Лидл ::13::

• 97 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, какви цветове са дънките? Пише различни цветове, а на картинката са показани бели и сини.

Еми те дънките ще са налични от 05.03, така че чак тогава ще видим какви цветове ще има.. Simple Smile

# 346
  • Пловдив
Писаx им мейл , и ми отговориха много бързо ,че микровълновата фурна е промоционален артикул и нямало в нито един  от магазините им , нито в склада. Еми здраве да е.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 16:54 от mdonkova

# 347
  • В царството на мечтите
Честита баба марта

# 348
  • Pb
Някой да е пробвал Тирамисуто? Днес за пръв път го видях, стои до кексовете. Много му се зачудих, дори бях го грабнала, но и аз не знам защо го оставих. Взех от лимоновия кекс на Белбейк - много го уважавам.
Жалко, че прословутото фъстъчено масло свърши. Ще търся в други магазини, за да запълня липсата.

Някой беше споменал тоалетната хартия. На няколко пъти, съм взимала - и от рециклираната, и от другата по 1.30 - определено има разлика в отделните партиди. Един път е читава и плътна, а се е случвала и много рехава да бъде.
Установих, че големите опаковки на Формила са с променен аромат, определено новия мириз по ми допада.

# 349
  • София
по-дълготраен ли е новият аромат?

За ТХ взимаме такава http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1A627875-39FA4CF5/lidl_bg/hs … sl/4179_10867.htm не виждам разлика в партидите, не е лоша.

# 350
За ТХ взимам една трипластова от 2,50 май беше.
Уф, и аз съм една патица.Запътила съм се днес за кренвирши , пък те били от другата седмица.Ама взех сладко от малини за малката,че домашното ми свърши, пък тя много обича такова.Кетчуп за момчетата и разни други дреболии.Милото да ходи да  си избира инструменти за градината,много добре изглеждат.
Съндъчетата за цветя са много хубави, с двойно дъно.Ама ми се видяха скъпи 12 лв. едното.Ако случайно ги намалят , ще си взема.Ползвала съм преди такива и е много удобно, не поливаш всеки ден цветята.Спокойно можеш да заминеш за 2-3 дни някъде без да се притесняваш ,че цветята ще изсъхнат.

# 351
  • софия
Съндъчетата за цветя са много хубави, с двойно дъно.Ама ми се видяха скъпи 12 лв. едното.Ако случайно ги намалят , ще си взема.Ползвала съм преди такива и е много удобно, не поливаш всеки ден цветята.Спокойно можеш да заминеш за 2-3 дни някъде без да се притесняваш ,че цветята ще изсъхнат.
И аз ги мислих сандъчетата, но ако взема трябва да пресаждам/садя отново newsm78 Ще помисля. Много бях харесала едни керамични сандъчета, но нямаха 2 и все ми се иска да сменя настоящите с керамични. То така и така на пролет садя по някое ново сакъзче; старите - на вилата. Там всичко е умряло. Уф, ще поразсъждавам още малко. Не вярвам да свършат.

# 352
И аз ги мислих сандъчетата, но ако взема трябва да пресаждам/садя отново newsm78 Ще помисля. Много бях харесала едни керамични сандъчета, но нямаха 2 и все ми се иска да сменя настоящите с керамични. То така и така на пролет садя по някое ново сакъзче; старите - на вилата. Там всичко е умряло. Уф, ще поразсъждавам още малко. Не вярвам да свършат.
Керамични в Младост имаше доста.

# 353
  • софия

Керамични сандъчета в Лидл? Тези, които бях харесала бяха в Метро. Thinking

# 354

Керамични сандъчета в Лидл? Тези, които бях харесала бяха в Метро. Thinking
Керамични саксии  имаше в Лидл. В момента разглеждам една брошура на бриколажа и виждам ,че там има керамично сандъче-14,99, много е хубаво.

# 355
  • Стара Загора
Който  се интерисува  в старозагорския Лидл има възглавничка за масаж и от така обсъжданите лампи.Впечатлих се от душ слушалката и от саксиените сандъчета -големи са  и с тая система на двойно дъно  ми се струват супер.Имат си и индикатор резервоар, откъдето преценяш дали има достатъчно вода.

Промо пилетата бяха " отлетели" рано ,рано[smilie=smile3535.gif].Жалко ,защото бях решила да си пекнем едно за вечеря, ама уви...  Cry

# 356
А тази лампа за какво друго може да се използва?При болки в кръста,ставите или коленете става ли?

# 357
От вчера имам възглавничка за масаж  Grinning и слушалка за душ. Възглавничката е мнооооооооооого приятна. Слушалката ми хареса като цена основно, но в къщи се оказа, че не е никак лоша за тези пари, остана и да не се развали на втория месец Simple Smile

# 358
  • София
Здравейте, влизам редовно в Лидл и съответно в темичката ви, но сега имам въпрос-даже два. 1- кренвиршите от понеделник-тях ли хвалите? 2-преди време имаше пак гофретник, но май беше по-голям, този същия ли е и ако има отзиви да споделите.

# 359
А хубава кайма дали има в ЛИДЛ?

Общи условия

Активация на акаунт