Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Като гледам са изкуствена кожа почти всички модели  и при това положение бих избрала Тамарис. Зная че са за слаб крак, а и като цена са добри!
и аз на тях се чудех...та  май ще ги пускам. Благодаря!

# 511

Като гледам са изкуствена кожа почти всички модели  и при това положение бих избрала Тамарис. Зная че са за слаб крак, а и като цена са добри!
и аз на тях се чудех...та  май ще ги пускам. Благодаря!
Първите два не са за тесен прасец - не знам дали съм на 100 % права, но като видя модел срязан в горната част и с ластик ( надявам се разбра какво имам предвид) - си мисля, че това са модели за средни и над средни прасци. Поне от личен опит си правя такъв извод.

# 512

Като гледам са изкуствена кожа почти всички модели  и при това положение бих избрала Тамарис. Зная че са за слаб крак, а и като цена са добри!
и аз на тях се чудех...та  май ще ги пускам. Благодаря!
Първите два не са за тесен прасец - не знам дали съм на 100 % права, но като видя модел срязан в горната част и с ластик ( надявам се разбра какво имам предвид) - си мисля, че това са модели за средни и над средни прасци. Поне от личен опит си правя такъв извод.
[/quote
Направо пуснах Тамариса пък да видим. Благодаря за мненията  bouquet

# 513
Stork Steps - намалени от 129.95 евро на 35.70 евро - естествена кожа отвън и агнешка вълна отвътре  Peace

# 514
  • София
Да попитам за тази марка - уголемена ли е ,умалена ли е? Моя крак е между 38 и 39 номер .
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-23200-27-Klassische-Halbsch … t&discount=70
Също и за тази - http://www.javari.de/Juliee-Kyria-J134-Damen-Pumps/dp/B0053X5QBC … 1&discount=70

Да попитам пак.
От немското само с куриер ли пристигат,да знам до офиса ли да ги адресирам или до вкъщи?

# 515
mikimik, да, с куриер. Ако са директно през немския сайт поръчвани, идват с DHL.
 Има и такива, които са поръчвани от английското Джавари и идват от Германия, но по пощата.

# 516
Здравейте, момичета Simple Smile Много моля някой ако има отзиви са тези ботуши или като цяло за марката, че ми е напълно непозната  Rolling Eyes
И също така някакви предположения кое е изкуствена и кое естествена кожа, ако имате, досега само естествена съм поръчвала, та се чудя  Thinking

http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-26341-27-Stiefel-Schwarz/d … S3JG%2CB00512KYVW

# 517
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Много моля някой ако има отзиви са тези ботуши или като цяло за марката, че ми е напълно непозната  Rolling Eyes
И също така някакви предположения кое е изкуствена и кое естествена кожа, ако имате, досега само естествена съм поръчвала, та се чудя  Thinking

http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-26341-27-Stiefel-Schwarz/d … S3JG%2CB00512KYVW

Тази марка я продаваха в Мандарин,а сега мисля че я продават в Саламандър,но не съм 100% сигурна в последното.По принцип тези са естествена кожа.Аз имам едни сандали, вярно аз им казвам бабешки,но пък са ми много удобни и леки и някак не се усеща като стъпваш, меко е при ходене.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 23:26 от veka

# 518
Да попитам за тази марка - уголемена ли е ,умалена ли е? Моя крак е между 38 и 39 номер .
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-23200-27-Klassische-Halbsch … t&discount=70

Майка ми има ботуши на тази марка и са и точно по мярка. Макар че и двете сме със тесни ходила и носим 38 номер, на мен са ми малки (стискат ми и ми опират пръстите). Щом си междинен номер по-добре си поръчай по-големите.

# 519
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми казали, Саламандър дали си отговорят?

# 520
mikimik, да, с куриер. Ако са директно през немския сайт поръчвани, идват с DHL.
 Има и такива, които са поръчвани от английското Джавари и идват от Германия, но по пощата.
А ако не намерят никой на адреса каква е процедурата? Аз вчера си поръчах от немското Джавари но не съобразих и сложих адреса в къщи а през по голямата част от деня няма никой там.

# 521
  • София
А ако не намерят никой на адреса каква е процедурата? Аз вчера си поръчах от немското Джавари но не съобразих и сложих адреса в къщи а през по голямата част от деня няма никой там.
Връщат в центалния склад,на вратата трябва да ти залепят една бележка,че е минал куриер. Ако имаш посочен тел.те ще ти звънат преди да си тръгнат,ако имаш усложлива съседка,може и тя да я приеме пратката. Договаря се още един ден за доставка по телефона(когато си ги изпуснала) или пък можеш да отидеш да си ги вземеш от централата им.

Аз да попитам може ли да си оставя домашния адрес на фактуриране ,а само за доставка да сменя работния или трябва и 2-та да съвпадат?

# 522
mikimik    bouquet  bouquet беше много изчерпателна.  Hug Hug

# 523
Момичета, може ли един съвет? Габор, Бугати или Геокс за ботуши? Като качество кое е най-добре според вас? Не съм имала никой от трите   bouquet

# 524
Момичета, в случай, че трябва да ми се възстанови сума, трябва ли да давам отново номера на картата или те го пазят от плащането?

Общи условия

Активация на акаунт