Лидл ::13::

• 97 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • о`майна лунна нощ е
Цветя нямаше още вчера. Стояха си празните вазички.

# 541
Сдобила съм се с формички за мъфини, да живеят добрите приятелки    Heart Eyes

Честит празник, дами! Бъдете красиви, обичани  и щастливи не само днес   bouquet

# 542
  • вече Пловдив
Точно заради розите и карамфилите тази сутрин в старозагорския Лидл имаше опашка от поне 30 души преди 8 ч. Като отвориха, почти до бой се стигна пред вазите  ooooh!
Аз минах скромно - само с шоколад, шок. бонбони и разни дребни сладки. Харесах си тренчкот, но нямаше моя номер. Следобед пак ще мина и ако има, ще си подаря 1 за 8-и март  Mr. Green
От дънките обаче бяха останали само бежови 36 и 38-и номер. Номерацията ме хвърли в размисъл. Може ли някоя добра душа да ме "светне" на кой номер горе-долу отговарят?  newsm78

Честит празник на жената и майката! Желая на всички здраве и любов, и да се сещат за нас не само на 8-и март!  bouquet

# 543
  • Fort Worth, TX
Честит празник и от мен.Аз също имам голямо желание да си купя формите за мъфини.

# 544
Честит празник и от мен.Аз също имам голямо желание да си купя формите за мъфини.

Поне в нашия е имало доста, и от двата вида  Peace

# 545
  • Пловдив
А аз от днес съм собственичка на парфюма.  Simple Smile   Харесва ми, падам си по такива аромати.

А мъжо се сдоби с възглавничката за масажи, от кога му думам да си вземе, чак сега ме послуша. Да видим как ще му се отрази.  Simple Smile

Честит празник и от мен!!!       bouquet

# 546
Аз  си харесах  за коремните преси уреда   дали ще го има тази седмица  Rolling Eyes

# 547
  • София
след успеха на възглавничката пускат и седалка http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14905.htm

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Вчера в тракийския Лидл Пловдив на неработеща каса, чакаше една възглавничка. Я си признайте кой я е заявил  Mr. Green
Много ме хвана яд, че вчера сутринта като минах от там и в секцията за намалените продукти на 30% имаше няколко лазани. Тъй като щях да пласирам дребната на снахата да се гледат през деня, взех 2 - една да си хапнат на обяд и една аз да запека вечерта. Обаче снаха като ревна, че я иска и нея ... останах си без лазанята. Върнах се привечер да купя още и познайте дали намерих  Crossing Arms
... през нощта сънувах лазаня  ooooh!

# 549
Някой да каже за тортата "Тирамису",дали е хубава?

# 550
А я споделете момичета, някоя от вас ползвала ли е кремовете за мазане (на Пилос примерно) за термична обработка? Чудя се дали са подходящи или ще им стане нещо. Че толкова ми се е прияла картофена крем супичка с крема сирене, а се чудя кое да избера  Hug

# 551
след успеха на възглавничката пускат и седалка http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14905.htm
е много са гадни тия от Лидл - защо не ги пуснаха седалката и възглавничката заедно - та който което иска да си избере - винаги съм си мечтала за такава седалка - изкрънках мъжа ми да си взема възглавничката като по-ефтин вариант на седалката - и сега седалка не мога да си купя - пфууу

# 552
А я споделете момичета, някоя от вас ползвала ли е кремовете за мазане (на Пилос примерно) за термична обработка? Чудя се дали са подходящи или ще им стане нещо. Че толкова ми се е прияла картофена крем супичка с крема сирене, а се чудя кое да избера  Hug

Супер са.И за супа, и за огретен.Слагам от натуралното, но и другите не вярвам да са лоши.

# 553
[изкрънках мъжа ми да си взема възглавничката като по-ефтин вариант на седалката - и сега седалка не мога да си купя - пфууу

Ако пазиш касовата бележка просто върни възглавницата и си вземи седалката, до 1 месец няма проблем за връщане. Аз върнах едни ботуши на последния ден на срока и нямаше проблем.

Някой питаше за часовниците - аз имам от предишна промоция. Много е точен и след няколко месеца непрекъснато носене изглежда като нов - според мен си струват парите.

# 554
Ликьорчето тип Бейлис сега на прИмоция ли е? Колко струва сега и колко му е редовната цена /ако сега е намалено?

Купих си парфюмът, който имитира аромат на Chanel и мнооого ми харесва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт