Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 381
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Ena Честит Рожден Ден на прекрасната Ева с прекрасните коси!Все така да умилява хората,винаги да е много обичана!Целуни малкото слънчице  Heart Eyes
Сиренце Честит ти рожденик!Много радост да ви носи,да ви подминават всички болести и да виждате само един щастлив Супер Марио  Heart Eyes

Честит Рожден Ден наАЛЕКСАНДЪР на тони бонбони! newsm67

Betta Ивана ядеше авокадо,на млади години  Grinning Можеш да го предложиш оваляно в начукан корнфлекс/сириъл,оризовка,пшеничен зародиш....нещо от сорта.Другия вариант е на филийка,отгоре с доматче е суперрр.Преди правех нещо като бебешки пастет-авокадо+жълтък,ама моето диване все се мусеше,та аз доброто прасенце.... Grinning
Сега се сетих и за друго-ако го намачкаш добре и прибавиш кисело мляко става чудесен дип за зеленчуци.Може пък така да го хареса,кой знае  newsm78 Това му е хубавото на авокадото,че има неутрален вкус и може да се пробута даже с плодове  Grinning
 Вчера правих на моя каприз бебешка мусака.Задуших лук,чушка и морков,прибавих вече сварено просо+каймата(комбинация на хемово и нехемово желязо за по-добро усвояване на желязото) и сложих във фурната заедно със заливката.Хареса се много.
 И ние в отбора на ранените герои.Купих и бебешка количка,от тези летните дето се сгъват като чадър.Уж беше напълно сгъната кога успя да си навре пръста вътре  ooooh! ,милото така изпищя.Наду се за секунда и почти нямаше одраскано,но веднага меката част се напълни с кръв и стана на кръвоизлив  Rolling Eyes За един ден вече беше забравила,а на мен още ми е свит стомаха.Тъкмо си мислех оня ден,че трябва да съм подготвена за инциденти.Купих и кремче за рани с арника,лепенки,пакетче лед с формата на мече.....и ей на предизвиках си го инцидента.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 08:46 от lilincho

# 481
Честит рожден ден, Евичка! Нинка,  да ви е жива и здрава, и късметлийка! Целувки от момчетата Wink

Честит рожден ден, Марио!
Честит рожден ден, Александър!
Сиренце, Тони-бонбони, да са ви живи и здрави порасналите момчета, много късмет!

Момичета, благодаря за подкрепата! За съжаление и тримата са болни Cry След малко отиваме отново на преглед.

# 482
Не съм ви чела от вчера следобед Joy, влизам само да ви почерпя за рождения ден на Ева.

И да честитя на сиренце празника на Марио-нека расте здраво и будно дете, да бъде обграден от много любов и да е гордост за цялото семейство!!!

Това е за мама сиренце:
Ако тони бонбони още следи темата нека и Александър да и е жив и здрав!!!  bouquet
До после. Grinning

# 483
  • Пловдив
Честит рожден ден на прекрасната Ева на Ена и Марио на сиренце! Да са живи и здрави! Желая им весело детство и много усмивки!  newsm67 newsm59  Gift newsm38

# 484
Чедстит рожден ден на днес родените бебета, вече порастнали и да растът здрави и много щастливи  Heart Eyes

Лъки, благодаря за отговора. Сега като разказа се сетих, че и мен и сестра ми ни водиха на очен, но сме били по-големи, за да си спомням и така откриха на сестра ми астегматизъм и не помня колко диоптъра. Ние също сме с фамилна обремененост и май ще е добре да го заведа, макар, че не съм го наследила, може Кирил да го е наследил  newsm78
Относно миенето на зъби също помня, как ядяхме пастата за зъби, а щом помя значи съм била поне на 4, 5 години, а ти искаш твоето, още бебе да не гълта, ама че ние умишлено мсме го правили  Grinning

# 485
ЕВАnewsm59 newsm59 newsm59
МАРИОbdbaloni bdbaloni bdbaloni
АЛЕКСАНДЪРnbirthday nbirthday nbirthday

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!
И ЕДНА ОГРОМНА ПРЕГРЪДКА ЗА МАМИТЕ НА ТЕЗИ СЛЪНЧИЦА  Hug Hug Hug

МАРИС, ОЗДРАВЯВАЙТЕ БЪРЗО, ДАНО ВСИЧКО СЕ РАЗМИНЕ ЛЕКО, СТИСКАМЕ ПАЛЧЕТА С МИТКО Simple Smile))

# 486
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА НА ena,МАРИО НА sirence,АЛЕКСАНДЪР НА тони бонбони.Много здраве,усмихнато детство и щастливи мигове Hug  bouquet newsm38

Ена,сиренце,тони бонбони-нека много ви радват и растат здрави и умни дечица! Hug  bouquet

lilyrose,betta,redreny2000,Лъки,благодаря за пожеланията ! Hug

Betta,играчката я взех за малката,но и баткото си играе с нея.Дори са се карали кой да я вземе Crazy Взехме такава за племеницата,защото и тя я хареса и сестра ми казва,че също много си играе,въпреки че е на 7 месеца.А на кутията пишеше 1+ Peace
Я да попитам за пангасиуса.Друг някой дава ли пангасиус на мъниците?Аз лично много я обичам и мога да ям в големи количества(то какво ли не ям в големи количества  Embarassed ),но когато се чудих дали да дам на малката попаднах на информация,която ме разколеба и за сега не смея newsm78 За сега съм давала щука и сом,ловени от мъжа ми,а и шаран веднъж-на Никулден.
Лъки,и двамата приличат на баща си Crossing Arms Е,има и по мъничко от мен,ама на фона на останалото,се губи  Crazy Когато баткото е в добро настроение,до час са откарвали,играейки без рев.Ако обаче се запъне и не даде някоя играчка на малкия инат,започват викове и голяяяяяяям рев с тръшкане.Та всичко зависи от благосклонността на Тони.Той е на 3г и 7м,разликата им е 2г и 9м Peace
Мери,да оздравяват бързо и тримата  Praynig  spoko

# 487
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВА, МАРИО И АЛЕКСАНДЪР!!! Бъдете здрави, усмихнати, палави, безгрижни! Момичета весел празник   bouquet

Betta, пиле DUC купувам от Пикадили - има и цели пилета и расфасовки. Има ги и в Хит (за съжаление този мой любим магазин ми е доста далеч)

Авокадо пасирам с ябълка и банан или само с банан. Малчо определено го харесва. Моя приятелка го дава с печена червена чушка.

Месо за кайма обикновено взимам смес телешко и свинско. Мелят ми го в магазина. Ако ми донесат домашно става да се смели и в резачка т.н. кухненски чопър.

Сок - на каката всеки ден правя фреш и малкия намазва покрай нея. Давам му около 50мл. Преди време ми беше попаднала една таблица колко сок може да се дава според възрастта на детето, но не мога да я открия. Ако някой има инфо, моля да сподели Simple Smile

И като сме го подкарали на кулинарна вълна, днес ще правя крем супа от червена леща. Няма люспи и е по-щадяща за коремчето. Дали да дам на Митачето или още ни е рано?

И за феновете на дървени и образователни играчки, поръчвала съм доста от тези два сайта:
http://malchugani.com/  - тези имат магазин в Гео Милев, на Шипченски проход.
http://katinatoys.com/

marys, бързо оздравяване Hug Ние се влачим болни от началото на месеца.........кошмарна е тази зима ooooh!

# 488
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА ЕВА, МАРИО И АЛЕКСАНДЪР! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЖЕЛАЕМ ВИ ВЕСЕЛ И ЩУР ПРАЗНИК С НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ ПОДАРЪЦИ!  newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ ЕНА, СИРЕНЦЕ И ТОНИ БОНБОНИ[/b]! ДА СПРЕТНЕТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ ТРАПЕЗИ И ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ И ВИЕ ПРАЗНИЧНО, ЗАЩОТО ВАШИ СА ЗАСЛУГИТЕ! newsm51 smile3525 smile3525

# 489
Ето ме пак. Mr. Green
Виждам, че вече имаме честитки-много благодаря от мое и от името на Ева Hug на Мигео/каква изненада-картичка с лика на Ева-прекрасна е, много оригинално! Hug/,Лъки, Лилинчо/целувчици и за вас с Ивана Heart Eyes/, Марис/и на момчетата цунки от дамата-рожденичка Wink, тортата с Дора е много хубава-и Ева , и Емил го харесват това филмче Simple Smile /, Сънфлауър, Атанасова, Сабрина, Женичка!!!! Hug Hug Hug Hug Страхотни пожелания, картички, цветя...много сте мили всички!  bouquet
Аз нали няма да приготвям нищо днес и ми е широко около врата, ама сиренце щом не се е появила още, сигурно е запретнала ръкави и майстори нещо за празника. Ние сме на ресторант довечера. Whistling
Женичка, със закъснение честита ви годишнина, мила! Много да се обичате и да се подкрепяте взаимно!!!  bouquet
Майски, Андрея е много хубава, а и куклата също. WinkЕва има същата и само я целува. Laughing
Лъки Hug, за комплимента.
Иночкада, съболезнования! spoko
Паста за зъби не ползваме за Ева-само четка. Simple Smile А да ви кажа тези с флуорид ги избягвайте, защото синът ми до 3 години не можеше да плюе пастата и я гълташе, та му се появиха тъмни линийки по зъбките, като оцветяване. Зъболекарката каза, че е от прекаленото количество флуор, което макар и по малко, гълта . CryПосле като се научи да плакне устичката проблемът изчезна. А уж пастата е детска на "Орал Б". Rolling Eyes
Дайте ми идей за закуска на Ева.За следобедна и сутрешна давам едно и също и се изчерпах. Въртя следните неща-кус-кус, принцеса с яйце и сирене, принцеса с кашкавал, но не я харесва, каша с плод, крем нишесте с плод или домашни курабийки, грис...нищо друго не се сещам подходящо. На Емо правя пържени филийки, мекички и палачинки, но на нея давах само от палачинките и за мое учудване ги изплю. Crossing Arms
Бета, едната ми гърда също е по-малка, ама и аз давам предимно от другата да суче. Rolling Eyes И да се оплача, че откакто намалих кърменията на 3 на ден, гърдите вече не ми се пълнят и изглеждат толкова малки...припомних си всъщност какви ми бяха преди да забременея. Crossing Arms
Още една изненада пристигна вчера по пощата. Маринелкаааа, страхотна си!!!!Имаме си една много оригинална картичка за рождения ден на Ева със снимка от първите и часове след раждането-направо се умилих и се просълзих. Имаме си и мартеничка!!!Искрени благодарности, Маринелче, много си мила!Прегръщам те! Hug А Ева праща целувки на Анастасия! Heart Eyes

# 490
Момичета, благодаря на всички ви за пожеланията!  Hug

И специални благодарности на ЛИЛИРОУЗ и МАРТИ за прекрасната изненада - мартеничка, ръчно изработена картичка и кутия, а вътре пъзел със снимка на нашето скромно семейство!   bouquet Много ме развълнувахте, наистина страхотна идея за подаръците Simple Smile  Hug  Heart Eyes

Голяма еуфория беше вчера, празнувахме на два пъти, първо в детски център с приятелките ми, всичките с деца до 2 години, а вечерта на заведение с родата. Малката се държа геройски, изтърпя всички да я гушкат, целуват и да се снимат с нея, накрая вече се тръшна и заспа горкото. Аз съм още по-изморена и от нея, няма такава галимация, но съм безкрайно доволна и щастлива, получих толкова много цветя и поздравления, че нямам думи да опиша колко ми е приятно Simple Smile Скоро ще покажа и снимки Wink

И не на последно място ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! - Ева, Марио и Алек! Да са здрави, усмихнати и да радвам мама и тати   bouquet

# 491
Месото ми го смилат на кайма в магазина, каквото си избера това.
Авокадо не съм давала, защото не ми е попадало.
Вода давам филтрирана или Девин изворна, такава пием всички, не само малкият.
Betta, ти ли беше писала за млякото Боженци? Аз давам такова, понеже най-много го харесваме в къщи, та днес пробвах паралелно и двата % и 2% се оказа по-хубаво от 4%, поне ми се стори по-истинско на вкус. Наистина са го променили, на 4% пише "Производство но  Елви", а на 2%-"Произведено за Герма-95", колко странно  Rolling Eyes

Betta и нас ни сполетя проблема с пишлето, както беше Бобчо. Тази нощ започна да пищи, погледнахме отлепило се е цялото, ужас, така пищи милото, сърцето ми се къса  Cry Не сме правили нищо насилствено, просто като го къпя, почиствам докъдето се отваря, снощи ми се стори, че се отваря повече, то и за това включих защо може да плаче. Сега се сещам, че миналата седмица на консултацията сестрата погледна докъде е отлепено, попита ме жената, не го е пипала без позволение, може и тя да е помогнала, но пък това беше преди седмица  newsm78 При вас колко дни беше критично положението? А ти маза ли го с нещо и с какво, че не помня? Аз само Риванол сложих, но ме е страх да пипам повече, че много плаче горкичкото  Cry Поне сега когато пишка, разбирам, защото се дере с цяло гърло  Cry

marys, да оздравяват бързо сладките малчугани, милите, знам колко е неприятно всички да са болни Hug

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:05 от anelisa

# 492
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ева на Ена, Марио на Сиренце и Александър на Тони бонбони! Много здрави, усмихнати и щастливи дечица да растат! Много да ви радват!

Домашното кисело мляко при мен става и с 3,6%, само че го заквасвам по-топличко. Завивам с одеало и го оставям цяла нощ.
Как се пише одеало? Защо ми го подчертава тоя форум като грешно  newsm78

Пастата за зъби си я гълта. Ненедент без флуор е. Слагам съвсем малко, то колко ли за 4 зъба е нужно  Laughing

Лъки, кокосови стърготини би трябвало да има във всички големи магазини при подправките - желатин, ванилия и т.н.

# 493
Не съм чела нищо,за което се извинявам,само видях че сте получили мартеничките и поздравителните картички.Съжалявам,че не успях точно на деня да ги изпратя,надявам се да ме извините.

# 494
Честит Рожден Ден на Ева, Марио и Александър! Да са умни красиви и щастливи и да имат безгрижно детство.

нали са рибоци  Mr. Green
А Това за техните мили мами.

Иночкада Съболезнования  Hug

Сиренце Голяма съм шушумига. Мноооого да ме извиниш  Blush

anelisa  Много неприятно Sad Аз капвам кърма, когато видя че е леко зачервено там. на Вико му се забелва много по малко и аз не знам точно как. Докато го мия го отварям колкото позволява. Но до сега не е имало драми и да го боли когато пишка.  newsm78

Хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт