Звездни компромати-132

• 57 754
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Може ли линк от предаването, за да съм в час с всички интрижки  Mr. Green

Мерелин Монро е Божествена. Освен, че е сладурско - пухкава, на всички снимки е усмихната и лъчезарна.  Има хора, пардон, звезди, които трябва да и разгледат снимките, да разгледат и тяхните си снимки, и да видят разликата от един намръщен и един усмихнат човек колко е огромна

Лени Кравиц в Маями и Тексас   на турне

# 211
Мис Бони - гримьорът! Не знам ама за Ивана това, кото каза си е абсолютната истина. Тази жена наистина изглежда плашеща на живо. Явно си е повярвала, че може и сама, но просто е някакъв кошмар. ooooh!

И за Алисия не излъга -  то физиономии, то пластики.....

# 212
Мис Бони - гримьорът! Не знам ама за Ивана това, кото каза си е абсолютната истина. Тази жена наистина изглежда плашеща на живо. Явно си е повярвала, че може и сама, но просто е някакъв кошмар. ooooh!

И за Алисия не излъга -  то физиономии, то пластики.....
Да не говорим за Преслава. За нея беше точно в десятката. Peace

# 213
Мен ме подразни като каза за Райна,  че не си е направила гърди, защото трябва сама да си ги плати, а не защото се харесва естествена. Аз съм склонна да вярвам на Райна, не вярвам да няма пари за едни цици, просто на нейното тяло биха стояли грозно.

# 214
Снощи Райна във фейсбука си написа:нещо от рода(понеже не мога да го открия)
До Венета Райкова и Мис Бони:Престанете да ми слагате силикон..знаете много добре че ако искам до сега да съм си сложила...

# 215
# 216
гледах за миглите на Ивана, е няма такъв смях   Joy Joy Joy

# 217
Тоя гримьор ми е пределно ясен, така както е мъж е една голяма фурнаджийска лопата

# 218
Марион Котияр у4и жените,как мъжете да ги гледат в о4ите  Joy http://www.funnyordie.com/videos/5a52180b80/forehead-tittaes-w-marion-cotillard#

А най ми хареса последния модел-увисналите hahaha

# 219
Браво на Мис Бони - всичко много точно казва, усеща много нещата, такъв му е характерът

# 220
  • На земята, която е всъщност звезда.
Марион Котияр у4и жените,как мъжете да ги гледат в о4ите  Joy http://www.funnyordie.com/videos/5a52180b80/forehead-tittaes-w-marion-cotillard#

А най ми хареса последния модел-увисналите hahaha

+1  Laughing

# 221
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли линк от предаването, за да съм в час с всички интрижки  Mr. Green

Мерелин Монро е Божествена. Освен, че е сладурско - пухкава, на всички снимки е усмихната и лъчезарна.  Има хора, пардон, звезди, които трябва да и разгледат снимките, да разгледат и тяхните си снимки, и да видят разликата от един намръщен и един усмихнат човек колко е огромна

Лени Кравиц в Маями и Тексас   на турне

Ето заповядай http://play.novatv.bg/play/266272/
Аз сега го гледам, наистина интересно разказва, но явно доста си е повярвал, щом не се притеснява, че може да изгуби част от клиентелата си.

# 222
  • into the blue
Гледах снощи Бони отгоре отгоре и си мисля,че вече са му били шута,за да си развърже така езика...всъщност той май не го и скри.

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт