Отговори
# 300
Какво имаше на втория и третия фрагман ??!!

Вторият фрагман - Гюней отива при Бану с цветя и май й признава истината за катастрофата.

Третият - Симай се среща с тайния си благодател.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 22:50 от ·٠•Snejka•٠·

# 301
Фърат има слабост към хубавите барове. Малък номер обувки. Но защо му е Симай. Какво ще иска в замяна.
На първо време ще и намери добър адвокат и развод на кукуво лято.

# 302
Г. много добре знаеше , че К. харесва Джемре , това беше и причината да прекъсне онази целувка на плажа .
Защо трият тия фрагманите едва ги изгледах веднъж накъсано  ooooh! Видях само лачените обувки на тайнствения , но да ви кажа Баръш не е висок приблизително колкото Бану е  Peace

# 303
А Зейнеб как се пише - с "Б" или "П"?

С "п", Зейнеп / Zeynep.  Simple Smile Peace

perko

То наистина на човек да му се замае главата от тези имена  Simple Smile
 Hug

# 304
Г. много добре знаеше , че К. харесва Джемре , това беше и причината да прекъсне онази целувка на плажа .
Защо трият тия фрагманите едва ги изгледах веднъж накъсано  ooooh! Видях само лачените обувки на тайнствения , но да ви кажа Баръш не е висок приблизително колкото Бану е  Peace

Не са в стила на Баръш тия конспирации.

# 305
lor, на втория Гьон отиде с букет при Бану - тя нали е някъде на почивка, уж. Нещо той и каза и тя гледаше като втрещена. След което той беше сам в стаята и се чуха викове /вероятно Бану/ викаше майка си.
Третият - СимайчетУ - нагласена, накипрена - в някакъв бар чакаше някого /вероятно тайнствения обожател/ и се яви един мъж с черни лачени обувки, но започнаха да го дават от върха на обувките до ...над коленете ...и толкова. И ги скриха.

# 306
А Зейнеб как се пише - с "Б" или "П"?

С "п", Зейнеп / Zeynep.  Simple Smile Peace

perko

То наистина на човек да му се замае главата от тези имена  Simple Smile
 Hug

Да, така е ! Благодаря ти !  bouquet

# 307
Може да са решили, че прекалено много информация са дали на зрителите и затова са ги изтрили

# 308
Точно Баръш е способен на всичко, за да се отърве от Гюней. Той много се заинтригува защо Симай посети Гюней в компанията.Почти съм сигурна, че е той.

# 309
Много са им ш.... имената. Сори, но някои женски ми звучат като мъжки имена.

# 310
Точно Баръш е способен на всичко, за да се отърве от Гюней. Той много се заинтригува защо Симай посети Гюней в компанията.Почти съм сигурна, че е той.

Точно и аз си помислих подобно нещо. Защото той каза, че щом Симай е отишла при Гьон, значи няма да се разведе лесно...

# 311
Хайде сега да започнем с предположенията : Кой е високият, рус мъж, с лачената обувка ? Laughing

Разбира се, че Гюней знаеше, че брат му харесва Джемре, както и тя знаеше !  Peace Просто сега му е удобно да приспи съвестта си и да отхвърли вината от себе си ! Никак не съм учудена !
Интересно ми е, как ще реагира Сами ? Досега той изпитваше огромно чувство за вина, защото смяташе, че неговата ръка е вкарала в затвора синът му . Дали ще изпита облекчение ?

А подобни гнусни игрички, са точно в стила на Баръш !

# 312
Макар че да го питаш Баръш какво ще я прави той тази болна сестра, ако не я натресе на някой, защото той няма да се грижи за нея, а и майка им не е вечна да му слага спирачки.

# 313
Сега се сещам, обаче, че Баръш разбра за цялата галимация, след като първите рози бяха вече поднесени ! Peace  Затова моето предположение, е все пак за Ферат .
А дали не е чичо и ? Той нали каза, че няма да я изтърве от поглед, възможно ли е да е той ? Но пък той защо ще иска да съсипва Кузей ?! Не знам, объркана съм ! Което, предполагам е и целта на занятието ! Peace

# 314
Хайде сега да започнем с предположенията : Кой е високият, рус мъж, с лачената обувка ?

Ох, джанъм, само не ми се ще да е хем рус, хем висок! Само това не!

Общи условия

Активация на акаунт