Монодиета - част 6

• 33 915
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
mimi_msm , и аз слушкам след вторник,няма начина килата ще паднат...днес съм на ориз. Hug
Детелинке браво на тебе. Знам си аз, че си изпълнителна  Laughing Laughing Laughing Ние дето млатим еклеровите торти сме после много изпълнителни.
emi_5rova и аз имам 8-10 да свалям така че не си само ти с толкова много.
Взех си грепфурт и на това ще я карам днеска. Плодов ден дано не се опрася довечера на семейната софра  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 676
  • София
а да те попитам през тези 2 месеца прекъсвала ли си, за да се насладиш на хубавата храна Laughing (това е моята грешка..като свърши диетата почвам зърнената диета-всичко което зърна е изядено  Laughing) ... илии без да прекъсваш си диетувала Rolling Eyes

Ами на мен проблемни са ми уикендите, защото тогава готвя за децата и за мъжо де  Simple Smile И досега един уикенд нямам режимен, освен мисля една събота  Thinking И затова, иначе досега може би да съм станала 55, а още се въртя около 58  Crossing Arms
Обаче аз все още си имам проблем с wc. май трябва нещо разхлабващо да ям, ама и с тези картофи днес.

# 677
danielle, като гледам май само ние с теб сме тук....Здравей! Simple Smile  искам да те поздравя за резултата smile3501 ... а аз  Embarassed след вчерашния ден на една купа салата, днес мислех на кис. мляко...изядох 2 кофички, но така ми пристърга към 19:00 ч. и... Embarassed изядох 2 пържолки -пилешки, без сол, само с малко лимонче...не е голямо прегрешение, нали?...да бе не е... newsm45...още на 2-я ден се провалих

# 678
Теситоооооо,аааааааааааааааа!!!!!
Няма така да говориш!Изяла пържолите,изяла!Утре пак на линия!
И не си мисли,че си се провалила!Ние да не мислиш,че от както сме на диета само квото е за деня ядем?
Споко бре!!!!хора сме!!!
То това е идеята-и да кривнеш малко да не се отказваш а да се стягаш и да продължаваш напред!
С набиване на угризения нищо не се постига,да знаеш!
Само споко и продължавай напред!
Всичко е ОК!!!!!  newsm10 newsm51

# 679
Дааа, tesito, не се терзай толкоз! +Това макар и с пържолките, денят ти е бил белтъчен така че пак си е ок! Не е като да си изяла една пица или 2 пакета чипс, я !   Hug
Утре като си на 100% режимна ще видиш че всичко ще е бомба! +Това аз от личен опит установявам че като имам ден на прегрешения, след това не само се мотивирам повече, но и имам чувството че на следващия диетичен ден свалям повече, отколкото ако ги карам нон-стоп един след друг строго и само диетични!  Hug

# 680
Кака ви marini пак с малко нова (поне за мен) информация...за лека нощ:

С течение на времето организмът се променя и ето защо, ако сте решили да спазвате диета за отслабване, освен с начина ви на живот, тя трябва да бъде съобразена и с вашата възраст. С напредването на годините обмяната на веществата се забавя и може да се окаже, че хранителният режим, който е давал отлични резултати на младини, вече не върши работа. Ако търсите варианти за балансирано хранене, тук ще ви помогнем с някои идеи за различните възрасти.
Ако сте на 20 години и искате да отслабнете, то тогава трябва да ограничите мазнините и въглехидратите и да заложите на храните, които съдържат повече белтъчини. Такива храни са млечните продукти, бобовите храни, месото, яйцата, рибата, ядките. Наблегнете също на плодовете и зеленчуците. Не гладувайте, защото така подлагате тялото си на силен стрес, а правете повече физически упражнения, походи и всичко това заедно с балансираното хранене ще доведе до едно трайно и здравословно отслабване.
Ако сте на 30 години, диетолозите препоръчват да наблегнете на храните, които съдържат скорбяла, защото те засищат глада, но не водят до напълняване. Такива са например картофите, ориза, зърнените храни като царевица, пшеница, ръж, овес и др. За да се възползвате от диетичния им ефект обаче, е добре да употребявате само един от тези продукти в рамките на едно хранене. Дъвчете храната продължително, защото преработката на скорбялата започва още в устата. Можете да съчетаете с подходящи зеленчуци - моркови, зеле, зелена салата, лук, цвекло и т.н.
Ако сте на 40 години, специалистите твърдят, че най-добрата диета за вас е тази, базирана на млечни храни. Съдържащият се калций в тях ще ви помогне да запазите костната си система здрава, така че съсредоточете върху храни като сиренето, кашкавала, прясното и кисело мляко, разбира се, като ги съчетавате и с други диетични продукти. Освен плодовете и зеленчуците, това например могат да бъдат филе от риба и пиле, ориз или овесени ядки.

Спокойна нощ и утре с нови сили... Hug

# 681
за daniellle i didkata1 : smile3525 голеееми благодарности... Simple Smile утре се стягам отначало...само че май трябва от сега да реша на какво ще съм  newsm78...започвам да мисля...
marini, тази информация е много интересна...не бях попадала на това нещо Simple Smile

# 682
tesito, понеже си в началото и е нормално да изпитваш глад, за да не прегрешаваш, докато организма ти свикне, аз бих те посъветвала да направиш един оризов ден! Аз през него хем не съм гладна, хем от него бая се сваля - 400-600г. И на мен иначе млечния ден ми върви винаги най-тегаво и гладно, другите са много по добре! Hug Hug Hug

# 683
Привет!
Днес съм на спанак с ориз.
Ще видим дали утре ще има минус.
Важното е поне да нямам плюс!

# 684
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

няма минус след вчерашния оризов ден,но съм доволна.Днес ще съм на скариди и рулца от раци. Peace

# 685
Здравейте, или по-скоро добро уутро,а сега отчетът ми..
Започнах да спазвам диети в неделя - първите два дена бях на японско чудо , но... не ми допадаше и се присъединих към вас
1ви ден ядох 1кг картофи
2ри ден ядох 2 кофички кисело мляко
3ти ден бях на 1 варено пилешко бутче
4ти дне днес съм на 1 кг ябълки, но се чудех дали няма да кача от ябълките защото гледах калорииното им съдържание в интернт - знам, че са плодове, но .. и ми се стори, че стават повече калориите ако изям 1 кг ябълки от колкото през другите дни

А резултата от неделя до сега е 3,600 Simple Smile)

# 686
Ани, как приготвяш рулцата от раци?

Браво, александра!

# 687
  • София
Добро утро дами  Simple Smile
тесито,не се притеснявай. Всеки прави прегрешения понякога. Аз през седмицата съм стриктна, но гледай какво става събота и неделя като съм си вкъщи с децата  Tired
алек_сандра, браво на теб за добрия резултат.
Аз от 3 дни не мърдам на кг въпреки стриктността ми  Sad. Вярно, че и с wc-то съм зле, ама все пак. Днес твърдо на зеленчуци да видим утре резултата.
Иначе да ви се похваля навлякох си едни дънки дето не ги бях обличала 6 год., т.е. отпреди да забременея с дъщеря ми. Е малко трудно ги закопчах, но важното че се набутах в тях. И другото интересно се оказа, че този модел пак се носят Simple Smile така че имам си още един чифт дънки за носене, следователно спестявам от сем. бюджет за нови  Laughing

# 688
Здравейте и от мен!
Браво на Александра за чудесния резултат!!! smile3501 smile3501 smile3501
Аз днес съм в чудесно настроение!
Първо заради прекрасното време на вън-който цяла зима седи затворен вкъщи с детето,така е...!
Не съм вярвала колко радост могат да носят малките неща!Та днес ще го ударим на разходки да се заредим с енергия и настроение!
Относно вчерашния ден-изкарах на няколко варени яйчица,след свободния ден  в сряда!
И днес сутрринта-АЙДЕЕЕЕ ПЛЯЯЯЯЯС!!!Всичкия плюс от предните няколко дни ,дето толкова ме тормозеше,ГО НЯМААААА!!!!  newsm44 newsm44 newsm44
ДОВОЛНА!!!
Днес на ориз-да видим какво ще стане....

Прекрасен,слънчев и усмихнат ден на всички\както казва Чолаков,хихихи\!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 689
  • София
Добро утро на всички диетуващи. Аз след опита с по-строго моно пак се върнах на моя си вариант на 90 дневната и днес съм на белтъци - така че на обяд пържола. Засега май съм успяла да ги закова на 66 - което е доста добре 4 килограма за 20 дни.
sofy много са гадни тези проблеми с тоалетната. Аз миналата седмица бях така 3 дена направо имах чувството че ще ми се пръсне корема. При мен помагат сушени сини сливи накиснати в топла вода поне за 30 мин - първо изпивам водата и после изяждам плода. Може да го комбинираш и с киви и много движение или масажи.

Общи условия

Активация на акаунт