Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 873
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Оххх,не мога да разбера кога е линк,кога е само нещо написано ooooh! Не ми харесва новата визия,особено пък цветовете.Измориха ми се очите.Егати Naughty

# 302
Оххх,не мога да разбера кога е линк,кога е само нещо написано ooooh! Не ми харесва новата визия,особено пък цветовете.Измориха ми се очите.Егати Naughty

Peace То добре излиза с друг цвят линка, поне да беше по-очоизбождащ и наситен, че да не се чудим.

# 303
  • София

[/quote]

Поръчката ми от английско от 6.02. още я няма. Почнах леко да се притеснявам. Доставката беше обявена за 13.02.
[/quote]

И моята е от същата дата, също я няма. Tired

# 304
# 305
И от мен бърз отчет.

Пухкавелки Donna Stella за мене 42 (което си е чисто 41, няма и нужда да меря стелката, убедена съм, че е 27 см  Laughing) В първия момент ми се сториха по-изкуствени отколкото си представях, днес бях много недоспала, но на втори прочит ми харесват. Мисля ще топлят, не че имам с какво да ги нося, ама май ще си ги задържа, сладки са - цък.

За малчо маратонки Gola 10 УК = 28, мисля, че си отговарят. Обаче не е много голям отвора при лепката и са по-подходящи за нисък свод. То на моя крачето не му е широко особено, но при сводчето има материал. Трудно ги намъкнах, а като дойде време да ги носи, не знам дали ще успея. Ако някой ги хареса, да свирка, нямат и 6 паунда - цък и цък.

И на ММ Diesel 8-ца, отговарят си.  

# 306
  • Пловдив
Бижу, много благодаря! Направо го поръчвам ЕМУ-то на ММ.
А къде ги намери за 40€?
http://www.javari.de/Winston%20M10085%20Herren%20Halbschuhe%20ci … CJ91HS,B004CR4MHY Тези поръчах, но може би не е като модела, който ти си взела. Дано е доволен и ММ  Simple Smile

# 307
fy6y6y можеш ли да споделиш за Caprice -широки ли са горе и в кой цвят си взе много ли е светло бежовото, пишеш че ти стават 39 , а виждам, че те имат и половинки размери ти кой номер си по-скоро 38 или 39  bouquet предварително!

The Baroness ще пиша за ботушките петък/събота ще ги дам дано не ти е късно Hug

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 00:04 от ahat

# 308
Бижу, много благодаря! Направо го поръчвам ЕМУ-то на ММ.
А къде ги намери за 40€?
Тези поръчах, но може би не е като модела, който ти си взела. Дано е доволен и ММ  Simple Smile
Да, нашите са тези в черно.

# 309
тези Jana Fashion казвате си отговарят и топлят  Thinking А дали се държат добре по отношение на пързаляне и водонепропускане  newsm78?

тези Donna Stella големи сладурчета, но ми се струва, че бързо ще им се изтърка подметката  Rolling Eyes

Във френското направиха актуализация на цените последните няколко часа - в посока нагоре, поне на моделите, които са ми в кошницата  Twisted Evil

# 310
  • София
left]Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCO2A?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 12(30) хубави са идеални за планината.

Много ще съм ти благодарна , ако измериш стелката на тези! Praynig
Стелката е 18.5/18.7 см. много трудно се мери.
Nin, имат си ватичка навсякъде и непропускат,днес ги тествахме  Peace

Цитат
И аз получих вчера тези, но имам резерви   Thinking Едвам ги обу и събу детето, а са й големи- другата зима като са й точни ще е абсурд да ги обуе и събуе сама   Rolling Eyes
Да стеснени са в горната част при  лепенката,но ние нямаме проблем малката спокойно си ги обува и събува сама за сега. Аз също съм ги взела за другата зима,но ще ги носим само в планината,пързалки и т.н.  и няма да е проблем.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 00:39 от Dzuls

# 311
Аз получих тези гумени ботуши , стават като за гумени ботуши и си отговарят на номера.

И аз тези ги гледам, че старите уели-та няма да издържат още един сезон, но...
1. Колко са високи тези, че аз ги обичам до коляното, а тези очевидно не са?
2. Четох някъде коментар, че на тази марка гумата миришела ужасно гадно и силно - имаш ли такова впечатление?

# 312
Имам питане за гумените ботуши: ваш номер ли вземате или един по-голям?

И за ботушите с EVA-подметка ( UGG, Emu и др.) също искам да се консултирам с вас: не се ли изморяват краката от тази твърдост? Доколко са удобни за продължително ходене?

# 313
И за ботушите с EVA-подметка ( UGG, Emu и др.) също искам да се консултирам с вас: не се ли изморяват краката от тази твърдост? Доколко са удобни за продължително ходене?

И на мен този въпрос ми се  върти в главата толкова  време   newsm78
абсолютно равната  подметка не уморява ли?

# 314
Такааа, видях се с куриера. Тези Fly London в антрацит (уж 42, португалска изработка, предполагам UK8) са страхооотни. Наистина е супер удобна подметката. Надявам се да не са верни коментарите, че бързо се съсипвала, защото ми се иска да ги нося много време.  Grinning  За номера, ами нещо и визуално, и на усещане, е не ми се струват за широки крака. Не зная от модела ли е, защото за тези имаше много различни коментари, на повечето им бяха уголемени, но имаше и 2-3 дето им малееха, за разлика от други модели на марката. Та и според мен са идея умалени, или поне за горните граници на номера. Десния определено ми теснее, усещам леко и задния ръб на петата. Но се надявам наистина да им се отпуска много кожата, както доста твърдяхата за марката. Ако не - ще ходят май за леко разпъване, определено половин-един номер нагоре щеше да е по-добре, ама не правят.  hahaha СНИМКИ: цък, и цък.

Тези CAT 43 за един приятел на ММ дойдоха също.

Колкото до подметката на Donna Stella, ами изглежда добре, твърд е материла, не мисля, че толкова лесно ще се изтърка. Но ще се разбере, то те и ще се носят от дъжд на вятър в сух студ, та би трябвало да изкарат.

И забравих вчера да пиша, че и аз получих прословутите Кикърс балеринки. С12 поръчах, но май е трябвало по-големи, защото ги исках за другата есен-пролет. Не помня изобщо имало ли е по-големи или така съм решила да поръчам. Но определено са за тесен крак, а ние сме с широк. Ще стават да се носат тази пролет, но не зная дали ще ги носим, ще му мисля като дойде време. Ако някой има по-голям номер и иска 12-ка, може да се обади.

Изобщо аз Kickers я бях запомнила като марка за тесен крак, но скоро други коментари имаше по темата, та не разбрах в крайна сметка. Но съдейки по тези, май не е за мене дамското им, нито за дъщеря ми детското им.

Общи условия

Активация на акаунт