"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Бързам да споделя информация за уебинар утре - петък. Ако някой желае, би могъл да постне и във Фейсбук групата, вижда се, че миграцията натам е сериозна:

Заповядайте утре (ПЕТЪК) в 10ч. на поредния безплатен уебинар от Онлайн училището за кърмене на Ла Лече Лига: "Проблеми с кърменето - как да ги избегнем и преодолеем" с Таня Русева, ЛЛЛ Лидер. Ако искате да научите повече за безпроблемното кърмене, това е вашият уебинар! Споделете и с приятели, за които ще е полезен.
http://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx?PIID=EC53DF858446 регистрирайте се от този линк и ще получите и-мейл с напомняне час преди началото на уебинара
http://www.anymeeting.com/WebConference/default.aspx?ip_ek=lllbg1 от този линк можете да влезете директно, щом уебинарът започне

# 301
а в кв.Хаджи Димитър не живеее ли някой? Rolling Eyes

# 302
Бихте ли дали идея за подарък за момиченце на 2 години?  newsm78

# 303
  • Русе
Веро,ставате нахални-аз  в Русе не мога да намеря никого,а ти в квартала си търсиш Laughing

# 304
Като ви чета се чудя, аз ли съм най-мързеливата мама.  Mr. Green Ядем легнали, оригваме се и заспиваме пред компа. Плачем само когато сме гладни и не протестираме ако ни е скучно, поне за сега. Разбира се, мръщим се и ние ако нещо не ни е наред.
Почивката ние мислихме това лято да я пропуснем заради бебка, но ще видим като му дойде времето.

Въпрос към ЛЛЛ. Вярно ли е, че с времето, бебето започва да изсуква повече кърма за по-кратко време?

# 305
Здравейте!

И на нас ни слошиха ваксините преди 2 дни, въпреки че Стефко беше със запушен нос. Сестрата която ни прие, каза че щом няма Т, няма проблем. Освен 2-те ваксини в крачето му дадоха и Ротарикс ваксината. Тя вече била включена в имунизационния календар и е безплатна. Той се държа много добре, разплака се като го боцнаха, но бързо след това се успокои та дори се заигра с дрънкулките на количката Simple Smile

Купихме и килимче (аз така викам на активната гимнастика), изглежда ето така http://www.archambault.ca/centre-deveil-evolutif-ACH002865789-en-pr , триъгълниците от основата стават на куб, като на всяка страна има животно и съответна песничка и както можете да прдположите , засега е по-интересно на баткото, отколкото на бебо Simple Smile

# 306
Зана, изненада ме, че със запушено носле са ви ваксинирали. Ние ги отложихме нашите заради хремата и кашлицата от нея, въпреки, че няма температура.
За моренцето- ами ако останат парички ще идем. Намислила съм да кръстим децата на лято, имаме и на две сватби да ходим и трета под въпрос. Може и да успеем да се вредим след края на сезона...
Днес не ни се караха, че мн е наддала мишката, както очаквах. Качила е 1,400 и 4 см е дръпнала. Педиатърката казва, че нямало нужда от УНГ, евентуално при силни хрипове, да започваме инхалации с физиологичен разтвор. Аз обаче ще я заведа на УНГ утре Лили, за да чуя още едно мнение.
С кардиолога всичко е ОК, нямаме шум на сърцето. Горещо препоръчвам Св. Екатерина. Работят със здравната каса, обслужването е чудено, не се чака много. Абе мн съм доволна.
Минди, зелено човече и др мами с болни дечица- дано скоро спрем да разискваме болести тук, а само хубави вести!!! Иначе личната ми каза да не излизаме на разходки в тези мъгли, че се разнасяли болести. Абе мизерия  с тази зима.
Свърших с повествуванията. Хубава вечер на всички! Благодаря ви за хубавите думи! Hug

# 307
ама cvete...аз таковата..... newsm78..даже и от блока ако си намеря.... hahaha Joy Party

# 308
  • Русе
ама cvete...аз таковата..... newsm78..даже и от блока ако си намеря.... hahaha Joy Party
ХАХАХА....може ,може! hahaha

# 309
  • София
ZiZi83, и аз съм в Младост 1, но съм по-далече от Окръжна болница  Sad И на мен ми се иска да намеря някой близо до нас, защото и съм нова в квартала, никой не познавам. Супер гадно е така. Днес си ходих до стария квартал, е няма такъв кеф, вървиш по улицата и срещаш познати. Звъннеш на този или онзи и хоп кафенцето ти е готово.

# 310
Момичета и аз съм в Младост 1, но до пазара Wink

# 311
а в кв.Хаджи Димитър не живеее ли някой? Rolling Eyes

Здравей. Аз съм от тези момичета, които не пишат често, но редовно ви четат. Аз живея в к.в. Хаджи Димитър. От скоро съм в този квартал и почти никого не познавам. Ще ми бъде приятно, ако се разберем за някаква срещичка, на разходка с бебоците.

Иначе моята сладурана, не ми създава никакви проблеми. Хапва си, усмихва ми се, гукак ми и после си заспива. Нощно време вече прави пауза от по 6 часа, за което съм и страшно благодарна, че и мама да може да си поспинка малко.

# 312
  • Отвъд алеята зад шкафа
ZiZi83, и аз съм в Младост 1, но съм по-далече от Окръжна болница  Sad И на мен ми се иска да намеря някой близо до нас, защото и съм нова в квартала, никой не познавам. Супер гадно е така. Днес си ходих до стария квартал, е няма такъв кеф, вървиш по улицата и срещаш познати. Звъннеш на този или онзи и хоп кафенцето ти е готово.

Хм, хм, сигурно за мен става дума, аз съм на Окръжна болница.

# 313
аз съм в БЕЛИ БРЕЗИ -ако има някой в района ще ми е драго да се разхождаме заедно

# 314
Здравейте
Вчера бяхме на ваксини 5 на брой, една през устата и две инжекции, Еми не плака много за разлика от майка и(явно хормоните още ми се пренареждат) Crazy Наддали сме за 1 месец 1,200кг(2,9поунда) и сме вече 5,700кг и сме вече 56 см(за 1 месец сме дръпнали 5,1см  - 2 инча) Peace Докторката ни похвали  Wink
Имам въпрос към вас, вашите бебчета плюнчат ли се много? Моето почна от няколко дни спрашно много да се плюнчи и да я боли коремчето Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт