От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 503
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Мамо Цоцоланке, а поръчката ти от 16 кога е подготвена. Моята е Préparé le 20/02/2012 и е разделена на три. Подаръкът ми е изпратен веднага. Странното е, че в суивито нямам втори ред, а иначе под всеки артикул имам фактура.

# 16
  • София
Примък. Да видя сега кое ще отиде при посредника и кое ще дойде директно при мен.
Още една поръчка ми е пратена с DHL,имам писмо на пощата.

И двете ми поръчки са с абсолютно еднакъв грамаж,което ме кара да мисля,че нещо изобщо не са верни грамажите. В едната трябва да има 2 блузи+подарък,в другата балерини+подарък.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:56 от mikimik

# 17
Мамо Цоцоланке, а поръчката ти от 16 кога е подготвена. Моята е Prйparй le 20/02/2012 и е разделена на три. Подаръкът ми е изпратен веднага. Странното е, че в суивито нямам втори ред, а иначе под всеки артикул имам фактура.

Prйparй le 16/02/2012

И да.....двете ми поръчки - от 15 и от 16 - ти - пътуват с ДЧЛ.......Тази от 15-ти я пуснах късното вечерта, та явно минава и тя към 16-ти.......Едната е с таписа....Да....малко ми се струва и на мен - 680 грама....Явно е,че няма пълно щастие, ще ни цакат с един подарък.......

# 18
мдаа, както очаквах вчера, след толкова проверки на статуси и стъпки - днес получих мейл с тракинг номер за проследяване на поръчката ми от 16.2. в сайта на ДНЛ  Flutter
Трябва ли да информираме превозвача, да не очаква тези заблудени поръчки, които пътуват директно до дома ни  newsm78

моята с таписа е 1,700 - 2 възглавници 60/60 + потниче

# 19
Странно, аз нямам мейл от ДЧЛ, а поръчката ми изглежда като вашите, на четвърта стъпка. А паричките са изтеглени вчера. Дано са ме пропуснали с мейла и вече да пътува.

# 20
Като сме тръгнали да споделяме тежината на пакетите, които чакаме с DHL- моята пратка с раница Puma и купите е 1,580 кг. Тъй като чакам поръчка с купи и през превозвача, си направих сметката, че тежат около 1,200кг.  Peace

# 21
май е по-добре да не казваме още на превозвачите, поне докато не видим наистина ли се получават тук директно в БГ и за кои поръчки става точно на въпрос  newsm78
Аз дори още не съм сигурна какво точно ще получа в тези 590 грама  Rolling Eyes

# 22
Блазе ви, че ще ги получите с DHL  Mr. Green  Hug

На мен ми направи впечатление, че доста бързо обработват със So Colissimo. Направена поръчка на 11,02 е доставена на адреса на 16,02. Сега остава и да дойде със СД. Някой има ли "номер на кашон" вече? Или този номер идва, когато пратката е обработена в БГ  newsm78

# 23
  • Варна
Странно, аз нямам мейл от ДЧЛ, а поръчката ми изглежда като вашите, на четвърта стъпка. А паричките са изтеглени вчера. Дано са ме пропуснали с мейла и вече да пътува.

И аз съм точно като теб  newsm78

# 24

И аз съм точно като теб  newsm78
И аз има една поръчка която изглежда като другата ми, но за нея нямам мейл, че ще я пращат с ДЧЛ. Затова казвам, че по-добре да не бързаме да казваме на превозвачите, докато не видим коя как ще бъде пратена и че пътува  Peace

# 25
  • sofia
Моята поръчка от 14/02 е предадена на ДЧЛ на 20/02 и днес е напуснала Будапеща. Но и аз изчаквам първо да я получа, пък после ще информирам превозвача да анулира заявката.. 

# 26

Хайде, цоп, вече съм на пета стъпка. Миналият път ме хвана "щастливата вълна" и кувертюрите ми пристигнаха с ДЧЛ, но този път не стана. Писах вече в темите, но някои мацки продължават да се притесняват за поръчките, които пътуват с ДЧЛ. При предишния бъг не са искали допълнително да се заплащат транспортни разходи.

# 27
  bouquet за темата

# 28
И аз да се запиша.
Чакам с голямо нетърпение курса на смарта, който се очаква да тръгне тази седмица  Crazy

# 29
Може ли малко помощ при попълване на заявката на СД.
Пазарувам от профила на мъжа ми, но като получател съм посочила моето име.
И се чудя сега в тяхната заявка на Име на получателя на поръчката (както е в електронния магазин) неговото или моето име  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт