bd

Честит 22-ри рожден ден на Пенмар! Много късмет, щастие, здраве и много любов!   newsm59

Специално благодаря на Бета, която единствена се включи с отговор по моя въпрос за млякото!!!  Hug

Зина, много сладки дечица!!! Да са ти живи и здрави!  Heart Eyes Hug

Момичета, днес се сбълсках с един проблем.....наложи се по-дълго да сме навън с Дара и трябваше да й сменя памперса  на 2 пъти Confused В колата се пробвах, но мноооого трудна работа  Whistling Вие как се справяте с това?  newsm78

И още един въпрос....към тези, които дават кисело мляко, но не домашно....какъв % масленост е добре да се дава? Аз взимам домашно от бабата и дядото, но не винаги имаме и понеже онзи ден подквасих с "Елена", та си мислех, че когато нямам домашно би могло да го ползвам него?!

# 416
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА, ДАРА И ДИМИТЪР! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!  newsm59  newsm38 newsm59  newsm38 newsm59  newsm38

ПЕНМАРЧО, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ, МИЛА! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА СЕ ЧУВСТВАЙ НА 22, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЪЗРАСТ! newsm51  nbirthday   party023
Лелеее, аз на 22 си бях още дете, а ти вече семейство и детенце си отглеждаш, пък и какви торти правиш  Grinning Браво!

# 417
честит рожден ден на всички и от нас  Hug newsm59 newsm59 newsm59

# 418
  • София
ЧРД НА АНДРЕА, ДАРА И ДИМИТЪР! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗА ВАС, МАЙКИ!

Буб, пълномаслено мляко се дава на малките деца обичайно.

# 419
  • Варна
Честит Рожден Ден на Андреa на maiski3, Дара на ino4kada и Димитър на iliqna_  newsm67  Gift newsm38

Честито и на теб, Пенмарnewsm59

Буб, аз също знам, че се дава пълномаслено, макар нашата педиатърка да ми каза, че се започва с по-нисък процент (2% кис.мляко по БДС), защото по-мазното може да не се възприеме добре като за начало. Така или иначе обаче аз само веднъж или два пъти съм давала от такова мляко, другото винаги е пълномаслено.

Общи условия

Активация на акаунт