Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 955
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
От коя серия е крема? Моя позната получи зачервяване от околоочния Зенфей, по принцип тя е с много чувствителна кожа, но възпаление е нямало.

# 541
  • Сливен
От серията Collagen Active 35+
Active lifting

# 542
Здравейте, и аз имам едно питане:взех си активния пилинг за лице.Доволна съм.Искам само да попитам:колко пъти се ползва на седмица или може и през ден?Мерси

# 543
  • гр.София
Здравейте момичета, както вече споменах по-горе станах представител на марката, защото прочетох само положителни отзиви и похвали.
Обаче имам едно питане към вас, купих си Околоочен лифтинг крем, използвах го 3-4 пъти и една сутрин се събуждам със страхотно възпаление. Нямам представа дали е от него.
Искам да попитам дали някоя от вас е получавала алергична реакция от кремовете на марката.
Ще съм ви много благодарна.
Хубав и усмихнат ден  bouquet
Здравей, tanisa! По принцип не би трябвало да има алергична реакция и да се получат възпаления. Козметиката на tianDe се ползва от клиенти, които са имали такива проблеми от продукти на други козметични фирми и са прибегнали до нея. Когато се нанася крема трябва много да се внимава да не попадне в очите, а с потупващи движения да се разнесе около тях, като се избегне агресивно размазване и масажиране. Направете почивка от 2 седмици и опитайте отново като наблюдавате състоянието си.
Надявам се причината да е някъде другаде! Simple Smile

# 544
  • гр.София
Здравейте, и аз имам едно питане:взех си активния пилинг за лице.Доволна съм.Искам само да попитам:колко пъти се ползва на седмица или може и през ден?Мерси
Здравей, Деянова! Пилингът за лице се ползва 1 път седмично, защото кожата на лицето е по-деликатна. Той отстранява мъртвите клетки от кожата. Трябва да се избягва зоната около очите! Simple Smile

# 545
върви на очен и вземи опаковката на крема да им я покажеш

аз пилинга го ползвам всеки ден

# 546

Никой пилинг не се прави всеки ден, нали трябва време за да остарее клетката, интересно ми е като го правите всеки ден излизат ли мъртви клетки...................

# 547
Какво сте използвали и бихте препоръчали за заличаване на белези от акне?
Има крем против петна и белези от акне от същата серия-ДОБЪР Е

# 548
Какво сте използвали и бихте препоръчали за заличаване на белези от акне?
Има крем против петна и белези от акне от същата серия-ДОБЪР Е

Коя е същата серия, и използвали ли сте го лично? Нямам нужда от реклама и празни приказки.  Какви са конкретните ви резулати?

# 549
[color=red djiziv][/color],няма как всеки да използва всичко върху себе си,поради индивидуалните нужди...тук както разбирате са повече дистрибутори,чиято работа е да предлагат,продават и познават продуктите по описание.....лично ние сме ползвали/за сина ми/ лосион за за проблемна кожа“Стоп акне“...него го препоръчват за възстановяване на дефекти след акне и подобряване цвета на лицето...ефектът е минимален...за мен цената,количествово и качеството са доста завишени спрямо ефекта...

# 550

Никой пилинг не се прави всеки ден, нали трябва време за да остарее клетката, интересно ми е като го правите всеки ден излизат ли мъртви клетки...................

излизат естествено сутрин ексфолиант и измиващ гел вечер пилинг и измиващ гел тия белите топчета дето падат нали са мъртви клетки

# 551

TianDe5378080, само да вметна и аз, преди доста време казваха пилинг веднъж месечно, после стана веднъж седмично, а вече чувам и 2 пъти седмично, но за всеки ден вече е прекалено ми се струва. Важно е да се използва измиващ гел, тоник и крем разбира се всеки ден / сутрин и вечер/. Simple Smile . Хубав ден на всички, бъдете здрави и красиви.  Wink

# 552
TianDe5378080,ще си докараш някоя супер суха кожа с тези упражнения...казвам ти го от опит...измиващият продукт и тоника след него са дотатъчни...1 път в седмицата,най-много 2 ексволиант или пиленг е добре.. Peace

# 553
В началото презентации правеха нашите висши спонсори от Русия и аз съм ходила почти всеки ден два месеца, от тях сме научили, че пилинг се прави на 7-10 дни веднъж особенно на лице, а вие каквото решите това правете0- пРОСТО СПОДЕЛЯМ.
Аз си правя на лицето в седмицата веднъж.

# 554
Ама то е лудост да се прави пилинг всеки ден,аз така с подобни средства всеки ден и си направих супер чувствителна кожата за няколко седмици,добре че като се усетих и спрях нещата се нормализираха.Да кажа още веднъж че съм страшно доволна от ежедневните превръзки на "Нефритената свежест" (май така беше) няма да изпадам в подробности но на мен ми помогнаха.

Общи условия

Активация на акаунт