The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 454
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Изгорено в дървото, но нали Майкъл имаше кол от него, с който щеше да убие Клаус. После Клаус уби Майкъл с неговото оръжие.

the_vampire_diaries не те разбирам какво значи, че не е с кръвта на Елена. Аз казвам, че тя свърза дървото с неговата кръв, свърза семейството си чрез кръвта на сина си и тук кръвта на Елена нищо общо няма. Затова не може да се разбере кой пил, кой не.

TVD Валентинки
Аз мисля, че всички пиха. Нали като Естер казваше заклинанието, даваха как всички отпиват.

Да, дадоха ги, но не знаем дали примерно някой не се е направил, че пие, нали?

Предполагам, че ще разберем в следващия епизод.

# 226
  • Стара Загора, България
Ще видим скоро. Дори и всички да са отпили, няма всички да умрат, сигурна съм почти 100 процента..

И между другото Илайджа отпи, наблюдавах му гърлото  Mr. Green Mr. Green Друга ще да е причината да се развали заклинанието или друго ще е заклинанието..

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 21:24 от neskui

# 227
  • София
С риск да ме обвините, че пак не съм си изяла закуската, ама до 50-та страница на тази тема ли ще гадаем кой е отпил от чашата и кой - не! И да са отпили, и да не са отпили действието е толкова фантасмагорично и така се променя, че това всъщност не е никакъв фактор.
Рано им е на Длевните да умират всички още в 15 епизод.

# 228
  • Buffyworld
Ще видим скоро. Дори и всички да са отпили, няма всички да умрат, сигурна съм почти 100 процента..

И между другото Илайджа отпи, наблюдавах му гърлото  Mr. Green Mr. Green Друга ще да е причината да се развали заклинанието или друго ще е заклинанието..

И аз мисля, че Естер е направила съвсем друго заклинание. Мисля, че излъга Елена, за да може да вземе от кръвта й. Но пък от друга страна защо Фин каза , че когато дойде моментът няма да се поколебае да умре ?

# 229
Пу,не мога да спра да гледам на 10-ти епизод съм вече  Mr. Green

# 230
  • Стара Загора, България
С риск да ме обвините, че пак не съм си изяла закуската, ама до 50-та страница на тази тема ли ще гадаем кой е отпил от чашата и кой - не! И да са отпили, и да не са отпили действието е толкова фантасмагорично и така се променя, че това всъщност не е никакъв фактор.
Рано им е на Длевните да умират всички още в 15 епизод.

Всъщност съм напълно съгласна с теб, че няма да умрат вероятно изобщо и много му обсъждаме, ама няма какво да правим друго  Mr. Green

# 231
Йее,целунаха се най-накрая  smile3521

# 232
  • Стара Загора, България
Оо да, десети епизод е легенда! Heart Eyes Heart Eyes (по-скоро финалът му  Mr. Green)

# 233
  • София
Здравейте в новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet
Чак сега успях да наваксам изоставането в изглеждането на епизодите... Laughing

Май се очертава нов любимец - като гледам колко народ сме гласували за Илайджа Wink Wink Wink
Ребека не мога да я приема за древен...тя за мен си е русалка от онзи тийн сериал  Joy Joy Joy И как пък го награби Дамянчо..тц тц тц.... Wink

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 02:16 от Morgana

# 234
Да,наистина 10-ти епизод си беше много много хубава серия  smile3521
Истинското име на Клаусито как е Simple Smile

# 235
Никлаус или по-точно: Niklaus "Klaus" Mikaelson Simple Smile

# 236
Първи стил от еп. 16 "1912" Касиди Фрийман като Сейдж

# 237
# 238
# 239
Сейдж предстои в 16 еп. А Саманта Гилбърт явно ще ни я представят към края на сезона  newsm78 Хубаво е да се мяркат нови персони от време на време.Били те и в миналото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт