"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 779
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
ZiZi83, и аз съм в Младост 1, но съм по-далече от Окръжна болница  Sad И на мен ми се иска да намеря някой близо до нас, защото и съм нова в квартала, никой не познавам. Супер гадно е така. Днес си ходих до стария квартал, е няма такъв кеф, вървиш по улицата и срещаш познати. Звъннеш на този или онзи и хоп кафенцето ти е готово.

Хм, хм, сигурно за мен става дума, аз съм на Окръжна болница.

Ммм, супер, хайде тогава да се вимим младостките мами. Може другата седмица, ако е слънчево някой ден, да направим една срещичка в някоя градинка. Сега е малко трудно да се бута количката в снега, ама се надявам да се поразтопи малко  Rolling Eyes

# 316
  • София
Добро утро.
Цитат
Ммм, супер, хайде тогава да се вимим младостките мами. Може другата седмица, ако е слънчево някой ден, да направим една срещичка в някоя градинка. Сега е малко трудно да се бута количката в снега, ама се надявам да се поразтопи малко  Rolling Eyes
Може, може  Grinning

# 317
  • София
Бихте ли дали идея за подарък за момиченце на 2 години?  newsm78

В темата за Дървени играчки има много идеи, някои с линкове дори, а и майките споделят опит  Peace

# 318
Добро утро и от нас.
Ние сме в Младост-2 до Shell така че мога да се присъединя към мамите от Младост 1. Иначе до нас има много хубав парк и кафенце, но незнам дали няма да ви дойде далечко сега в тоя сняг, но като се затоплииии...Simple Smile

# 319
Голди, хубав ви е е парка, водила съм там каката. Ще се навием за срещичка, дано се позатопли и оздравеят децата!

# 320
Момичета и мен ме включете за срещата в младост.  Simple Smile

Днес дано спре този вятър да излезнем малко.

От неделя насам всеки ден излизаме. Бебка вчера и днес малко кашля, но за сега само това.
Надявам се да не се е простудила. До сега милата не беше излизала, освен на консултации.

Слънчев ден,
  bouquet

# 321
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета и мен ме включете за срещата в младост.  Simple Smile

Днес дано спре този вятър да излезнем малко.

От неделя насам всеки ден излизаме. Бебка вчера и днес малко кашля, но за сега само това.
Надявам се да не се е простудила. До сега милата не беше излизала, освен на консултации.

Слънчев ден,
  bouquet

Аз тези дни излизам пред блока в градинката, имаме много хубава детска площадка. Пробвах да обикалям малко из квартала, но с топящия се сняг, заледени участъци и коловози, пълни с вода се отказах. Седя си на слънце на нашето кафе отпред, чета си книжка, а Дара спинка. Днес ще ходя до "нашия" Мол, но с моя приятелка, която да ми помогне при минаването на подлеза на Окръжна.
Когато каката беше бебе редовно идвах до парка в Младост 2, защото моята приятелка с бебе живееше там, обаче да ви кажа честно си е приключение да се стигне пеша с количка от Окръжна болница до Младост 2, не за друго, а заради прекрасната инфраструктура - липса на тротоари, разбити улици и т.н. Е, хубавото е, че се горят много калории в опити да се предвижиш от т. А до т. Б.
Иначе в Младост няма място, което да ме привлече за разходка - като се затопли още малко ще ходя в Борисова градина, а ако е за по малко време ще си излизам на нашата площадка, която е като оазис сред грозния квартал.

# 322
И аз редовно скачах до Борисовата с каката. Скачам на метрто, което е на 5 минути от нас и съм там. Иначе ми харесва и парка на Младост 3 срещу общината, но си е доста далеч от Окръжна....

# 323
  • София
Здравейте...
ей че хубаво слънце има навън днес... дано остане за по-дълго такова времето, та на разходка да излезем днес...  smile3508 1stroller 1stroller

Момичета, бебо не е акал от два дни...smile3550  и ако не го направи до довечера колкото и да не искам, ще трябва да му дам нещо... Вие какво давате на бебетата в такива ситуации? Моля дайте съвет.  Praynig Praynig Praynig

# 324
Ванина, аз бих изчакала още малко, ако е спокойно детето. Иначе опита ли масажите на коремчето?

# 325
Здравейте...
ей че хубаво слънце има навън днес... дано остане за по-дълго такова времето, та на разходка да излезем днес...  smile3508 1stroller 1stroller

Момичета, бебо не е акал от два дни...smile3550  и ако не го направи до довечера колкото и да не искам, ще трябва да му дам нещо... Вие какво давате на бебетата в такива ситуации? Моля дайте съвет.  Praynig Praynig Praynig

Калоян си ака на всеки 3 дни, но нашата лекарка ни изписа Лактулоза, че трябвало всеки ден. Веднага се изака, и то 2 пъти даже за деня, но пък много го заболя коремчето и ни се върнаха коликите от него Sad....Звъннах на лекарката и тя каза че е силно за нашето коремче и го спряхме. Иначе клизма SadSadSad
Но и аз бих изчакала...Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:23 от Goldi

# 326
  • Beyond the Frontiers
Здравейте...

И нашата мома е така. Пъшка, пъне се, пръцка и нищо. Ама ще я изчакам.

# 327
  • София
Последния път Вили не беше вършила голямата работа 3 дни.На четвъртия сама си се изходи.
Днес водихме баткото и малката на лекар.Неговите гърдички са се изчистили,но Виолетка започна да прокашля та за нея главно се притесних.Изписа ни сиропче-Калциев глюконат.Дано и се размине,че е мъничка още за болести.

# 328
Привет,
и ние от 3 дена не сме акали. И си мисля довечера с термометъра да предизвикаме нещо.
Иначе последния път като се забавихме сложихме на 4тия ден бисакодил. И до 30 минути свършихме работата.
И на нас се появиха коликите- пъшкаме крещим, докато пръцнеме и това само през деня.

# 329
Ехееее момичета ама ние много мами от Младост ще се окажеме Simple SmileSimple SmileSimple Smile
аз съм в младост 2, точно до голямото паркче на Младост 2, тука сме комшийки с IoannaD i Mizvorska Simple Smile ама не знаех, че и толкова много още мами има Simple Smile
аз всеки ден съм в 2 часа в паркчето на младост 2, така че който има желание да се присъединява Simple Smile или ако правите уговорка и за друго паркче бройте ме Simple Smile

Гледам за колички бяхте писали. аз мога много да похваля моята Чиполино перфекта, много съм доволна, малко е тежичка ама в тия снегове е страшно проходима, не съм имала проблем до сега а излизаме често Simple Smile няма зимен кош , но си купих порт бебето и цяла зима сме си снего много е закътано вътре бебето и му е топличко Simple Smile само от столчето за кола на чиполино не съм много доволна, много едно свито ми се вижда бебето вътре ама си го ползваме какво да правиме

Шезлонг и активна гимнастика имам на Фишър Прайс и от двете придобивки съм доволна , защото са му много интересни на малкия Simple Smile
абе много се радвам , че има толкова много играчки за нашите деца.....че на времето нищичко не е имало Sad

а за утре във фейсбука правиме уговорка за разходка в южния парк, 14 часа на входа от към витошка , който има желание да се присъединява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт