Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Танче как разбра че малкия има херния,подута ли му е кожичката какво е точно,че аз много се притеснявам ,защото малкия много плаче и съм чувала че от това се получава хернията.А има моменти в който немога да го успокояи рев,та до скъсване,един път да минат тези колики ,че вече нерви неми останаха.Пожелавам на всички хубав ден,макар че е мрачно навън Simple Smile

Ами педиатърката го забеляза това, но не беше сигурна и затова ни изпрати на детски хирург. Според нея това което я насочи към вродената херния е, че десния тестис е малко по - голям от левия т.е. леко подут

# 211
Танче, честита втора месечинка на Жорето!!!  bouquet

# 212
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Майкини ми нали щяха да идват на 23, е няма да идват, че майка била не с жлъчна, а с бъбречна криза.Та отлага се тяхното идване, незнайно докога.
Бебчо вече е два пъти сложен на гърда и сега пак реве, вече ще се гръмна.Викам да взема да предлагам вече АМ, тая работа не се издържа.Каката е все тъжна и пренебрегната, а бебе денонощно на гърда.Нощно време - на всеки час, откакто се е родил.
Менина, как е Симеон, какво стана с болките в корема?
Тане, честита ви втора месечинка!
А бременните коремчета как се чувстват?
Хайде, желая лек ден на всички!

# 213
Добро утро!

Благодаря за хубавите поздрави  Hug !!! Партито мина чудесно, но много изморително за хипопотам като мен...И понеже бях обещала отзиви - тортата беше вкусна, харесаха я гостите,  а и на външен вид я бяха докарали  Grinning

Честита месечинка на Жорко!

Бонбонче, много съжалявам - дано скоро й минава тази криза, че да ти дойдат очакваните гости. Аз като се сетя пък какво цедене беше, че не искахме да сучем изобщо, сега въобще не искам да кърмя  Mr. Green

Много грозна мъгла, но казаха че следобед ще се махне - дано  Praynig

Ние днес потегляме за няколко дни, ще ходим на гости на свекитата, понеже тях го домързя да дойдат до Бургас да си видят внучето, та ние ще им го караме, че се били затъжили #Cussing out

Хубав ден на всички!!!

# 214
Добро утро!

Честита 2ра месечинка на Жорката! По-малко тревоги пожелавам на мама и тати, а на него да е жив и здрав Simple Smile

Мъглата е ужасна, а и нямаше ток в половин Бургас сутринта, но добре, че отстраниха бързо аварията.

Tafta, за свекитата само..... #Crazy

Аз днес съм на тонове и ще питам дали да си ги направя вече изследванията /кръв и кардиолог/.

# 215
Добро утро и от мен. Жорката от три дни си е направил един режим. Хранене вечер - в 9,00, после се събуди в 3,00 часа и сутринта пак хапна към 8,00. Е пак си начерта хранене в 11,00 часа, а не в 12,00 но какво да се прави тогава е гладно детето. Дано тази мъгла се вдигне и слънцето се покаже:)

Да наистина нямаше ток сутринта, но добре че дойде към 8,00 за храненето на Жорето.

Благодаря ви момичета за пожеланията - да днес Жорето прави два месеца

тафта - от къде са свекъра и свекървата?

# 216
тафта - от къде са свекъра и свекървата?

От Димитровград...то и аз съм от там де, ама от 10 години го раздаваме бургазлии  Mr. Green

# 217
  • Бургас
Танче, честита месечинка на Жорката  bouquet Дано в негова чест, се вдигне мъглата и да поизлезнем малко Simple Smile

Стефи от 2 дена се събужда към 2, и оттам си суче на всеки час, сигурно! Но на мен не ми пречи, защото ми е в леглото и на самообслужване  Crazy
За сметка на това, Теди след яденето към 8:00, се сеща за манджа чак в 5:00 сутринта  Party Тя си направи и твърд 5-кратен режим на ядене, което ме устройва идеално!

Шоки, викайте техник, че без пералня не е работа  ooooh!

Menina, дано да сте приключили с черната серия  Hug

tafta, за свекърите.... нямам думи!!! Аз не бих тръгнала, на този етап от бремеността, само защото те се били затъжили- на който му е мъчно, да дойде и да си види внука!!!  Naughty

# 218
Танче, честита месечинка на Жорката  bouquet Дано в негова чест, се вдигне мъглата и да поизлезнем малко Simple Smile

Благодаря, Гери:)Simple SmileSimple Smile и дано наистина се вдигне мъглата и стане топличко:)

# 219
Да дам отчет след прегледа - тоновете са ок, пипа ми корема бил мен и скоро нямало да раждам... На 5ти март ми каза да отида в ДМ на преглед и запис на тоновете. Каза да направя изследванията днес - кардиолога каза, че всичко е ок. Кръвните изследвания и те сега излязоха хемоглобина пак е добре 128, най-накрая и левкоцитите са в норма 8,6; време на кървене 2мин /1-3/ и фибриноген 4,60 /2-4,5/ ей това трябва да видя какво е Simple Smile Та това е от мен - ще си ви пиша май до 12 март Simple Smile

# 220
  • На морето!
И аз влизам за малко, геройски успях да приспя дует "Дива коприва" и сега релаксирам с игрички някакви и с вас.
Днес майка закара Симеон при педи, че вече е 4ти ден с Т. Гърди чисти, задна хрема, която причинява кашлицата, Т е от обезводняването, болките в корема също. Вчера му взеха и кръв за изследване и тя това показа- силно обезводнен, хем предупреждавах многократно, че е важно да пие много течности, но хората за яденето повече се  тревожили и забравили (ама няма да се оплаквам, все пак аз реших да го оставим при баба и дядо за 2 дни). Та така, продължаваме си по старата схема.
Валерия сякаш солидарна с брат си и тя реве, сигурно коликите се засилиха, но ще ги борим с Инфакол, колкото и да не ми се иска.
Днес времето е разкошно, жалко, че няма да се възползвам, разходките отлагам за събота, когато мисля да наваксам.
Сабинка, как го докарваш този хемоглобин? Браво, отличничка си ти!
Режимите ви- на Жарката и Теди много ми харесаха, поръчвам един такъв и за Валерия, но ако може на кърма да го докара  Twisted Evil
Аз съм намалила течностите, че последните дни се препълвах доста, но явно съм ги намалила повече от необходимото и голяма борба води малката, за да напълни тумбака, сега пак ще трябва да пия повече вода. Вече започнах да пия и крема кафе (безкофеиново) след сутрешното кърмене и да ви кажа много човешки започнах да се чувствам.
Айде, дадох един хаотичен отчет и отивам да разцъкам една игра в очакване кърлежа да се събуди.  Hug

# 221
  • Бургас
Мами, записах си час за преглед при Ризова. Искам да попитам, хубав ли е видеозона в Света София? В сайта нямаше как да си запазя преглед с видеозон и си запазих обикновен, дали ще ме види изобщо newsm78

# 222
Ами ти като влезеш ще й кажеш, че искаш преглед с видеозон. Ами ако трябва да ги сравняваме в ДМ е по-хубав. Но и този в Св. София е добър, а и за мен е важно и този, който работи с него да знае какво гледа Simple Smile

# 223
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Светле, дано прегледа мине както си го предтсавяш и да е удовлетворителен за теб!  Simple Smile
Днес Лъчи става на месец, почерпете се за негово здраве!

Днес отиваме на консултация и ваксина следобед!Да ни стискате палци!:)
Лек и усмихнат ден на всички!

# 224
  • Бургас
Здравейте момичета! Искам да попитам настоящите майчета ходили ли сте на ортопед, кога, къде и при кой доктор в Бургас? записала съм бебка при Караджова, тя нищо не ми е споменала. Наскоро разбрах, че такъв преглед е препоръчителен, даже още в първия месец, а ние сме на два. Съжалявам ако се повтарям и вече сте говорили по въпроса, не успях да прочета всички теми Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт