AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 97 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Търся перлените очила.

п.п. Спала съм докато съм писала. Laughing Поправих се.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:26 от slavena80

# 436
Разменям 2 дамски комплекта  ТВ и рол он на Орифлейм-  Muse и Elvie. Не са ползвани ,пръснала съм по веднъж от ТВ, за да проверя дали е моя аромат. Търся си слънчеви очила или протмоне -нови.

# 437
  • София
Предлагам:

- спей за коса с череша
Скрит текст:

- обла четка -
Скрит текст:

- гел за бръснене -
Скрит текст:

- портмоне Nadia -
Скрит текст:

Скрит текст:

- чанта Megan -
Скрит текст:

Търся:

- обици Trento -
Скрит текст:

- тази чанта -
Скрит текст:

Бих приела и други чанти и бижута, а козметика предпочитам да не е на Ейвън, защото имам почти от всичко, но мога да харесам пък нещо.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 18:38 от bebsun

# 438
Разменям 2 дамски комплекта  ТВ и рол он на Орифлейм-  Muse и Elvie-разменен. Не са ползвани ,пръснала съм по веднъж от ТВ, за да проверя дали е моя аромат. Търся си слънчеви очила или протмоне -нови.

# 439
Здравейте, търся дневния Биоклиник от седми каталот

# 440
Разменям:
http://prikachi.com/images.php?images/28/6192028s.jpg
неползвани, само им е свален етикета, но е запазен, с кутия

Още ли са свободни?

# 441
  • в 1001-та нощ
Добавям и този  аромат, ползван е, налични малко повече от !/2 и по-малко от 2/3

довечера ще опиша и другите аромати, те не са ползвани, но са отворени  Peace

Червило, на мен ми е прекалено нецветно  Blush цветът е Rose Star, серията се вижда от снимката, то е първото до устните, кафеникаво, с бледо, млечен цвят, по-деликатно и ненатрапчиво:

# 442
  • Стара Загора
Добавям тези 2 червила, не са моите цветове. Ползвани са по 2 пъти.

Kiss N'go - Passion & Violet Friday

Скрит текст:

Отворени са преди месец. Не търся нищо конкретно. Предпочитам да ги дам двете заедно. Peace

# 443
Търся парфюм Avon Today, предпочитам нов, ще направя предложение на лични. - намерен

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 09:57 от kakaka

# 444
Здравейте,

Радвам се много, че има такава тема, тъй като търся нещо, което е необичайно за сезона и естествено никъде не намирам. По Коледа АVON пускат една серия лосион/балсам за устни/крем за ръце с аромат на коледен сладкиш, миришат суууупер вкусно продуктите, лосионът за тяло има златни частици (съвсем нежни) и е уникален като консистенция. Моят свършва и наистина искам да си го купя, дали има някакъв начин да го открия? ето за това говоря - http://bulgarianflower.blogspot.com/2013/03/avon-care.html

Ако някоя от вас си го е купила и не иска да го ползва, ще го купя от нея, няма проблем. Също така, ако има някой представител, който може да ми съдейства с поръчка на такъв лосион, ще съм мнооооого благодарна!!

# 445
В Нетна оферта  някои неща от серията се намират понякога, трябва да се следи и да имаш някой услужлив представител, който да е съгласен да ти ги поръча. Нетна оферта е само за представители - те могат да пазаруват от нея. Продуктите в нея не са видни за клиенти.

# 446
Значи сега се търси услужлив представител Simple Smile  Embarassed Много благодаря за бързия отговор!  Hug

# 447
  • на североизток от Рая
Значи сега се търси услужлив представител Simple Smile  Embarassed Много благодаря за бързия отговор!  Hug

Погледнах в нетната за тази кампания. Има го. Виж момичетата от София от първа страница на темата. Услужливи са, някое от тях ще ти го поръча.  Peace

# 448

Погледнах в нетната за тази кампания. Има го. Виж момичетата от София от първа страница на темата. Услужливи са, някое от тях ще ти го поръча.  Peace

Аххх мерси, златна си!!!  Hug

# 449
Здравейте , предлагам за размяна  Avon дамска TB Today и лак Arctic waters  , Oriflame дамска ТВ Muse ,мъжка ТВ Fuse. ВСичко е само пробвано по веднъж.Търся си City Rush и слънчеви очила.

Общи условия

Активация на акаунт