Лидл ::13::

• 97 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз в момента нямам слънчеви очила, а нямам и пари, та се замислям за лидълските от четвъртък.
Какво мислите?

# 481
  • София
Въпросът е дали са вкусни.
Вафличките ли? Много са вкусни.И що така лъжат тези хора.

Защо трябва да се пише преди да се провери - нас все някой ни лъже ....
Сините бяха по 10 броя, кафявите са по 12. Ако са по-малко в стекчето - се оплачи на управителя - някой "мил човек" е откъснал вафличка и си я е хапнал.

# 482
  • София
Току-що отворих кутия крем-сирене от това. Купих го от предишната промоция, т.е. стои в хладилника от 2-3 седмици, но е годно до 12.04. Пресечено е  Shocked. Много вода с миниатюрни по-твърди парченца. Случвало ли ви се е? А го харесваме и мислех заради него да ходя в края на седмицата и да купя 10-тина кутийки, които да стигнат до следващата промоция.

# 483
Таня, не ме стресирай, че имам от същото още 10-ина кутии. ooooh! Laughing На вкус пробва ли го?Че това сирене, никога не е било гладко, като Пилос например. newsm78

# 484
  • София
Ако питаш дали се е променило на вкус - да горчи, киселее, мирише - не. Но няма как да се намаже на филийка, а и като се яде се усещат трохичките. Все едно ядеш разредена извара. Sad  Още като ново ми направи впечатление, че е по-воднисто от друг път, но изсипвах водата и другото беше ок. Купих го от магазина в кв.Изток. За съжаление не пазя бележката от преди толкова време, за да се разправям. А имам още 3-4 кутийки.  ooooh!

# 485
Ти си добре, ние имаме 12.Много ми е интересно какво има да се пазят бележките, като тези продукти се продават само при тях.

# 486
Ако питаш дали се е променило на вкус - да горчи, киселее, мирише - не. Но няма как да се намаже на филийка, а и като се яде се усещат трохичките. Все едно ядеш разредена извара. Sad  Още като ново ми направи впечатление, че е по-воднисто от друг път, но изсипвах водата и другото беше ок. Купих го от магазина в кв.Изток. За съжаление не пазя бележката от преди толкова време, за да се разправям. А имам още 3-4 кутийки.  ooooh!
Не  не ми се е слу4вало  да седи пресе4ено  инак  си  събира вода

# 487
Ти си добре, ние имаме 12.Много ми е интересно какво има да се пазят бележките, като тези продукти се продават само при тях.
Защото  е минала през касата  и  за да се приспадне оборота трябва да  се представи бележката  коята  пък се зака4а  при  о4етната.При  една проверка от дана4ните  да няма разменаване   Peace

# 488
Може без касова

Цитат
Ние ви гарантираме, че ще останете доволни от продуктите, закупени при нас.
За да сте сигурни в това, Вие можете:

да върнете хранителни продукти закупени от нас по всяко време и без да представяте касов бон;

# 489
Ще отворим 1 кутийка и ако наистина не стават, ще пробвам да ги върна.В крайна сметка не ми се хвърлят 15лв на боклука.

# 490
  • София
Просто Хари, да те успокоя - отворих втора кутийка и е добро. Ето го въпросното:

И е толкова рядко, че малко след като снимах, лъжичката потъна  Laughing.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 13:24 от Тaня67

# 491
  • София
Току-що отворих кутия крем-сирене от това. Купих го от предишната промоция, т.е. стои в хладилника от 2-3 седмици, но е годно до 12.04. Пресечено е  Shocked. Много вода с миниатюрни по-твърди парченца. Случвало ли ви се е? А го харесваме и мислех заради него да ходя в края на седмицата и да купя 10-тина кутийки, които да стигнат до следващата промоция.
Много зависи от управителя всичко да е ок. Веригата си е верига, но всеки магазин си е различен - има по-добри, има и такива, дето не трябва да стъпваш. Например, в магазина на Фантастико на Щросмайер няколко пъти ми пробутаха развалени неща и аз не съм влизала там поне от година, макар че ми е много удобен.

# 492
Таня, такова чудо за пръв път виждам. ooooh!

Отворих едно и си е гладко, както друг път.Иначе срокът на годност е същият.В крайна сметка има повече от месец още, но ще ми е обеца на ухото да не се презапасявам.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 13:31 от Просто Хари

# 493
  • София
Купих го от магазина в кв. Изток. Едва ли ще се разправям, защото трябва да дам 2 лева за метро, за да рекламирам сирене за левче  Laughing. Другарчето му е съвсем наред, но не смея да отворя другите 2, че ще се развалят преди да ги изядем. Дано са наред! Laughing

# 494
Почвам серийно производство на "Гараш", че заради нея ги купувам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт