Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
ВечеПетя

Парите ми дръпнаха след 15-20 минути при последната ми поръчка. Но за триене не знам, нали има сайтове, където данните на карта изобщо не се съхраняват newsm78 Ако има проблеми - те трябва да ти пратят имейл. Ако се съмняваш - пиши им. Те със сигурност ще ти отговорят какъв е проблемът. И дали го има изобщо. защото при подобно забавяне може да няма в момента наличност?

# 601
Веднага ще им спретна едно писъмце  Mr. Green Макар че и аз мисля, че ако имаше проблем с картата, щяха да ми пишат. Пък и това, че си изтривам данните от сайта, според мен не означава, че те ги нямат запазени, щом веднъж съм ги вкарала. Ама знам ли...

# 602
  • София
Не е проблем като се изтрият веднага данните на картата. Аз искам да ги премахна завинаги, но уви след всяка поръчка пак се запаметяват и трябва да трия. Гледах, зверих се и не открих някъде да съм чекнала, че искам да ми запомни картата. Много е тъпо така, защото не съм единствената ползваща компютъра и не искам всеки, който си щрака и разглежда да може да пусне поръчка и да плати с моята карта.  Tired

# 603
Аз ползвам за плащане виртуална кредитна карта и не ми е проблем данните ѝ да стоят където и да е, защото в нея превеждам само необходимата за покупката сума. Много е удобно!

# 604
Веднага ще им спретна едно писъмце  Mr. Green Макар че и аз мисля, че ако имаше проблем с картата, щяха да ми пишат. Пък и това, че си изтривам данните от сайта, според мен не означава, че те ги нямат запазени, щом веднъж съм ги вкарала. Ама знам ли...
Нали по принцип за да стигнеш до плащане иска пак да се логнеш с акаунта(имейла) и паролата, така че само ако ти знаят акаунта и паролата могат да стигнат до картата.Поне така мисля, де...

# 605
Веднага ще им спретна едно писъмце  Mr. Green Макар че и аз мисля, че ако имаше проблем с картата, щяха да ми пишат. Пък и това, че си изтривам данните от сайта, според мен не означава, че те ги нямат запазени, щом веднъж съм ги вкарала. Ама знам ли...
Нали по принцип за да стигнеш до плащане иска пак да се логнеш с акаунта(имейла) и паролата, така че само ако ти знаят акаунта и паролата могат да стигнат до картата.Поне така мисля, де...

Явно не е така. Снощи им писах и малко след това си блокираха парите. А днес са ми и отговорили, че понякога трябва да се направят няколко опита, докато парите се блокират, но ме уверяват, че вече всичко е наред и поръчката ми ще бъде изпратена днес, за което ще ме уведомят с мейл.
Дадох си парите, спокойна съм вече  Mr. Green

# 606
ВечеПетя , някъде в сайта им  пишеше, че изтриването на данните веднага след направена поръчка , не е проблем за дърпането на парите. Откакто поръчвам , трия веднага след пускане на поръчка и досега не съм  имала проблем с плащането.

# 607
ЧБМ на всички, живи и здрави, много щастие, късмет и не на последно място пълни банкови сметки   Hug

Малко помощ, поръчах тези за малката и като гледам са си с някакво зелено, а в описанието за цветове сега чета сив/сив/жълт  newsm78, а аз никъде не виждам жълто и сиво. В поръчката ми пък пише това 1 от ES Cessner 5301000020, Унисекс - Детски подлец, сиво (черно / жълто), ЕС 36 (САЩ 4), сега последно какво ще ми пратят  newsm78, аз си искам тези от снимката  Sad

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:29 от kkk_taralejka

# 608
Пуснали са код в английското 20%. Вижте го на първа страница.

# 609
  • София

newsm44 newsm74

# 610

newsm44 newsm74

За новата колекция май само или?

# 611
На всичко , спарки.
Изгоряхмеееее  Joy

# 612
На всичко, на всичко.

Ето -  Receive a 20% discount on a single purchase order (which order may consist of one or more items) from Javari.co.uk, when you enter the Promotional Code SPNGJAVA at checkout.
 2. Offer begins on 1st March, 2012 and ends at 23:59 on 5th March, 2012 (“Offer Period”). Purchase orders must be completed during the Offer Period. Offer is subject to availability and may be changed or withdrawn without notice by Javari.co.uk.

# 613
Кой е кода newsm78 newsm78
Аз защо не виждам къде е newsm78 Embarassed
Редактирам се:видях го...Благодаря ви  bouquet

# 614
  • Бг
Кодът намалява 20% на всичко, в сайта. Ето моля кодчето   SPNGJAVA. Кодът е валиден до 23:59 на 05 Март 2012 г.

Общи условия

Активация на акаунт