Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 833
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Ку-куландия
Искам да попитам какви са ви общите впечатления - само поръчки от френското ли изчезват?  Ако е само от френското, ще им пиша с предложение да пуснат и те накаква жалба - няма заради крадците в Бг да спрат да ни доставят, защото ако твърде често трябва да въстановяват загубени поръчки няма да са много на сметка...
Изчезването не е свързано с държавата изпращач, а с БГ пощи  Peace. На мен са ми изчезвали пратки и от други ел.магазини от други държави, но пристигащи с БГ пощи.

# 376
  • София
Някой още да чака поръчка от 06.02 или преди това да се успокоя, че не съм единствена и може да има забавяне заради времето?  Rolling Eyes

Аз чакам от 02.02 Sad Искам да попитам какви са ви общите впечатления - само поръчки от френското ли изчезват? То от немското е ясно, че няма как вече... Ако е само от френското, ще им пиша с предложение да пуснат и те накаква жалба - няма заради крадците в Бг да спрат да ни доставят, защото ако твърде често трябва да въстановяват загубени поръчки няма да са много на сметка...
На мен ми липсва от английското.  Peace
Интересно ми е колко най-късно сте получавали пратка?

На мен пък от немското от 02.02. ....
Хоп редактирам се ... днес след обяд е пристигнала в разпределителен център  Flutter

# 377
  • Димитровград
Момичета това ми се вижда изгодно.Някой ако има впечатления от марката да сподели.     
http://www.javari.fr/Chaussures-femme/s/ref=topnav_sd_women_sl?i … 62%26pageCode%3Dd

# 378
Да имате впечатления от Форнарина http://www.javari.de/Fornarina-B612N186-Shopper-Schwarz-38x28x4/ … O6SC%2CB004CFAUMM
в Амазон,на подобен модел-пише изкуствена кожа,тук пише естествена-въобще чантите на тази фирма заслужават ли си  Thinking.Моля препоръчайте хубава ,голяма черна чанта/за предпочитане естествена кожа / Praynig

# 379
Здравейте.Аз да кажа, че получих ботуши с около 3-4 седмици закъснение от крайната дата за доставка - от английското.Бяха ми върнали парите, после си ги изтеглиха, след като им потвърдих, че ги задържам. Искам да ви кажа, че кутията беше смачкана, прелепени бяха някакви етикети по опаковката.Авно беше попътувала доста,преди да пристигне. И това доказва,че не винаги проблема е в нашите пощи.Аз дано не предизвикам сега съдбата Simple Smile,но тази зима получих доста чифтове, без проблем.Повечето са от Англия.

# 380
  • София
Да имате впечатления от Форнарина http://www.javari.de/Fornarina-B612N186-Shopper-Schwarz-38x28x4/ … O6SC%2CB004CFAUMM
в Амазон,на подобен модел-пише изкуствена кожа,тук пише естествена-въобще чантите на тази фирма заслужават ли си  Thinking.Моля препоръчайте хубава ,голяма черна чанта/за предпочитане естествена кожа / Praynig
Аз точа лиги по тази, знам, че е добра марката  Peace
http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Maanii?node=344078031& … 53%26pageCode%3Dd
И тази :
http://www.javari.de/Maanii-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ref … 57%26pageCode%3Dd

# 381
  • Варна
Чоколина, аз ги получих в кафяво. Бях поръчала ук5 , т.е. 38номер. Обаче ми пратиха ук6, на който пише 38номер. Писах им, че съм поръчала ук5, а са ми пратили ук6. Обещаха да си поемат пътните, ако ги върна. Наистина номерацията е странна. Тези, които ми пратиха ук6, 38номер са уголемени поне с един номер и са много широки на пръстите. Аз обаче съм с много слаби крака и приличам на патица. Laughing Иначе обувките са качествени.

Благодаря ти, Натали! Hug И аз съм със слаби крака и най-вероятно ще ми стоят по същия начин. Rolling Eyes

Ще отида да се разпиша в пощата, че отказвам пратката, за да се върнат обратно. Peace

# 382
Днес съм получила известие, и то второ  Rolling Eyes По принцип очаквам и друга пратка, но едва ли е тя. Така че утре най-вероятно ще се похваля с поръчката си от 06.02.  Grinning

Някакви хубави гумени ботуши да препоръчате? След днешната ужасна киша и невъобразимо джвакащите ми крака сериозно обмислям подобна покупка.

# 383
  • София
Чоколина, аз ги получих в кафяво. Бях поръчала ук5 , т.е. 38номер. Обаче ми пратиха ук6, на който пише 38номер. Писах им, че съм поръчала ук5, а са ми пратили ук6. Обещаха да си поемат пътните, ако ги върна. Наистина номерацията е странна. Тези, които ми пратиха ук6, 38номер са уголемени поне с един номер и са много широки на пръстите. Аз обаче съм с много слаби крака и приличам на патица. Laughing Иначе обувките са качествени.

Благодаря ти, Натали! Hug И аз съм със слаби крака и най-вероятно ще ми стоят по същия начин. Rolling Eyes

Ще отида да се разпиша в пощата, че отказвам пратката, за да се върнат обратно. Peace
Извинете, че ви се меся, но ако става дума за Groundhog са умалени- пробвай ги преди да ги върнеш  Hug

# 384
За да върна чанта,заради тяхна грешка,кое подменю да избера от ''Select What You'd Like to Return''
Не искам да объркам нещо,защото пощенските ще са ми около 20 евро,ако  не ми ги върнат после...тя  чантата струва толкова   newsm78

# 385
  • Варна

Извинете, че ви се меся, но ако става дума за Groundhog са умалени- пробвай ги преди да ги върнеш  Hug

Вече тотално се обърках, последно уголемени или умалени са?! Ако може някой да ми премери стелка, че да се ориентирам! Praynig

# 386
# 387
  • ...край Дунава
За да върна чанта,заради тяхна грешка,кое подменю да избера от ''Select What You'd Like to Return''
Не искам да объркам нещо,защото пощенските ще са ми около 20 евро,ако  не ми ги върнат после...тя  чантата струва толкова   newsm78

Как така 20 евро??? Около 15-16лв. са.

# 388

Не и от  Гърция   Confused  И това са цени с държавните им пощи,не куриер  Thinking

# 389
  • ...край Дунава

Не и от  Гърция   Confused  И това са цени с държавните им пощи,не куриер  Thinking

Аааа, ясно, ама сумата наистина е голяма Confused

Общи условия

Активация на акаунт