The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 434
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Цвете, добре дошла Hug

Ох, пауза. Слава богу. Ще наваксам с останалите сериали Laughing

И аз съм така Simple Smile

# 271
  • София
Я да попитам - нещо чува ли се за следващия, четвърти сезон? Ще има, надявам се Praynig Praynig Praynig

# 272
Я да попитам - нещо чува ли се за следващия, четвърти сезон? Ще има, надявам се Praynig Praynig Praynig

Ще има, защото са с най-висок рейтинг в телевизията, но потвържденията излизат чак април-май Simple Smile

# 273
  • София
Мокка, възрадваш ми душата с такива хубави приказки!  bouquet  bouquet Дано! Много мразя да се зарибя здраво по даден сериал и те да го цъкнат...
Сега направо не ми се гледат Отчаяните съпруги като знам, че е последен сезон....

# 274
Мокка, възрадваш ми душата с такива хубави приказки!  bouquet  bouquet Дано! Много мразя да се зарибя здраво по даден сериал и те да го цъкнат...
Сега направо не ми се гледат Отчаяните съпруги като знам, че е последен сезон....

Еее, то при тях си им е време, 9 сезона Simple Smile Аз си ги събирам да ги гледам наведнъж Simple Smile

# 275
Хубаво епизодче,май всички отпиха,ама да се надяваме че не ,ще ми липсват Лошотиите
Скрит текст:
А Деймън наистина беше жестоко отхвърлен
[/b]

# 276
  • София
Лисичке, мисля, че целия сезон ще е с древните. Всеки сезон си има основна идея - сега са древните. Така, че ще им се радваме още, поне така мисля аз....
Вече освен мъжът, с очи на хъски - Дамянчо, започвам да се кефа и на Илайджа..еее, ама каква усмивка само ммм Embarassed Embarassed Embarassed
Дааа, Дамянчо май ще става пак лош..... Thinking

# 277
Дали има епизодите някъде онлайн,където мога да ги гледам?

# 278
Лисичке, мисля, че целия сезон ще е с древните. Всеки сезон си има основна идея - сега са древните. Така, че ще им се радваме още, поне така мисля аз....
Вече освен мъжът, с очи на хъски - Дамянчо, започвам да се кефа и на Илайджа..еее, ама каква усмивка само ммм Embarassed Embarassed Embarassed
Дааа, Дамянчо май ще става пак лош..... Thinking
И аз мисля,че ще стане лош.След думите на Елена  Thinking

# 279
Ами нека да е лош, че то не останаха злодеи вече - само Кол действа инстинктивно ( напомня ми за Деймън в началото  Peace ). Всички ги разнежиха по един или друг начин  Whistling
Не харесвам Ребека - това момиче е с недоизживян живот, само някой да и обърне внимание и сваля гарда  Crazy
А Клаус или крои нещо, или просто иска момичето, което най трудно може да спечели.

# 280
Дали има епизодите някъде онлайн,където мога да ги гледам?

Замунда, Арена, Вбокс

# 281
Аз изгледах на един дъх 1-ви сезон, сега преполовявам втори и ми се връзват вече работите. Ама се чудя,че не съм чела всички страници тук-Клеър Холт, дето играе Ребека сега, не игра ли в 'Н2О" едно време като русалка? Гледам я, гледам и си викам-ама това е онази русалка, филма ми беше любим. А се учудих,че той беше май австралийски-значи и актрисата е австралийка?

# 282
  • Велико Търново
Аз изгледах на един дъх 1-ви сезон, сега преполовявам втори и ми се връзват вече работите. Ама се чудя,че не съм чела всички страници тук-Клеър Холт, дето играе Ребека сега, не игра ли в 'Н2О" едно време като русалка? Гледам я, гледам и си викам-ама това е онази русалка, филма ми беше любим. А се учудих,че той беше май австралийски-значи и актрисата е австралийка?
Тя е, да. Австралийка е актрисата.

Добро утро, дами!   bouquet

# 283
  • Buffyworld

Малко извън темата - 9 сезона ли са съпругите ? Аз сега ги гледам всяка вечер по Фокслайф ги дават , но е седми сезон  newsm78

# 284

Малко извън темата - 9 сезона ли са съпругите ? Аз сега ги гледам всяка вечер по Фокслайф ги дават , но е седми сезон  newsm78

9ти върви в момента в САЩ, до към 16 епизод е мисля, последен сезон по тяхно желание, не заради рейтинг. Но по-добре, че няма да остане недовършен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт