Лидл ::13::

• 97 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Да, само "репликата" на "Туикс" не ми хареса.Прекалено сладка.

Вчера ядох някакво руло на "Тестино" с лешников пълнеж.Не става.

# 421
За доматеното пюре да ти кажа. Ако имаш фризер ,сложи доматеното пюре във формички от лед.Като  замръзне след 1-2 дни извади кубчетата и ги сложи в найлонов плик.Така ще си го съхраниш за дълъг период. Много е практично.
  bouquet

# 422
  • у нас
на мен ми харесва имитацията на сникърс. Не много сладка, не натъртваща. Всеки път като ходя в магазина не пропускам да си взема.

# 423
  • София
туикс и сникърс наричате карамелените ли?
на мен са ми любими, но аз вс с карамел обожавам Simple Smile

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_7676.htm тези и те ли са такива, май само тях не сме опитвали?

# 424
Да, за тия дето са вляво редичката.От кутиите и ние не сме пробвали.

# 425
  • София
аз като се замисля тези които са с фъстъци май не свме взимали, предимно с карамел и кокосови, понякога и онези с крем ли какво се водят, като република, които са, но сме сладкоядци, така че нямаме никакви възражения Simple Smile

# 426
# 427
  • София
аа ясно, такова само 1 път съм купувала, но детето го излапа без да го опитам Simple Smile

# 428
1:1 с вкуса на тези от торбичките, просто са по-голям грамаж. Simple Smile

# 429
Ох, и аз си взех от тях,след малко ще се пробват...

Не си взех апарата за кръвно Sad Много пари пръснах тия дни и реших да не вземам апарата Simple Smile Чакам следващата промоция Wink

# 430
# 431
# 432
  • София
хубави са да, въпреки че са ми по-бисквитени от туикса май....

# 433
на мен дори ми дойдоха по - наситени като вкус, вкл. и карамела, освен бисквитената част.
идеални.

# 434
Аз влизам да похваля слушалката за душ, която беше на промоция от четвъртък.
Много сме доволни, само малко докато свикнеш, че струята е по-слаба, но всъщност си е ок. )

Това с ровенето на яйцата го има навсякъде. Отвратително е.

И аз да похваля  слушалката  Hug При нас не е по-слаба  струята Rolling Eyes или  аз  не  намирам  разлика Blush инак  тази  със  силната  струята  как масажира  гърба Peace.Да  те попитам  вие  тази  бялата  гуми4ка  сложихте ли  я ?

Общи условия

Активация на акаунт