Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 711
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Аз ако може да попитам за прогнозите на Н. Узунов, то е рано да се каже каквото и да било за познаваемостта му/предполагам/, ама поне дали има съвпадение в посоката на развитие и сроковете с други, до които сте се допитвали?
При мен има съвпадение в срока, но не и в развитието.

# 361
Сташа, нещо не разбирам  newsm78
Как така срока е същия, а развитието не?

# 362
развитие, т.е  изход, краен резултат се различават

# 363
Здравейте! Тъкмо се регистрирах тук. Привлече ме темата. Да кажа малко за мен. Занимавам се с Таро от 5 години. Изчел съм доста, изучил съм множество книги на тази тематика, сам съм се учил. Ако някой иска мога по приятелски и за удоволствие да му гледам. Това ми е хоби. Пишете.
Да уточня, че не искам абсолютно нищо в замяна.
Здравей, мистър Морисън! Здравей приятелю! Хайде, хвърлям ти ръкавица! Нека да пробваме! Кажи какви данни искаш и да почваме! Ще бъда безкрайно искрена и ще споделя резуртатът от експеримента ти! Очаквам добрата ти воля, за да ми гледаш! Поздрав, Мая! Simple Smile

# 364
И аз ти писах на лични mr.morrison, но отговор няма.

# 365
Момичета,  Simple Smile по-нежно с mr.morrison, вие направо си го разкъсахте. Форума от място за споделяне май се превърна в място за освобождаване на напрежението. Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 11:56 от kateto1980

# 366
Много съм доволна от г-н Морисън. На 2 въпроса ми отговори.  Sunglasses  
Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:55 от Blondie_

# 367
Г-н Морисън  писах Ви снощи на лични.Може ли да ми отговорите.Предварително Ви благодаря.Приятен ден.

# 368
Много Ви благодаря за отговора,г-н Морисън .Момичета повярвайте ми  много точно позна проблема ми. Така че моят съвет е, да го потърсите.Още веднъж му благодаря. HugУспех в това което наистина  го можете г-н Морисън.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 17:58 от nevi 91

# 369
И аз снощи писах на лични на г-н Морисън,но за съжаление все още нямам отговор.Дано да намери малко време и за мен ,за да мога да споделя и аз впечетления Sad

# 370
Почучих отговор от г-н Морисън. Кутията му е препълнена, ако може да я изчисти, за да му върна отговора.

# 371
Може ли адреса на форума на Ники Узунов. Благодаря:) Също така "mr.morrison" моля изчистете си  кутията  Praynig

# 372
Здравйте на всички! Поизчистих си кутията и искам да се извиня, затова че все още не съм отговорил на всички, които ми писахте. Ще се постарая да утре вечер всички да получите отговорите си. Приятна вечер!

# 373
Здравейте.Този г-н Морисън ме смая с точните си отговори.За мен определено човека позна нещата както са  при мен..Аз лично съм много изумена от неговите верни  отговори.Повярвайте ми, не съм по никакъв начин подсказвала с въпроса си какво искам да ми каже, но той толкова точно ми отговори че нямам думи просто.Благодаря му.Това е мое мнение и не искам да подвеждам никой с мнението си.Аз лично  му благодаря. Е момичета повярвайте ми обиколих цяла България но толкова точен и подробен отговор не бях получавала.Очарована съм  от този човек, без да преувеличавам.От сърце му благодаря.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:46 от veronika70

# 374
Добре а може ли да отговори на въпрос свързан с проблем с здравето ? Или пък ако питам кога ще умра може ли да познае Thinking Или за нещо което би трябвало да се случи 5-10 години по-късно ?

Общи условия

Активация на акаунт