SUPERNATURAL: Ruby

• 43 203
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Слънце, не се смея, нали знаеш, че не ми е до смях Mr. Green Но много ми хареса снимката.
Само че май няма да издържа да гледаме по нощите и чак утре.

# 511
  • # супернатурална #
Аз се смея, но после се сетих, че положението е трагично  Laughing
И аз съм пас за среднощното. Но сутринтааа  smile3508

# 512
О, аз направо сутринта, щото май нещо не мога да ловя тия на живо. Тая статия със Сарчето Гембъл едва не ми причини удар. Те какво искат? И Дийн да прави компания на Сам в лудницата ли? Ще ми побъркат момчето smile3518 И без това оня ден гледах епизода с ПУДИНГ, където Дийн каза на Сами, че вероятно и двамата ще свършат в такаво заведение лигавещи се... cry cry cry

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:47 от Diana Sunrise

# 513
Ауу има още снимки на Джаред  Heart Eyes от интервюто за tvguide.Жалко, че са малки.

Просто не мога да не сложа отново и тази Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 514
Понеже пътувам пеш до университета и през това време слушам радио (Радио 1 Рок) и често пускат една песен, която ми се струваше адски позната и знаех, че съм я чувала някъде в СПН. Преслушах си мюзик гайдовете и се напсувах, затова че не можах да се сетя веднага, че е от 2.17, момента, в който Сам отиде да убие Мадисън, а Дийн остана да си поплаче в кухнята. Ето за какво говоря:

А иначе онзи ден решавам кръстословица и водоравно имам "модел на Шевролет" с 6 букви. Без да се замисля и за миг написах Импала. Не знам дали е вярно, щото думичките наоколо се оказаха мн трудни, но това всъщност няма значение, защото от 2 години това е единственият модел на тази марка, който признавам newsm03

# 515
приятно гледане, аз утре ще наваксвам...

какво сана с това бебе?

дано всичко да е наред

# 516
Diana, гледам, че си открила Queensryche с тяхната "Silent Lucidity". И на мен ми е много любима! Heart Eyes И все за момента от края на "Heart" се сещам.

Вярно, какво стана с бебешока? Да не би да се е появил, но нарочно да не казват?

Ииии, да не забравя, аз ще се пробвам за среднощно, ако успея да намеря работещ линк... последния път доста зор видях и си легнах негледала нищо, но пък на сутринта го изгледах още в 6.00. Wink

# 517
Здравейте по нощите!  Hug
Изкарах много тежка седмица и двете деца се тръшнаха болни още миналия петък, за една бройка да ни вкарат в болница, но вече всичко е наред. Сега седнах да изгледам и изчета всичко ново, което съм изпуснала. Напълни ми се душицата от всичките клипчета и снимки. Бре, бре, хубав Джаред!  Heart Eyes Много интересни и статиите. Защо още нямаме бебе?

Интервю с Дженсън и Джаред - 'Supernatural's' Jared Padalecki teases Sam-heavy … by and the Impala. Има и клипче.

# 518
Осмъртих се с това интервю, особено с видео частта. Само не искам да свършват като Буч и Сънданс, макар че вероятно точно така ще стане. Стига само да не бъдат изядени от мечка....

# 519
Много добър епизод с доста развитие и то в неочаквана посока. Хареса ми Peace . Любими моменти - по-късно Grinning .

Promo 7x17 - The Born-Again Identity:
Скрит текст:

Oще японски снимки:

Дълго и хубаво интервю с J2: http://www.huffingtonpost.com/2012/03/16/supernatural-jared-pada … ki_n_1352892.html

Джаред отговаря на въпроси от феновете: http://www.youtube.com/watch?v=SAT4pahB1M4 .
Предполагам, че ще има и с Дженсън.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 12:57 от Impala

# 520
Скрит текст:
Какво за Бога правят Дийн и Мег заедно? Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 21:47 от Diana Sunrise

# 521
  • # супернатурална #
Добро утро и най-после честита събота  Party
О, тази сутрин е много напоителна  Heart Eyes

Злате, гуш за малките златца. Дано да са ти здравички вече

# 522
Скрих видеото. Ако Diana Sunrise прецени, нека редактира поста си, за да не спойлира.

# 523
  • София
Момичета, аз малко не по темата, обаче няма как да не се похваля...
Нали ви бях казала, че ще ходя на състезание по химия и трябва да науча нам си колко неща там. Тъкмо се връщам и ... отидОхме, видяхме и ги пръснАхме!  Blush Joy

Нямам търпение да изгледам новия епизод, прекрасно ще ми се отрази след всичкото учене и притеснения! Ще дам отзвиси скоро, по възможност веднага след като го изгледам. О, колко е невероятно най-накрая да имаме нещо новичко, след толкова време чакане...  Heart Eyes

Нещичко за вас:

Редактирам се, понеже не виждам никой да е писал след мен.

Току що изгледах епизода. Беше невероятен -
Скрит текст:
нямаше как момчетата да се завърнат по-добре просто! Идеята с танците и прокълнатите обекти беше страхотна, макар че беше малко тъжно като не видяхме Дийн да танцува, обаче пък надеждата умира последна, тъй че го чакам в следващите епизоди да подскача на някаква музика.   bowuu Беше ми жал за Сами обаче, ужасно мазохистично е да седиш буден толкова дълго, а като камьона беше пред него, направо ми се сви сърцето, че вече един път ги видяхме да катастрофират и още един ще е в повече. Само се надявам Франк да е добре сега и това а е било просто една от поредните му прояви на лудост, че беше ужасно симпатичен и хич не ми се иска да умира. А левиатаните съвсем станаха загадка вече, интересно и е защо им е да помагат... и дали въобще каза истината Джордж.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 14:37 от Oniyuri

# 524
Чудесен епизод! Много браво.

Скрит текст:
Дийн-лебедицата
 Joy

Импалка, коя е неочакваната посока?

Скрит текст:
Аз ли съм твърде цинична или братята са твърде наивни за "изследователския център"? Първата ми мисъл беше, че ще "лекуват рак" като подменят хора с левиатани. Или съм пропуснала сарказъм поради недоспиване?
Въпроси, въпроси...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт